تعامل چهره به چهره و طرح مباحث کاربردی در جلسات هماندیشی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از قائمشهر، حجتالاسلام احمد اسلامی در بیست و پنجمین اجلاسیه دبیران هماندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر برگزار شد با تسلیت رحلت عالم ربانی علامه حسنزاده آملی اظهار کرد: علامه حسنزاده آملی وجوهی بیشتر از شیخ بهاییها داشت، مکتوباتی که از علامه برجای مانده، نسلهای بعدی آن را درک خواهند کرد. از حضور علامه حسنزاده آملی بینصیب و بیبهره شدیم. سالها باید بگذرد و خوندلها باید خورد و ایام را سپری کرد تا علامه حسنزاده آملی دیگر متولد شود.
وی افزود: برگزاری جلسات هماندیشی یکی از عوامل مهم تعامل چهره به چهره و طرح مباحث کاربردی را در دانشگاه فراهم میکند. حضور در این جلسات موجب باروری اندیشه و عقل میشود؛ چراکه این امر موجب درایت خواهد شد حتی اگر زمان کوتاه باشد.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران هدف از برگزاری این جلسات و در کنار هم قرارگرفتن استادان را بررسی نقاط قوت و ضعف فعالیتها و دادن طرح جدید برای سال جدید عنوان کرد.
جلسات هماندیشی پرچمدار بررسی رویکردهای فرهنگی اجتماعی
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نیز گفت: جلسات هماندیشی میتواند پرچمدار بررسی رویکردهای فرهنگی اجتماعی ایران در برابر اعتلای اسلامی باشد.
مهرداد زارعنژاد اضافه کرد: تاریخ ایران اسلامی، زمینه این رویکرد علمی را دارد تا درک عمیقی از تحولات فرهنگی و اجتماعی نسبت با رشد جریان نورانی اسلام در ایران را داشته باشد.
مسعود یوسفزاده دبیر هماندیشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نیز مطرح کرد: جلسات هماندیشی میتوانند زمینه بررسی مسائل و مشکلات دانشگاهیان را از دریچه نگاه خلاق و مسئله محور در راستای موضوعات چالشی واحدهای دانشگاهی فراهم کنند.
کار فرهنگی در دانشگاه باید در بستر همافزایی انجام شود
دبیر هماندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز بیان کرد: کار فرهنگی در دانشگاه باید در بستر همافزایی و اندیشه تمدنساز، مسئلهمحور عمل کند.
علی محمودی نشستهای هماندیشی را باعث ارتقای فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهیان دانست و ادامه داد: هماندیشیها باید در راستای بسترسازی برای نوآوریها و کارکردهای برنامهمحور قرار بگیرند.
وی حضور دبیران در جلسات شورای فرهنگی واحدها، تشکیل بانک اطلاعاتی از استادان در جلسات هماندیشی، تربیت نیروی انسانی خلاق برای کشور، اجرای کارهای فرهنگی، برگزاری تعداد زیادی نشستهای هماندیشی بهصورت مجازی با توجه به شرایط کرونا، فعالیت در زمان انتخابات در فضای مجازی و نقش فعال دبیران هماندیشی در طرح اندیشه تمدنساز را از نقاط قوت دفتر هماندیشی استادان بیان کرد.
دبیر هماندیشی استادان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران احیانشدن دفاتر هماندیشی واحدهای دانشگاهی، نداشتن کمیته نیازسنجی، اطلاع ندادن جلسات به نهاد رهبری، ضعیف عمل کردن فعالیتهای فرهنگی و نداشتن تعامل و پرسش و پاسخ در جلسات مجازی را از نقاط ضعف عنوان کرد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/