تعامل قوا در دوران جدید ایران
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، مهدی فضائلی طی یادداشتی تحت عنوان «تعامل قوا در دوران جدید ایران» در روزنامه صبحنو نوشت: یکی از موضوعات بسیار مهم در دوران جدیدی که برای کشورمان رقم خورده است کم و کیف تعامل قوای سه گانه است.
تردیدی نیست که همسویی، و نه یک دستی، که در بین قوا شکل گرفته است شرایط کم نظیری را فراهم آورده تا بسیاری از اقدامات برزمین مانده انشاالله به انجام برسد و رویکرد های غلط اصلاح شود و مردم دوباره طعم دوران مدیریت های جهادی را در زندگی خود احساس کنند.
یکی از ویژگیهای مهم این دوران که هم موضوعیت دارد و هم طریقیت، هماهنگی و تعامل قواست.
موضوعیت دارد چون مردم هیچ علاقه ای به اختلافات و منازعات بی حاصل و چه بسا مخرب ندارند و خواهان همدلی و هماهنگی قوا برای حل مشکلاتشان هستند.
شرایط کشور هیچ جایی برای فرصت سوزی ندارد و فقط کار جهادی خردمندانه را طلب می کند.
همسویی قوا طریقیت هم دارد چون حل مشکلات بدون هم افزایی و بکار گیری تمام ظرفیت های قانونی، اجرایی و قضایی یا ممکن نیست و یا با صرف هزینه های بیشتر اعم از مالی و زمانی و غیره به انجام می رسد.
شرایط پیش آمده که درپی فرصت سوزی های زیاد و تحمیل هزینه های گزاف به کشور و مردم و نظام، تحقق یافته است باید تبدیل به بهترین و شیرین ترین دوران شود تا به خاطرات نپیوندد و رویه ای مستمر گردد.
این مهم خصوصا از آنجائیکه هم جریان داخلی غیر انقلابی و هم جریان بیگانه را برآن داشته تا به انحای مختلف آب را گل آلود و اختلاف افکنی کنند تا بتوانند ماهی خودشان را بگیرند و کلاهی برای خود دست و پا کنند اهمیت مضاعف دارد.
همه جریان انقلاب باید به هوش و آگاه باشد که عده ای گوش خوابانده اند و حتی طراحی می کنند تا ثابت کنند "عشق از اول سرکش و خونی بود" یا "عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها"!
راه پیشگیری از بروز هر اختلافی در دست گرفتن عنان نفس سرکش است چرا که هر جا اختلافی بین نیروهای دین مدار بوجود آید باید رد پای شیطان را پیدا کنیم.
جناب مولوی در توصیف اهل صیقل که همان پویندگان راه حق هستند چنین سروده است:
لیک صیقل کرده اند آن سینه ها
پاک ز آز و حرص و بخل و کینه ها
آن صفای آینه وصف دل است
صورت بی منتها را قابل است
اهل صیقل رسته اند از بوی و رنگ
هر دمی بینند خوبی بی درنگ
نقش و قشر علم را بگذاشتند
رایت عین الیقین افراشتند
آز، حرص، بخل و کینه و در یک کلام منیت ها منشأ اختلافات است لذا در درجه اول سران سه قوه و سپس مدیران رده های بعد باید کاملا" مراقب جهات نفسانی باشند و بدانند گاه شیطان این منیت ها را با لباس انقلابی و جهادی پنهان می کند.
نشست های مستمر سران سه قوه و جلسات شوراهای عالی گوناگون فرصت های مغتنمی هستند تا هم افزایی ها تقویت شود، سوء تفاهم های احتمالی برطرف گردد و همدلی و همسویی برای حل مشکلات و خدمت به مردم که اصلی ترین وظیفه همه دولتمردان است مضاعف گردد.
یکی از مهمترین مولفههای تحقق "ایران قوی" که هدف همه قوای کشور است، وحدت کلمه بخصوص بین کارگزاران و مسئولان کشور است.
جا دارد یکبار دیگر این فرمایش نورانی بنیانگذار انقلاب اسلامی را بخاطر بیاوریم که : «باید همه این رمز را بفهمیم که وحدت کلمه رمز پیروزی است؛ و این رمز پیروزی را از دست ندهیم و ـ خدای نخواسته ـ شیاطین بین صفوف شما تفرقه نیندازند.»
انتهای پیام/
انتهای پیام/