اثر کرونا بر تولیدمثل زنان و مردان بررسی میشود
مرجان صباغیان در گفتوگو با خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا در خصوص بیست و دومین کنگره بیناللملی رویان بیان کرد: این کنگره ۲۰ سال متوالی به صورت حضوری و بینالمللی و با حضور محققان داخلی و خارجی برگزار شده، در کنار این کنگره جشنواره رویان نیز برگزار میشد به محققان برتر در زمینه تولیدمثل جایزه کاظمی اعطا میشد. سال گذشته بیست و یکمین دوره این کنگره به دلیل شیوع ویروس کرونا به صورت مجازی برگزار شد که این روند در کنگره امسال نیز ادامه دارد.
وی با اشاره به این که مهمانان خارجی از کشورهای به صورت مجازی در این کنگره شرکت میکنند، افزود: هدف از برگزاری این رویداد آشنایی با جدیدترین و به روزترین دستاوردهای حوزه پزشکی تولیدمثل و درمان ناباروری است. این کنگره به محققان، پزشکان و افراد فعال در زمینه تولیدمثل امکان آشنا شدن با آخرین مطالعات و پژوهشهای این حوزه را فراهم میکند.
دبیر علمی بیست و دومین جشنواره بینالمللی رویان بیان کرد: برخی از جلسات این کنگره برای شرکتکنندگان به ویژه پزشکان و پرستاران امتیاز بازآموزی دارد. در رویداد امسال ۱۵۶ مقاله از تمامی محققان، دانشجویان و فعالان حوزه تولیدمثل دریافت کردیم که از میان آنها ۱۸ مورد به شکل سخرانی کوتاه در یکی از جلسات مطرح میشوند، ۹۵ پوستر نیز پذیرفته شدند و در رویداد امسال به نمایش درمیآیند.
صباغیان با بیان این که سخنرانان به جنبههای خاص و مختلف تولیدمثل میپردازند، گفت: بخش اصلی متمرکز بر کروناست، چالشی تمامی کشورهای دنیا با آن مواجه هستند. بنابراین کرونا و تولیدمثل از مباحث اولیه است، در این بخش دو سخنران از کشورهای ایتالیا و آمریکا صحبت میکنند و اثرات کرونا بر تولیدمثل زنان و مردان را بررسی میکنند. هیو تیلور، رئیس انجمن پزشکی تولیدمثل آمریکا در خصوص کرونا و تولیدمثل سخنرانی میکنند، سخنران کلیدی دیگر این بخش پروفسوری ایتالیایی به نام کروناست که درباره اثرات کووید-۱۹ بر تولیدمثل مردان صحبت میکند. مسعود وثوق، محقق ایرانی، نیز در زمینه دستاوردهای جدید در زمینه درمان کرونا سخنرانی میکند.
کنگره تولیدمثل رویان از دهم تا دوازدهم شهریور برگزار میشود، کنگره سلولهای بنیادی پژوهشکده زیست فناوری نیز سیزدهم و چهاردهم شهریور برگزار میشود.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/