حضور رئیسجمهور در جمع مردم اعتماد عمومی را افزایش میدهد/ بیاعتقادی غربگرایان به ارتباط با مردم
هادی بیگینژاد در گفتوگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاست خبرگزاری آنا، در خصوص تفاوت رویکرد سفرهای استانی دولت سیزدهم با دولت قبل، اظهار کرد: در دولت قبل، دولتمردان معتقدند بودند که کشور را باید از تهران به صورت متمرکز و ستادی اداره کرد و در سفرهای استانی نباید تصمیماتی اتخاذ شود.
وی ادامه داد: این نوع تفکر، سبک مدیریتی مدیران غربگرا است و در دولت اصلاحات نیز رویه به همین منوال بود.
این نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در دولتهای نهم و دهم سبک مدیریتی تمرکزگرا حذف شد و در سفرهای استانی تصمیمات با توجه به واقعیتهای میدانی اتخاذ میشد.
بیگینژاد با بیان اینکه سفرهای استانی حجتالاسلام رئیسی دارای الگوی اختصاصی است، افزود: رئیسجمهور و وزرای دولت سیزدهم در این مدت کوتاه، چند سفر استانی انجام دادند و از نزدیک مشکلات مناطق محروم را پیگیری کردند.
بیشتر بخوانید:
اصلاحطلبان با دروغگویی تهمانده هوادارانشان را از دست میدهند
عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه غربگرایان اعتقادی به ارتباط عمومی با مردم ندارند، گفت: این جریان، عملکرد مردمی حجتالاسلام رئیسی را زیر سؤال میبرد و صرفاً آن را حرکتی نمادین میداند، اما رئیسجهور باور دارد که باید پای درد و دلهای مردم بنشیند و از نزدیک واقعیتهای موجود را ببیند تا در مرکز، تصمیمات کاربردی اتخاذ کند.
وی ادامه داد: دولت سیزدهم با توجه به عملکرد خود نشان داد که به حضور در میان مردم اعتقاد دارد و ارتباط گسترده با جامعه را حفظ کرده است. وقتی مسئولان بین مردم حاضر شوند، اعتماد عمومی به دولت افزایش پیدا میکند.
بیگینژاد افزود: جامعه از کارگزاران دو انتظار دارد؛ نخست صادق باشند و دوم اینکه تمام توان خود را برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی صرف کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/