استرالیا در رتبهبندی حوزه دیجیتال سقوط کرد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، در لیست جدیدی که مرکز رقابتپذیری جهانی از منظر توان دیجیتالی ارائه کرده است کشور استرالیا باز هم سقوط کرد. این کشور در بین ۶۴ کشوری که از سوی مرکز رقابتپذیری جهانی در سوئیس رتبهبندی شدهاند با پنج پله سقوط به رتبه ۲۰ رسیده است.
تنها لهستان و بلغارستان طی ۱۲ ماه گذشته سقوطی بیشتر از استرالیا را ثبت کردهاند. در این فهرست ظرفیت و آمادگی کشورها برای اتخاذ فناوریهای دیجیتال به عنوان محرک اصلی تحول اقتصادی در تجارت، دولت و جامعه در نظر گرفته شده است.
سقوط استرالیا سومین سقوط متوالی این کشور در رتبهبندیهای اخیر است. ایالات متحده نیز برای چهارمین سال متوالی در صدر این رتبهبندی قرار دارد در حالی که چین با یک پله صعود به رتبه پانزدهم رسیده است. این تحقیق از نظر رقابتپذیری منطقهای نشان میدهد آسیای شرقی با سرمایهگذاری در حوزه آموزش علوم، تحقیقات، روباتیک و صادرات فناوری پیشرفته، از آمریکای شمالی و اروپای غربی پیشی گرفته است.
بررسیهای فنی نشان میدهد که ضعف اصلی استرالیا در زمینه چابکی کسبوکار، مهارتها و آموزشهای دیجیتال است. گزارش کمیته توسعه اقتصادی استرالیا نشان میدهد به رغم فراهم شدن سریع فرصتهای دیجیتالی برای بقای مشاغل در دوران پس از همهگیری کووید-۱۹، استرالیا نتوانسته خود را با بقیه جهان همگام کند.
افزایش رقابتپذیری دیجیتالی، کشورها را قادر میسازد تا فرصتهای شغلی و خدمات دولتی را بهبود بخشند و راهحلهایی را برای چالشهایی مانند کربنزدایی و تغییرات آب و هوا بیابند.
گزارش رتبهبندی رقابتپذیری جهانی نشان میدهد که استرالیا دارای چندین نقطه قوت کلیدی است، از جمله چارچوب نظارتی و رگولاتوری آن برای حمایت از شروع یک کسبوکار، ادغام فناوری اطلاعات، جلوگیری از سرقت نرمافزار و دولت الکترونیکی. اما این کشور از نظر چابکی در کسبوکار در رتبه ۵۵ قرار دارد و مدیران اجرایی به دلیل پاسخگویی به فرصتها و تهدیدها خود را بسیار ضعیف ارزیابی کردهاند.
استرالیا همچنین رتبه ۳۱ را برای انتقال دانش بین شرکتها و دانشگاهها در اختیار دارد. این کشور در رتبه ۴۵ از منظر تجربه بینالمللی (هشت پله کاهش)، ۴۴ در مهارتهای دیجیتال و فناوری (چهار پله کاهش) و ۵۸ در آموزش کارکنان (۱۰ پله کاهش) قرار دارد.
انتهای پیام/۴۱۶۰/پ
انتهای پیام/