برخورد پلیس با ورزشکاران و هواداران ورزشی مروج مطالب توهینآمیز
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، داود معظمی گودرزی در خصوص اینکه قانون برای فوتبالیست، پیشکسوت و مردم عادی تفاوتی ندارند، گفت: در سالهای اخیر فضای مجازی و به ویژه شبکه اجتماعی اینستاگرام به بستری برای بیان صحبتها دیدگاهها و مواضع شخصی فوتبالیستها، مربیان، پیشکسوتان و دیگر عوامل ورزشی از جمله مدیران، هواداران و خبرنگاران در موضوعات مختلف تبدیلشده است.
رئیس پلیس فتای تهران در ادامه افزود: متنها، تصاویر و جملاتی که بعضاً انتشار و منعکس کردن آنها در فضای رسانهای و رسمی مغایر با اخلاق، رفتار و قانون است. برخی از اشخاص مطرح در فوتبال و سایر رشتههای ورزشی فارغ از این محدودیتها و معذوریتهای اخلاقی، عرفی و قانونی از صفحاتی که در فضای مجازی بهویژه اینستاگرام دارند این موارد را نادیده گرفته و محتوایی را منتشر میکنند که حاوی توهین، تهمت و تخریب دیگران است و باعث تحریک جامعه و هواداران فوتبال میشود.
گودرزی اظهار کرد: برخی هم از این فضا برای دعوا و درگیری و شاخه شانه کشیدن برای یکدیگر و تهدید استفاده میکنند تا جایی که اکنون خبر میرسد که پلیس فتا به این فضای آشفته ورود کرده و طبق قانون با برخی از این افراد برخورد کرده است. برخوردی منطبق با قانون که همچنان ادامه خواهد داشت.
وی در این رابطه به تمام چهرههای ورزشی و یا هواداران آنها توصیه کرد: فعالیت خود را در چارچوب قانون انجام داده و با انتشار مطالب توهینآمیز و اتهام زنی موجب زیر پا گذاشتن قانون و تشویش اذهان عمومی نشوند زیرا در اینصورت با آنها مطابق قانون برخورد میشود: «پلیس از هر نوع رقابت سالم ورزشی حمایت میکند، اما اگر افرادی بخواهند از فضای مجازی برای توهین، تخریب دیگران و تشویش اذهان عمومی استفاده کنند، قطعاً پلیس هم طبق قانون اقدام کرده و با افراد متخلف برخورد قانونی انجام میدهد.
گودرزی گفت: پیگیری اینگونه موارد از دو جنبه صورت می گیرد، اول وجود شاکی خصوصی که مطابق با قانون برخورد میشود و دوم جنبه عمومی جرم که نماینده مدعی العموم طبق قانون مراحل رسیدگی به جرم را تا نتیجه گیری پرونده دنبال می کند.
رئیس پلیس فتای تهران تأکید کرد: در برابر قانون همه افراد جامعه برابر هستند و تفاوتی بین افراد مشهور و معروف از جمله چهره های ورزشی و... با دیگر شهروندان وجود ندارد: «فوتبالیست، غیر فوتبالیست، معروف و غیر معروف برای پلیس تفاوتی ندارد و طبق قانون هیچ فردی حق تخریب و توهین به دیگران و تشویش اذهان عمومی را ندارد که این موضوع علاوه بر فضای حقیقی، فضای مجازی را نیز شامل میشود.
گودرزی ادامه داد: پرونده های بسیاری در این زمینه وجود داشته که بدون هیچگونه خط قرمزی منطبق با قانون اقدام شده است و کماکان نیز اقدامات ما در حال انجام است.
انتهای پیام/۴۰۷۶/
انتهای پیام/