نامه شورای صنفی دانشگاه تهران/ از مطرح کردن مطالبات دانشجویی تا درخواست برکناری مدیران ناکارآمد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شورای صنفی کل دانشگاه تهران در نامه ای به مقیمی رئیس دانشگاه، ضمن ارائه گزارشی در باره عملکرد مدیران دانشگاه تهران، مطالبات دانشجویی خود را مطرح کردند.
متن این نامه به شرح زیر است:
"باسمه تعالی"
جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه تهران؛
با سلام و احترام؛
ضمن عرض تبریک به مناسبت انتخاب شایسته جنابعالی، احتراماً دیدگاههای کارشناسی با در نظر داشتن عدالت در خصوص سه حوزه مهم دانشگاه پس از مشاوره و جمعبندی پیشنهادهای دبیر سابق شورای صنفی دانشگاه، دانشجویان فعال و تشکلهای دانشجویی جهت تصمیمگیری هرچه بهتر و انتخاب مدیران شایسته تقدیم تان می شود؛ امید است به فضل خدا و با مدیریت عقلانی و جهادی جنابعالی از مشکلات فعلی عبور کرده و به مرحله جدید و درخشانی از رشد و پویایی در دانشگاه تهران برسیم.
حوزه نخست: معاونت دانشجویی؛
حوزه دانشجویی که به خاطر در برگرفتن بخشهای رفاهی از جمله خوابگاه و تغذیه یکی از کلیدی ترین بخشهای دانشگاه است، در چند ساله اخیر با مدیریت جناب دکتر حبی با گامهای خوبی برداشته شده است که در نوع خود کم نظیر بوده است؛ بازسازی و نوسازی خوابگاههای سطح شهر و آغاز واکسیناسیون دانشجویان برای نخستین بار جزء مهمترین نکات مثبت و قابل تقدیر این حوزه است، اما رفتار غیرمعقول وضد دانشجویی ایشان مشکلات فراوانی ایجاد کرده که سبب اذیت و معطل شدن دانشجویان شده است.
در بخش اسکان دانشجویانی که شرایط آنها برای اسکان در خوابگاه محرز گردیده و طبق مصوبات شورای نظارت این امر لازم الاجراست، اما بیتوجهی به این موضوع سبب معطل ماندن تعدادی از دانشجویان شده است؛ برای مثال دانشجویان دانشکده تربیت بدنی که بخش وسیعی از واحدهای این رشته شامل دروس عملی است، نیاز به خوابگاه دارند و معاونت آموزشی به درخواست آنها رسیدگی کرده، اما دانشجویان هنوز از خوابگاه محرومند یا دانشجویان تحصیلات تکمیلی برای پروژههای آزمایشگاهی و پروپوزال درخواست خود را ثبت کردهاند، اما نتیجه ای نداشته است!
جناب آقای دکتر مقیمی، معاونت دانشجویی که از قضا نام دانشجویی را یدک می کشد، باید بیشترین تعامل و همکاری را با دانشجویان عزیز داشته باشند، اما در واقعیت این طور نیست!در بحث تغذیه دانشجویان خوابگاه کوی، مکرراً شاهد مشکلاتی در خصوص کیفیت و کمیت غذا و افزایش نرخ قیمت بدون در نظر گرفتن شرایط مالی دانشجویان بوده ایم، اما مسئولان این حوزه ابراز بی توجهی کرده اند و کاسه صبرمان را به لب آورده اند.
کیفیت غذای خوابگاه به درجه ای رسیده که داخل آن انواع زباله دیده شده که این مورد در شأن دانشجویان دانشگاه تهران نیست! اگرچه این موضوع گزارش داده شده است، اما اقدامی صورت نگرفته و صرفاً به کارهای نمایشی و کاغذهای گزارش خلاصه شده است.در برنامه پیشنهادی تغذیه سال تحصیلی جاری موارد زیر قابل تأمل و پیگیری است:
1. حذف تخم مرغ و نان از سبد غذایی صبحانه؛
2. تأمل و برنامه ریزی نکردن در خصوص تغذیه روزهای پنجشنبه و جمعه؛
3. استفاده از برنج بیکیفیت پاکستانی؛
4. کیفیت پایین گوشت مصرفی؛
5. افزایش ندادن یارانه صبحانه مطابق با تورم سالانه؛
6. نبودنِ دو وعده غذایی در برنامه روزانه؛
7. برنامه نداشتن جهت تحویل غذای گرم با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما؛
8. عدم افزایش منطقی یارانه پرشیکا؛
9- نداشتنِ برنامه ریزی صحیح در افزایش یارانه صبحانه با توجه به افزایش چند برابری قیمت لبنیات؛
این موارد حاکی از مدیریت پشت میزنشینی و غیرمیدانی جناب دکتر شرافت است که باعث ضایعه شدن حقوق دانشجویان بهویژه 1200 دانشجوی ساکن خوابگاه کوی شده است.
حوزه دوم: حوزه آموزشی؛
در حوزه مسائل آموزشی علیرغم وجود محدودیتهای بسیار آیین نامه و صرفاً منوط کردن پیگیری مسائل حوزه خدمات آموزشی و شکایتهای استادان محترم از اعضای شورای صنفی که به صورت داوطلبانه بدون هیچ چشم داشت مالی و با حداقل اختیارات و دسترسی فعالیت میکنند، سبب مشکلات آموزشی و جنگ روانی شده است؛ ما به عنوان خادمان دانشجویان محترم وظیفه خود می دانیم که در مسائل جاری دانشگاه و دانشجویان حضور داشته و بازوان تصمیم گیری و اجرایی دانشگاه باشیم که هنوز با محقق شدن آن فاصلة بسیاری داریم.
انتصاب جناب آقای دکتر کمره ای به عنوان معاون آموزشی دانشگاه تهران از معدود انتصابات درست دانشگاه است، اما با وجود مدیران نالایق در بدنه این معاونت، روزبه روز به حجم کارهای مغفول مانده افزوده می شود؛ متأسفانه در دانشگاه تهران برخی از استادان محترم قانون را زیرپا می گذارند و دانشگاه هم برخورد جدی و قاطع در حوزه نظارت ندارد؛ به عنوان نمونه طبق دستورالعمل دانشگاه استفاده از شبکه های اجتماعی نظیر واتساپ، تلگرام و Live location تحت هیچ شرایطی مجاز نیست؛ برحسب گزارشهای واصله دانشجویی به شورای صنفی، گزارشها به دکتر ابراهیمی منتقل شد، اما قضیه آنقدر طولانی شد تا اینکه نمره دانشجویان در سامانه گلستان درج شد! اگرچه ما در این شرایط کرونایی دستبوس تمامی استادان زحمتکشی که با جان و دل به دانشجویان خدمت می کنند، هستیم.
مسئله مهمی که دغدغه اصلی دانشجویان است، دانلود فیلمهای ضبط شده آنلاین که قابلیت مشاهده در گوشی تلفن همراه را ندارد و صرفاً در سیستم کامپیوتر قابل پخش است و همچنین به علت ضعفهای زیرساختی که از مدیریت جناب دکتر فاطمی نشأت می گیرد، همچنان معضلات در این خصوص وجود دارد! در خصوص دانشجویان تحصیلات تکمیلی مشکلاتی وجود دارد که ناشی از عدم یکپارچگی و اجرایی دستور العملهای دانشگاه توسط واحدها و دانشکدههای این دانشگاه است.
حوزه سوم: حوزه فرهنگی؛
خوشبختانه یکی از حوزههای دانشجومحور و فعال بهویژه در این شرایط کرونایی حوزه فرهنگی دانشگاه است که به لطف مدیریت پرتلاش و دلسوز جناب دکتر زارع پابرجاست؛ ایشان از مدیران موفق و اجرایی دانشگاه هستند که با ارتباط فعال و تعامل با دانشجویان سبب هرچه بهتر شدن برنامههای حوزه فرهنگی شدهاند؛ بهعنوان نمونه آیین نودانشجویان سال 1400 یکی از چند نمونه کارهای موفق ایشان هست.
تنها برنامه ای که تاکنون به دلیل شرایط کرونایی به تعویق افتاده جشن دانش آموختگی ورودی های سالهای 1395 و 1396 است که با عنایت بر مصوبات آخرین جلسه شورای نظارت بر شوراهای صنفی دانشگاه تهران، امید است برگزاری این جشن به صورت حضوری با همکاری معاونت محترم فرهنگی و شورای صنفی با در نظرگرفتن تمامی جوانب و دستورالعمل های بهداشتی برگزار گردد.
جناب آقای دکتر مقیمی ریاست محترم دانشگاه تهران، موارد ذکر شده در این گزارش با صرف وقت و انرژی بالا تهیه و تنظیم شده است؛ ما به عنوان تنها نماینده حقوقی دانشجویان از شما می خواهیم ضمن بررسی و پیگیری مطالبات برحق و قانونی دانشجویان، نگذارید مسئولان بی کفایت در زیرمجموعه های حیاتی شما مشغول باشند تا اهداف والای دانشگاه تهران محقق گردد.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
انتهای پیام/
انتهای پیام/