دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 مرداد 1400 - 12:07
جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با آنا:

برگزاری انتخابی برای بنا یک معضل بزرگ است/ سرمربی تیم ملی از رویارویی حریفان می‌ترسد/نباید انگیزه کشتی‌گیران از بین برود

مربی کشتی فرنگی گفت: انتخابی کشتی فرنگی برای محمد بنا یک معضل بزرگ است که هنوز نتوانسته با آن کنار بیاید.
کد خبر : 602228
محمد بنا



به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، فرایند انتخاب گوش‌شکسته‌ها برای حضور در مسابقات جهانی نروژ این روزها به یک چالش بزرگ برای تیم ملی کشتی فرنگی تبدیل شده است. پیش از برگزاری المپیک فدراسیون کشتی به صراحت اعلام کرد کسانی که در المپیک موفق به کسب مدال شده‌اند، در مسابقات جهانی هم شرکت خواهند کرد. اما در رشته فرنگی شرایط فرق می‌کرد و همه چیز به ذهن محمد بنا برمی‌گردد. همین مسئله هم آتش سوء‌تفاهم‌ها را بالا برد و کار به جایی رسید که با شروع اردوهای فرنگی سه فرنگی‌کار از جمله علیرضا نجاتی، حسین نوری و مهدی فلاح تصمیم به ترک اردو گرفتند.


البته نجاتی چند ساعت بعد موضع خود را تغییر داد و اعلام کرد به خاطر مسائل شخصی و با اجازه کادر فنی اردو را ترک کرده و تا چند روز دیگر هم به اردو برمی‌گردد، اما مهدی فلاح کوتاه نیامد و حتی در مصاحبه‌ای که از او منتشر شده،ادعا کرد حسین نوری و علیرضا نجاتی هم در اعتراض به برگزار نشدن انتخابی، اردو را ترک کرده‌اند. کلاف اعزام فرنگی‌کاران به رقابت‌های جهانی درحالی پیچیده شده که تاکنون تنها اعزام دو ملی‌پوش به این رقابت‌ها قطعی شده است؛ محمدرضا گرایی در وزن (۶۷) و محمدهادی ساروی در وزن (۹۷) که دو مدال‌آور المپیکی کشتی فرنگی هستند. اما در خصوص ۸ وزن باقی مانده همچنان ابهامات زیاد است. محمد بنا چرخه‌ای را از قبل ترسیم کرده و برنامه‌هایش را تحویل فدراسیون کشتی داده بود. در این چرخه نتایج جام تختی، مسابقات قهرمانی آسیا و ۲ مرحله گزینشی المپیک، جام بین‌المللی وهبی‌امره و همچنین بازی‌های المپیک برای انتخاب تیم اعزامی به جهانی ۲۰۲۱ اهمیت زیادی داشت. طبق این فرآیند، برخی مدعیان هیچ شانسی برای حضور در جهانی نروژ ندارند و اتفاقا در همان اوزان هم قرار به برگزاری مسابقه انتخابی نیست و بر اساس عملکرد نفرات در مسابقات گذشته، ملی‌پوش انتخاب خواهد شد. اینطور که پیداست قرار نیست انتخابی منسجمی در همه اوزان برگزار شود.


عدم برگزاری مسابقات انتخابی به کشتی ضربه زد


جمشید خیرآبادی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عدم برگزاری انتخابی در کشتی فرنگی و قهر چند کشتی‌گیر از اردوی تیم ملی گفت: متأسفانه بحث برگزاری انتخابی یک معضل بزرگ برای محمد بنا شده است که هنوز نتوانسته با آن کنار بیاید. قطعاً عدم برگزاری انتخابی به کشتی فرنگی ضربه وارد می‌کند و فدراسیون کشتی به عنوان متولی باید این موضوع را حل و فصل کند. اگر انتخابی برگزار نشود، کشتی‌گیران صدمات زیادی می‌بینند و آینده کشتی وضعیت نامعلومی پیدا می‌کند. او همیشه مخالف برگزاری انتخابی بود و سبک و سیاق خاص خودش را هم دارد.




بیشتر بخوانید؛


اعلام اسامی فرنگی‌کاران برای برگزاری اردوی مسابقات جهانی


انتظار از کشتی فرنگی بیشتر بود/ گرایی پرخطر و پراشتباه زیاد به میدان رفت/ ما نباید کلاه سر خودمان بگذاریم




نباید انگیزه کشتی‌گیران از بین برود


وی افزود: محمد بنا از اینکه حریفان رو در روی یکدیگر در مسابقه انتخابی قرار بگیرند، بدش می‌آید. به این خاطر که دستش بسته می‌شود و نمی‌تواند گزینه‌هایی که مد نظرش هست را انتخاب کند. البته من به او و هر سرمربی دیگر، این حق را می‌دهم که بهترین‌ها را برای مسابقات انتخاب کند. به هر حال هر مربی‌ای به دنبال این است که تیمش در مسابقات نتیجه بگیرد اما ما نباید انگیزه کشتی‌گیران را از بین ببریم که اگر این کار صورت بگیرد، چیز دیگری از کشتی باقی نخواهد ماند. با این شرایط، کشتی‌گیر می‌داند که فرصتی برای حضور در تیم ملی ندارد، بنابراین تلاش نمی‌کند و همه این مسائل باعث می‌شود که کشتی به قهقرا برود.


قطعاً کشتی‌گیران دیگر به این وضعیت معترض هستند


مربی کشتی فرنگی عنوان کرد: اگر الان سه نفر از کشتی‌گیران از شرایط ناراضی هستند و به آن اعتراض کردند، قطعاً سایر کشتی‌گیران هم چنین وضعیتی دارند اما شاید می‌ترسند صحبت کنند به این خاطر که اگر اعتراض کنند، فرصت را از دست می‌دهند. سرمربی تیم ملی باید به چرخه انتخابی اعتقاد داشته باشد و پس از برگزاری مسابقات انتخابی جلسه‌ای برگزار کند و دلایل فنی خود را برای انتخاب یا رد کشتی‌گیران عنوان کند. در چنین شرایطی همه افراد هم دلایل او را به عنوان سرمربی تیم می‌پذیرند اما اینکه او از انتخابی فرار می‌کند، دلیل توجیه‌پذیری نیست.


مسابقات جهانی بعد از المپیک کیفیت بالایی ندارد


خیرآبادی عنوان کرد: مسابقات جهانی که بعد از المپیک برگزار می‌شود، به لحاظ سطح کیفی از سایر رقابت‌ها پایین‌تر است، به این خاطر که اکثر کشورها پوست‌اندازی می‌کنند و پس از پایان المپیک برای المپیک بعدی برنامه‌ریزی می‌کنند. بنابراین اگر شما به تاریخ مسابقات جهانی بعد از المپیک رجوع کنید، خواهید دید که اکثر کشتی‌گیران در این مسابقات نتیجه می‌گیرند. این رقابت‌ها فرصت خوبی است تا کشتی فرنگی با چند تیم منتخب حضور پیدا کند. به هر حال هر کشتی‌گیری آرزو دارد که در مسابقات جهانی و المپیک شرکت کند و نباید با عدم برگزاری مسابقات انتخابی این فرصت را از آنها گرفت.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب