بیان مفاهیم علمی به زبان ساده در مسابقه روزنامهنگاری علم جایزه مصطفی(ص)
حسین ریوندی در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا در پاسخ به این پرسش که آیا بنیاد مصطفی(ص) افق خاصی برای برنامههایی مانند ژورنالیسم علم در نظر گرفته است، بیان کرد: تبیین آثار برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) به عموم جامعه کاری دشوار است و باید به صورت عامهفهم مطرح شود بنابراین برنامهای در حوزه مسابقه روزنامهنگاری علم ترتیب داده شد که نخستین دوره آن حدود یک ماه پیش برگزار شد. پس از انتشار فراخوان این دوره و ثبتنام افراد علاقهمند، کارگاههایی باتجربه برای بیان چارچوب محتوایی مفاهیم مورد نظر بنیاد برگزار شد. اساتیدی نیز در این دوره شرکت کردند تا بتوانند قالبهای فرمی تولید محتوا را آموزش دهند. شرکتکنندگان در این دوره حدود ۳۰ نفر بودند که در حوزه محتوا و نحوه تولید محتوای رسانهای آموزش دیدند. این افراد تلاش میکنند مفاهیم فراگرفته را در قالبهای روزنامهنگاری علم تولید و منتشر کنند.
وی افزود: رویداد دیگری که بنیاد مصطفی(ص) در حوزه ترویج علم تعریف کرده، نشست ترویج علم است که از سال گذشته تاکنون پنج دوره از آن برگزار شده است. در این رویداد تلاش میشود مفاهیم علمی به زبانی ساده برای عموم جامعه مطرح شود. دوره پنجم این رویداد در حوزه ارتباطات علم و با حضور اساتید این حوزه برگزار و مفاهیم اصلی ارتباطات علم نیز در این نشست تشریح شد. کافه علم نیز از جمله نشستهای ترویج علم بنیاد مصطفی(ص) است که تاکنون دو دوره از آن برگزار شده و دور سوم آن نیز همزمان با هفته وقف و هفته جایزه مصطفی(ص) برگزار میشود.
مدیر ارتباطات بنیاد مصطفی(ص) گفت: رویداد کافه علم با حضور دانشمندان و برگزیدگان جایزه مصطفی(ص) آثار و دستاوردهای آنها و موضوعات علمی به زبان ساده بیان میشود. شرکتکنندگان در این رویداد دانشجویان و عموم مردم هستند. دانشمند حاضر در این رویداد طرح موضوع میکند و شرکتکنندکان نیز با بحث، تبادل نظر و پرسش و پاسخ در این بحث شرکت میکنند تا موضوع به صورت همهجانبه تبیین شود.
انتهای پیام/۴۰۲۱/پ
انتهای پیام/