دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
قالیبافان در گفت‌وگوی با آنا مطرح کرد؛

ارائه مقالات تقاضامحور در کنفرانس مهندسی مخابرات ایران/ شناسایی نیازهای صنعت مخابرات

مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه شاهرود گفت: در جریان برگزاری کنفرانس مهندسی مخابرات ایران نیازهای صنعت مخابرات شناسایی شده و مقالات و پایان‌نامه‌های تقاضامحور برای آن‌ها ارائه می‌شود.
کد خبر : 607964
کنفرانس



جواد قالیبافان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص جزئیات برگزاری کنفرانس مهندسی مخابرات ایران(ICCE ۲۰۲۱) اظهار کرد: پنجمین دوره این کنفرانس با هدف تبادل اطلاعات صنعت مخابرات و معرفی آخرین دستاوردهای این صنعت در دانشگاه صنعتی شاهرود برگزار می‌شود. تمامی پژوهش‌هایی که در ابعاد مختلف صنعت مخابرات ایران در دانشگاه‌های مختلف کشور انجام شده است در این کنفرانس به اشتراک گذاشته می‌شود.


وی افزود: روز پنجشنبه(۲۵ شهریور ۱۴۰۰) در مراسم افتتاحیه این کنفرانس محمد مهدی فاتح رئیس دانشگاه شاهرود، سید ستار هاشمی معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل یکی از اپراتورهای کشور سخنرانی خواهند کرد. مهمانانی از دانشگاه‌های برتر خارج از کشور نیز در پنجمین کنفرانس مهندسی مخابرات ایران صحبت‌هایی را مطرح می‌کنند. مقالات تأیید شده برای این کنفرانس نیز در ۶ فصل برای شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.


مدیر امور فناوری و ارتباط با صنعت بیان کرد: در خصوص شبکه ملی اطلاعات کلیه سیستم‌ها و شرکت‌هایی که در حال ارائه خدمات در این شبکه از حامیان کنفرانس مهندسی مخابرات ایران هستند. این سازمان‌ها ضمن معرفی خدمات و دستاوردهای خود در خصوص فعالیت‌های پژوهشی که در حوزه نسل پنجم اینترنت(5G) انجام می‌دهند اطلاع‌رسانی می‌کنند. در واقع موضوع با اهمیت و مورد نیاز صنعت فناوری اطلاعات در این کنفرانس مطرح می‌شود. در جریان برگزاری این کنفرانس صنایع مختلف نیز می‌توانند نیازهای خود را مطرح و راه‌حل‌های مناسب برای آن‌ها پیدا کنند. یکی از دستاوردهای ارزشمند کنفرانس مهندسی مخابرات ایران را ارائه پایان‌نامه‌های تقاضامحور در حوزه صنعت مخابرات است.


قالیبافان ادامه داد: نمایندگانی از شرکت‌های دانش‌بنیان و بخش خصوصی فعال در صنعت مخابرات و فناوری‌هایی نظیر هوش مصنوعی و تغییر سیگنال در این کنفرانس شرکت می‌کنند. بسیاری از شرکت‌های حاضر در کنفرانس مهندسی مخابرات ایران در پارک علم و فناوری شاهرود مستقر هستند. قرار است در حاشیه این کنفرانس کارگاه‌های مجازی توسط اساتیدی از داخل و خارج کشور برگزار شود. تمامی دانشجویان و اساتید رشته مخابرات و سایر رشته‌های مرتبط با صنعت مخابرات می‌توانند در این کارگاه‌ها شرکت کنند.


وی عنوان تأکید کرد: تمامی برنامه‌های این کنفرانس با هدف شناسایی نیازهای صنعت مخابرات اجرا می‌شود و امیدواریم مباحث مطرح شده در کنفرانس مهندسی مخابرات ایران تأثیر مثبتی بر پایان‌نامه‌های و مقالات در حال ارائه در این حوزه بگذارد.


انتهای پیام/۴۱۴۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب