دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 مهر 1400 - 12:43

ناسا پروژه‌ شناسایی فسیل‌های منظومه شمسی را راه‌اندازی کرد

سازمان فضایی ناسا با پرتاب کاوشگری مخصوص برای اکتشاف فسیل در سیاره‌های منظومه شمسی، پروژه تحقیقاتی بزرگ این سازمان در جهت شناخت ساختار اجرام آسمانی را آغاز کرد.
کد خبر : 614961
ماهواره



به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، برنامه‌ریزی برای یکی از مهم‌ترین پروژه‌های تحقیقاتی در منظومه شمسی انجام شده و ناسا برای اکتشاف فسیل‌های موجود در سیاره‌های این مجموعه فضاپیمای روباتیک «لوسی» را به فضا پرتاب کرده است.


نخستین هدف تعیین شده برای فضاپیمای لوسی یکی از سیاره‌های نزدیک به سیاره مشتری است. دانشمندان معتقدند نمونه‌برداری و بررسی فسیل‌های موجود روی این سیارک می‌تواند اطلاعات ارزشمندی از چگونگی سابقه حیاتی در منظومه شمسی و مواد سازنده سیاره‌های این مجموعه را ارائه دهد. طبق اطلاعات منتشر شده از سوی ناسا فضاپیمای لوسی انرژی مورد نیاز خود را از نور خورشید تأمین کرده و احتمالاً اولین نمونه‌برداری این فضاپیما از سیارک‌های اطراف مشتری در مهر ماه سال آینده صورت می‌گیرد.


مدیران ارشد سازمان تحقیقاتی ناسا برنامه بلندمدتی را برای استفاده از لوسی در نظر گرفته‌اند و این سیارک پس از انتقال فسیل‌های جمع‌آوری شده از نقاط مختلف منظومه شمسی مجدد به فضا پرتاب می‌شود. احتمالاً اولین بازگشت فضاپیمای لوسی به زمین در سال ۲۰۲۴ خواهد بود و در صورت عدم تغییر برنامه مشخص شده این فضاپیما تا سال ۲۰۳۳ فعالیت تحقیقاتی و عملیات نمونه‌برداری از سیارک‌ها را ادامه می‌دهد. ناسا همچنین قصد دارد تا پیش از پایان سال ۲۰۲۲ فضاپیمای دیگری با نام «سایکی(Psyche)» را به فضا پرتاب کند. مأموریت اعلام شده برای این فضاپیما بررسی هسته سیاره‌های فلزی است.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب