پرچم سیاستمداران فاسد آمریکا بالاست! /ماجرای فساد اخلاقی فرماندار نیویورک و شرکا
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، حدود سه سال پیش بود که اندرو کومو فرماندار ایالت نیویورک در واکنش به فساد اخلاقی دادستان نیویورک خواستار اجرای صریح قانون و مجازات سریع وی شده بود و اما خبر نداشت روزی خواهد رسید که خود وی نیز بر روی صندلی متهم بنشیند و دیگران وی را قضاوت کنند. موضوع این مقام ارشد یا آن فرمانده برجسته نیست موضوع یک نظام فاسد است که سوءاستفاده از قدرت و زیادهطلبی آنچنان در آن نهادینهشده که بسیاری از موارد اذیت و آزار علیه زنان در دستگاههای دولتی اصلاً گزارش نمیشوند مگر اینکه آنقدر رسوایی گسترده باشد که دیگر نتوان آن را پنهان کرد. در تازهترین افشای رسوایی اخلاقی، لتیشیا جیمز دادستان کل ایالت نیویورک روز سهشنبه سوم آگوست اعلام کرد تحقیقات مستقل ثابت کرده است که اندرو کومو چندین زن را مورد آزار جنسی قرار داده است.
بیحیایی، یکی از مشخصههای صاحبمنصبان در ایالاتمتحده
از چند ماه پیش که شایعاتی در خصوص تعرض جنسی این فرماندار به چندین زن سر زبانها افتاد تا انجام تحقیقات در خصوص صحت این شایعات، زمانی زیادی طول نکشید تا خانم جیمز پشت تریبون رفته و اعلام کند که کومو با تعرض به چندین زن که کارمند وی بودهاند قوانین ایالت نیویورک را نقض کرده است. جیمز که سعی داشت محیط کاری ایجادشده توسط کومو را واضحتر معرفی کند تأکید کرد: «او با برقراری تماسهای نامطلوب که رضایت زنان را به همراه نداشته محیط کار ناامنی برای دیگران ایجاد کرده و چندین نفر از کارمندان کنونی و پیشین فرمانداری نیویورک را مورد آزار جنسی قرار داده است.»
کومو که اینگونه گرفتار شده است در اواسط سال ۲۰۱۸ در پی رسوایی جنسی اریک اشنایدرمن دادستان سابق ایالت نیویورک چنان ژست انساندوستانه و حقطلبانهای گرفته بود که نمونهاش کمتر یافته میشد
خانم دادستان با طرح یک اتهام دیگر علیه کومو ادامه داد که آقای فرماندار علاوه بر چندین اتهام در خصوص آزار جنسی دست به اقدامات تلافیجویانه علیه دستکم یکی از کارکنان سابق فرمانداری که تلاش داشته آزار جنسی او را رسانهای کند، انجام داده است.
جیمز اظهار داشته که قرار است شواهد بهدستآمده به همراه تحقیقات انجامشده در گزارشی که به این منظور بهدستآمده منتشر شود. لازم به ذکر است که دستکم هشت زن که دستیار یا کارمند فرمانداری نیویورک بودهاند در این پرونده گفتهاند که با حرکات و اقدامات نامناسب کومو مورد آزار و اذیت قرار گرفتهاند. در همین زمینه یکی از کارمندان سابق و مؤنث اندرو کومو گفته است او سال گذشته، بدون رضایت دستش را زیر بلوز او برده است. کومو که خود را همیشه بهعنوان یکی از مدافعان حقوق زنان معرفی کرده است اتهامات مربوط به آزار جنسی را رد کرده و خود را در این پرونده بیگناه دانسته است.
در پی این رسوایی اخلاقی برخی از اعضای ارشد حزب دموکرات آمریکا از کومو خواستهاند که از مقام خود استعفا کند اما وی به درخواست آنها جواب منفی داده است. البته جو بایدن رئیسجمهور آمریکا قبل از همه در ماه مارس سال جاری گفته بود که کومو در صورت اثبات اتهامات باید از سمتش کنارهگیری کند.
جالب اینجاست که کومو یکی از چهار گزینه اصلی بایدن برای تصدی مقام وزیر دادگستری ایالاتمتحده است. این وزارتخانه هنوز وزیر ندارد. افکار عمومی از اینکه فردی که قرار بوده از حقوق آنها دفاع کند خودش ناقض حقطلبی است شکه شدهاند.
فرماندار نیویورک اینگونه گرفتار شده است در اواسط سال ۲۰۱۸ در پی رسوایی جنسی اریک اشنایدرمن دادستان سابق ایالت نیویورک چنان ژست انساندوستانه و حقطلبانهای گرفته بود که نمونهاش کمتر یافته میشد.
کومو در واکنش به انتشار گزارش روزنامه نیویورکر در مورد تعرض جنسی اشنایدرمن به چهار زن از او خواسته بود که از مقام خود استعفا دهد. کومو گفته بود که هیچکس حتی بلندپایهترین مقام حقوقی ایالت نیویورک فراتر از قانون نیست. اما حالا این فرد مدعی اجرای قانون برای همه، خودش به هر دری چه قانونی و چه غیرقانونی میزند تا از این مخمصه نجات یابد.
باورکردنی نیست که اشنایدرمن از طرفداران سرسخت حقوق زنان و در جنبش علیه آزار جنسی زنان بسیار فعال بود اما در پی طرح ادعاهای تعرض جنسی از سوی چهار زن ناچار به استعفا از مقام خود شد.
شاید در این زمینه بتوان گفت که خانه از پایبست ویران است. به نظر میرسد وقتی رئیسجمهور بهعنوان بالاترین مقام آمریکا مستقیماً درگیر فساد اخلاقی است چه انتظاری از مقامات رده دوم به پایین میتوان داشت.
بهتر است نگاهی به یک گزارش در خصوص رسوایی جنسی پنج رئیسجمهور ایالاتمتحده بیندازیم تا به عمق فاجعه بیشتر پی ببریم.
تابستان سال ۲۰۱۹ مرگ جفری اپستاین سرمایهگذار آمریکایی در زندانی فدرال در نیویورک جنجال زیادی در آمریکا و برخی از کشورهای جهان به راه انداخت. اپستاین با اتهام دلالی سکس با افراد زیر سن قانونی روبرو بود.
او در طول حیات خود با دونالد ترامپ و بیل کلینتون دو رئیسجمهور آمریکا، رابطه نزدیک داشت بنابراین ممکن است نام این دو رئیسجمهور در پرونده رسیدگی به اتهامات اپستاین مطرح شود. این در حالی است که نام بسیاری از چهرههای سرشناس دیگر نیز به دلیل رابطه نزدیک با جفری اپستاین بر سر زبانها افتاده است. ازجمله این چهرهها میتوان به شاهزاده اندرو، پسر ملکه الیزابت و ایهود باراک، نخستوزیر پیشین اسرائیل اشاره کرد.
به دهه ۱۹۲۰ میلادی بازمیگردیم وقتی وارن جی هاردینگ بین سالهای ۱۹۲۱ تا ۱۹۲۳ رئیسجمهوری ایالاتمتحده بود. او که بیست و نهمین رئیسجمهور آمریکا بود با منشی شخصی خود به نام نان بریتون ارتباط جنسی پنهانی داشت.
بیشتر بخوانید:
نامزد دیوان عالی آمریکا کنارهگیری نمیکند
نان بریتون بعدها ادعا کرد که فرزندی از وارن جی هاردینگ دارد. این ادعا در سال ۲۰۱۵ میلادی با انجام آزمایش «دی ان ای» به اثبات رسید.
ارتباط وارن جی هاردینگ با نان بریتون در دوران ریاست جمهوری وی ادامه یافت. وارن جی هاردینگ در سال ۱۹۲۳ درحالیکه دوره اول ریاست جمهوری وی به پایان نرسیده بود درگذشت. در آن زمان شایعات زیادی مطرح شد که همسر وارن جی هاردینگ او را مسموم کرده است.
فرانکلین دی روزولت، سی و دومین رئیسجمهور آمریکا بهعنوان یکی از تأثیرگذارترین روسای جمهور این کشور یاد میشود. او در زمان بحران اقتصادی و جنگ جهانی دوم ساکن کاخ سفید بود اما علیرغم تبلیغات زیادی که به نفع وی در جریان بود جناب رئیسجمهور درگیر یک رابطهای طولانی جنسی غیرقانونی با لوسی مرسر، منشی همسرش شده بود. گفته شده که ارتباط آنها سالها پیش از ورود فرانکلین دی روزولت به کاخ سفید و در سال ۱۹۱۶ آغاز شد.
النور روزولت، همسر سی و دومین رئیسجمهوری ایالاتمتحده پسازآنکه نامههای عاشقانه لوسی مرسر را در کیف همسرش پیدا کرد به او پیشنهاد طلاق داد. بااینحال آنها طلاق نگرفتند.
شاید بهترین نمونه فساد اخلاقی که محبوبیت زیادی هم بین مردم داشت جان اف کندی، جوانترین رئیسجمهور تاریخ آمریکا باشد که با معشوقههای فراوانش شناخته میشود. رسانههای آمریکا و جهان از او و همسرش ژاکلین کندی بهعنوان یک زوج آمریکایی ایده آل یاد میکردند.
تاکنون بیش از ۲۰ زن ترامپ را به سوء رفتار جنسی ازجمله اذیت و آزار جنسی متهم کردهاند
جان اف کندی که سی و پنجمین رئیسجمهوری آمریکا بود در روز ۲۲ نوامبر سال ۱۹۶۳ در شهر دالاس ترور شد و درگذشت. مریلین مونرو یک سال پیش از آن خودکشی کرده بود. شایعات زیادی در مورد احتمال ارتباط خودکشی او با رابطهاش با رئیسجمهور وقت ایالاتمتحده مطرح شده است.
بیل کلینتون، چهل دومین رئیسجمهوری آمریکا هم از این بابت خیلی معروف است. او در دور دوم ریاست جمهوری خود درگیر رسوایی ارتباط جنسی با مونیکا لوینسکی، کارآموز کاخ سفید شد. این رسوایی به استیضاح بیل کلینتون منجر شد هرچند مجلس سنای آمریکا رأی به برکناری او از مقام ریاست جمهوری نداد.
آمریکا رکورددار در زمینه مقامات ارشد با پیشینه رسوایی جنسی
پیش از رسوایی ارتباط جنسی با مونیکا لوینسکی دستکم پنج زن دیگر کلینتون را به سوءاستفاده جنسی متهم کرده بودند. پس از آشکار شدن رابطه با لوینسکی بود که کلینتون مورد رابطه جنسی خود سخن گفت و بابت رفتار خود از مردم آمریکا عذرخواهی کرد. همین امر باعث شد که بسیاری از مردان سیاستمدار آمریکایی مجبور به عذرخواهی علنی بابت روابط جنسی خود با زنان شدند.
نمونه دیگر از مقامات درجهیک درگیر با افکار جنسی، دونالد ترامپ بود. در خلال کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶ ویدئویی قدیمی از ترامپ پخش شد که وی در آن از علاقه خود به چنگ انداختن به آلت جنسی زنان سخن میگفت. تاکنون بیش از ۲۰ زن ترامپ را به سوء رفتار جنسی ازجمله اذیت و آزار جنسی متهم کردهاند. دونالد ترامپ تاکنون همه این اتهامات را رد کرده است.
استورمی دنیلز، هنرپیشه فیلمهای پورن با اقامه دعوی علیه دونالد ترامپ مدعی شده است که در سال ۲۰۰۶ با رئیسجمهوری سابق آمریکا رابطه جنسی داشته است. به گفته استورمی دنیلز وکیل شخصی دونالد ترامپ پیش از انتخابات سال ۲۰۱۶ به او ۱۳۰ هزار دلار پرداخت کرده بود تا درباره این رابطه سکوت کند.
بیشتر بخوانید:
اعتراف تلخ سناتور آمریکایی: زمان خدمت در ارتش مورد تجاوز قرار گرفتهام
اتهامات جنسی علیه جو بایدن
پس از افزایش درخواستها برای استعفای اندرو کومو فرماندار نیویورک بهخاطر اتهامات جنسی، بحث اتهامات مشابه علیه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا نیز بار دیگر داغ شد. در نشست خبری چهارشنبه شب کاخ سفید، خبرنگار روزنامه نیویورک پست نزدیک به جمهوریخواهان پرسید: آیا باید درباره اتهامات وارده علیه رئیس جمهور نیز همانند فرماندار کومو تحقیقات مستقلی انجام گیرد؟ اشاره این خبرنگار به اتهاماتی بود که در طول تبلیغات انتخاباتی سال گذشته علیه بایدن صورت گرفته بود. از جمله این اتهامات میتوان به ادعای تارا رید اشاره کرد که مدعی شد بایدن در سال ۱۹۹۳ او را مورد آزار جنسی قرار داده است. این خبرنگار آمریکایی همچنین به گزارش روزنامههای واشنگتن پست و نیویورک تایمز درباره زنانی اشاره کرد که نسبت به اینکه بایدن آنها را لمس کرده است اعتراض کردهاند.
علاوه بر موارد فوق، یکی از مشاوران ارشد پیشین کمپین ایالاتمتحده برای تولید سریع واکسن کووید-۱۹ بهتازگی به اتهام آزار جنسی، از هیئتمدیره یک شرکت تحقیقاتی دارویی اخراج شد.
شرکت چندملیتی داروسازی گلاکسواسمیتکلاین اعلام کرد منصف السلاوی پسازآنکه تحقیقات، درستیِ شکایت مطرح شده درباره رفتار چند سال پیش او با یکی از کارمندان را تأیید کرد، بلافاصله از پست خود در هیئتمدیره شرکت گالوانی بیوالکترونیک که شرکت گلاکسواسمیتکلاین سهامدار اصلی آن است، اخراج شد.
یک نمونه دیگر از رسوایی جنسی مقامات آمریکایی یک کارمند ارشد سفارت این کشور در مکزیک است. اواخر سال ۲۰۲۰ بود که دادستانهای فدرال آمریکا اعلام کرد که یکی از کارکنان پیشین سفارت ایالاتمتحده در مکزیک، به دستکم ۲۰ زن مواد مخدر داده و پس از بیهوش کردن آنها به این زنان تجاوز کرده است. او همچنین از بسیاری از این زنان درحالیکه بیهوش بودند فیلم گرفته است.
این فرد که برایان جفری ریموند نام دارد، اوایل ماه جاری میلادی در شهر سندیهگو واقع در ایالت کالیفرنیای آمریکا، یعنی جایی که پس از ترک شغلش به آنجا نقلمکان کرده بود، دستگیرشده است. انتظار میرود که پروندههای شکایت زنان علیه او به دستکم ۲۴ شکایت افزایش یابد.
نمونههای فوق تنها مواردی هستند که تا به حال افشا شدهاند و اگر روزی تمامی موارد رسواییهای جنسی مقامات سیاسی، قضایی و نظامی ایالات متحده فاش شوند مثنوی نگارش آنها ۷۰ من کاغذ شود.
انتهای پیام/۴۱۵۵/
انتهای پیام/