دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عارف:‌ آفت‌ مدیریت کشور غرور بعضی مدیران نالایق است

رئیس بنیاد امید ایرانیان گفت: به دنبال حوادث نامیمون 88 و ایجاد برخی سوء‌تفاهم‌ها، بین بخشی از اصلاح‌طلبان با بخشی از حاکمیت زوایه ایجاد شد، اما انتخابات اسفند 94 فرصتی برای ترمیم این فاصله است.
کد خبر : 59982

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، محمدرضا عارف، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در دیدار جمعی از اعضای کانون زندانیان سیاسی قبل از انقلاب اظهار کرد: از طرف اصلاح‌طلبان گام‌های موثری برای حل برخی سوء تفاهم‌ها برداشته شده است و انشالله این مسیر با حسن نیت همگان ادامه خواهد یافت.


وی با اشاره به نقش آفرینی اعضای کانون در پیروزی انقلاب اسلامی ایران گفت: سرمایه معنوی کشور ما مبارزان قبل از انقلاب هستند که زیر پرچم رهبر فقید انقلاب اسلامی در پیروزی این انقلاب نقش به‌سزایی داشتند و مردم و تاریخ ایران هیچگاه نقش آفرینی موثر آنان را فراموش نخواهند کرد.


عارف در ادامه با اشاره به روند پیروزی انقلاب اسلامی ایران از 15 خرداد 42،یادآور شد: انقلاب اسلامی در مقطعی به پیروزی رسید که آمادگی کامل مسئولیت‌پذیری در بعد از انقلاب برای برخی از نسل اولی‌ها وجود نداشت از این رو طبیعی بود که اداره کشور در مقطعی با آزمون و خطا پیش برود و در این بین مطمئنا برخی نارسایی‌ها و مشکلات هم وجود داشت.


وی ادامه داد: یکی از آفت‌های مدیریت در کشور ما نداشتن سعه صدر و گرفتار شدن در ورطه خودخواهی و غرور بعضی از مدیران نالایق است که آین معضل آسیب‌های جدی به کشور وارد کرده است. چرا کسانی که سال‌ها با یکدیگر همسنگر بوده‌اند و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند باید رودرروی یکدیگر قرار گرفته و به حذف هم فکر کنند؟ آسیبی که تفکر حذف رقیب و منتقد به کشور زد بسیار جدی است و متاسفانه کماکان هم این تفکر در بخشی‌هایی از مدیریت کشور وجود دارد.


رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان با بیان اینکه به دلیل آنکه نتوانستیم نظامی قانونمند ایجاد کنیم نقش فرد پررنگ‌تر شد،گفت: کشور یک دوران 8 ساله خاص را پشت سر گذاشت که ادامه آن به صلاح کشور نبود و خوشبختانه با پیروزی تفکر اصلاح‌طلبی و اعتدال‌گرایی در خرداد 92 از تداوم روندی که می‌توانست به کشور صدمات جدی وارد کند، جلوگیری شد.


عارف در ادامه با اشاره به وضعیت منطقه خاورمیانه و چالش‌های اخیر بین ایران و برخی کشورهای عربی گفت: در مواجه با ترفندهای برخی کشورهای عربی، مردم با حفظ روحیه انقلابی خود باید منافع ملی را هم در نظر بگیرند و دستاوردهایی را که دولت محترم در عرصه بین‌المللی بدست آورد را ارتقاء دهند. از این رو مشارکت حداکثری در انتخابات مجلس می تواند ایران را در منطقه سرآمد کند و نقش آفرینی کشور را در حل و فصل مشکلات منطقه افزایش دهد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود مهم‌ترین مشکل کشور را نگاه نادرست به قانونگذاری دانست و گفت: اگر می‌خواهیم جامعه سامان پیدا کند باید قانون محور قرار بگیرد و نگاه به قانونگذاری تغییر کند قانون باید برای تسهیل گری باشد نه مچ گیری. مبنا تدوین هر قانون باید چاره‌اندیشی برای رفع مشکلات و ایجاد تسهیلات با توجه به اولویت‌ها و مطالبات مردم باشد.


عارف مهمترین مسئولیت مجلس آینده را احترام به قانون دانست و تاکید کرد: عملکرد بد قانونگذاری باعث ایجاد فساد در کشور می‌شود و برای حل معضلات اصلی کشور باید همه نهادها همراه هم باشند نه در مقابل هم و مجلس می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرینی بیش از گذشته داشته باشد.


وی افزود: مجلس باید خود را شریک پیشرفت کشور و توفیق دولت بداند نه در برابر پیشرفت دولت مانع تراشی کند. به همین دلیل انشالله مجلس آینده بتواند محور اجماع و وحدت سه قوه و یاور دولت در اجرای برنامه‌ها باشد و در عین حال مجلس باید از نقش نظارتی خود برای پیشرفت امور و اداره کشور حداکثر استفاده را بعمل آورد.


این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب در دیدار با ائمه جمعه، گفت: تاکید رهبر معظم انقلاب بر حق‌الناس در همه امور انتخابات به ویژه در امر تایید صلاحیت‌ها باید مورد اهتمام دست اندرکاران انتخابات قرار بگیرد اگر صلاحیت کسی در انتخابات به ناحق چه از سوی هیات اجرایی و چه از سوی هیات نظارت مورد تایید قرار نگیرد همه کسانیکه در این هیات‌ها حضور دارند در برابر خداوند مسئولند و باید پاسخگو باشند.


عارف در پایان در پاسخ به سوالی درباره فعالیت‌های بنیاد امید ایرانیان گفت: بنیاد امید ایرانیان نقش اتاق فکر را برای کشور و جبهه اصلاحات دارد و در انتخابات نه لیستی منتشر می‌کند و نه کسی به نمایندگی از این بنیاد در عرصه انتخابات حضور پیدا می‌کند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب