پروژه «بذور هیبرید و مرغوب گیاهان دارویی استراتژیک» نیازمند جذب سرمایهگذار
عبدالله قاسمی پیربلوطی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: با توجه به فراخوان مشارکت و همکاری در پروژه کلان تحقیق و تولید بذور هیبرید و استاندارد گیاهان دارویی و معطر استراتژیک مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس با همکاری واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران (تهران مرکزی، علوم و تحقیقات، یادگار امام شهرری، ورامین، اسلامشهر، ملارد و فیروزکوه) و معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، اجرای پروژه تحقیقاتی و تولیدی «بذور هیبرید و مرغوب گیاهان دارویی استراتژیک»، نیاز به مشارکت مادی و یا سرمایهگذاری (مطابق با قوانین نظام جمهوری اسلامی و ضوابط دانشگاه) دارد.
بیشتر بخوانید:
همسویی آموزشهای دانشگاهی با نیازهای صنعت در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
نخستین وبینار گیاهان دارویی برگزار میشود
وی افزود: در جزئیات طرح بذور هیبرید و مرغوب گیاهان دارویی استراتژیک، گونههای استراتژیک گیاهان دارویی در فاز نخست پروژه پنج گونه گیاهی است که در کارگروه تخصصی متشکل از نمایندگان وزرات جهاد کشاورزی، بهداشت، صمت و اداره بازرگانی و صنایع بزرگ داروسازی، آرایشی- بهداشتی و صنایع غذایی بر مبنای میزان گردش مالی، صادرات و تقاضای بازارهای داخلی و خارجی، موارد مصرف متنوع (غذایی، دارویی، آرایشی- بهداشتی، ادویهای، آشپزخانهای، نوشابهای، فرآوردههای طب سنتی، مکمل دارویی برای دام، شیلات، طیور و ...) ، تنوع مصرف اندامهای گیاهی، دانش بومی موجود، سازگاری و امکان کشت متناسب با اراضی و .... انتخاب شدهاند.
این مقام مسئول افزود: با توجه به سرمایهگذاری طرح توسط نهادها و سازمانهای مختلف، کل سرمایهگذاری طرح ۲۶ میلیارد تومان برآورد شده است که ۱۴ میلیارد تومان آن، آورده دانشگاه خواهد بود و اکنون نیاز به ۱۲ میلیارد تومان سرمایهگذاری برای ساخت بانک بذر، کلکسیون، گلخانههای ایزوله، هزینههای جاری شامل حقوق و دستمزد، مواد آزمایشگاهی و سرمایه در گردش است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شهرقدس، صفادشت و ملارد اشافه کرد: سرمایهگذاران و شرکای طرح بر مبنای آورده، نوع سرمایهگذاری و میزان و نوع مشارکت بر اساس توافق طرفین و قراردادهای حقوقی و ضمانتهای لازم مالکیت مادی و معنوی طرفین مشخص خواهد شد و به مراتب پس از حصول نتایج علمی و فنی – تولید نمونه محصول یا دانش فنی، انبوهسازی و تجاریسازی مطابق با درصد مالکیت، سهیم خواهند بود.
قاسمی پیربلوطی افزود: برای کسب اطلاعات بیشتر و جزئیات، جلسه حضوری یا آنلاین توسط مجریان و همکاران طرح برای ارائه B.P و مشخصات فنی طرح و دریافت نظر و پیشنهادهای ارزنده علاقهمندان به مشارکت، ترتیب داده خواهد شد. علاقهمندان میتوانند به وبگاه مرکز تحقیقات گیاهان دارویی به نشانی /http//rcmap.qodsiau.ac.ir مراجعه و فرم تکمیلشده به همراه مستندات کامل را به پست الکترونیکی ghasemi۹۵۵@yahoo.com ارسال کنند.
انتهای پیام/۴۰۶۲/
انتهای پیام/