نشست معاونان سما واحدهای استان خوزستان با مدیرکل آموزش و پرورش با چاشنی توسعه کمی و کیفی مدارس
به گزارش خبرنگار آنا، معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما اهواز با بیان اینکه این نشست با هدف توسعه کمی و کیفی مدارس و رسیدن به دستآوردها و راهکارها برگزار میشود، تاکید کرد: اگر میخواهید بدانید کشوری توسعه مییابد، برای دیدن توسعه بروید در دبستانها و پیش دبستانیها ببینید آنجا چگونه بچهها را آموزش میدهند، مهم نیست چه چیزی آموزش میدهند بلکه ببینید چگونه آموزش میدهند. اگر کودکان شما را پرسشگر، خلاق، صبور، نظم پذیر، خطرپذیر، دارای روحیه گفتوگو و تعامل و دارای روحیه مشارکت جمعی و همکاری بار آوردند، اینها انسانها و شخصیتهایی خواهند شد که میتوانند توسعه ایجاد کنند.
مهرداد افشون با توجه به تاکید دکتر زرهانی ریاست سازمان سما، هدف خود و همکاران را توسعه مدارس در سطح استان و پرورش دانش آموزان خلاق، پرسشگر، صبور، نظمپذیر، خطرپذیر، اجتماعی و مشارکت جو دانست و همکاری مسئولان آموزش و پرورش استان و شهرستانها را در این زمینه امری مهم دانست.
دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان همکاری روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستانهای استان خوزستان را در خصوص مواردی از جمله تسهیل بخشیدن به روند تاسیس مدارس یا تمدید مجوز، در اختیار گذاشتن نیروها مامور بخصوص مدیر و معاون، در اختیار گذاشتن فضاهای آموزشی مازاد و بلااستفاده آموزش و پرورش به سما، پرداخت بستههای حمایتی به مدارس سما، افزایش شهریه مدارس غیردولتی با کیفیت بخصوص مدارس سما و تسریع در صدور ابلاغ معاونین سما بعنوان نماینده حقوقی سازمان سما در امور مربوط به آموزش و پرورش خواستار شد.
در ادامه شهباز غلامی، مصطفی پاکدل، علی کرمی، بهمن فاضلی، دلاور اسماعیلوندی، عین اله حسامی و پدرام به ترتیب معاون دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحدهای ماهشهر، بهبهان، مسجد سلیمان، امیدیه، ایذه، شوشتر و سوسنگرد موارد مربوط به حوزه خود را که در ارتباط با ادارات آموزش و پرورش شهرستانها بود مطرح کردند که از آن جمله میتوان به تقاضای در اختیار قرار گرفتن آمار دانش آموزان رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش هنرستانها، مجوز تأسیس مدارس و هنرستانهای فنی و حرفهای و کار دانش، تأسیس مدارس تخصصی ورزش و برگزاری دورههای کوتاه مدت مهارت زندگی میتوان نام برد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان خوزستان هم با تحسین کردن برنامهها و روحیه موجود در سطح سما استان گفت: چیزی که دانش آموز امروز کشور ما نیاز دارد بداند پیام، هدف و فلسفه این مناسبتهای ملی، مذهبی و فرهنگی است و در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات که کنون در سطح جامعه وجود دارند از بین خواهند رفت.
محمد تقیزاده با ارزشمند دانستن کار دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سما در بخش مدارس و تعلیم و تربیت دانش آموزان پس از اعلام همکاری آموزش و پرورش با مدارس سما استان در موارد مطرح شده، از تشکیل شورای نظارت خاص مدارس سما در سطح آموزش و پرورش استان خوزستان با حضور مسئولان آموزش و پرورش و دبیر شورای سیاستگذاری سما خوزستان برای اولین بار در سطح کشور خبر داد و مقرر شد واحدهای سما سراسر استان درخواستهای خود را در موارد مربوطه پس از انجام مراحل قانونی از طریق دبیرخانه شورای سیاستگذاری اعلام کنند و این شورا برای تسریع و تسهیل امور در خصوص اظهار نظر و تصمیم گیری کنند.
معاون آموزش متوسطه اداره آموزش و پرورش استان خوزستان نیز با اعلام این موضوع که در بحث توسعه هنرستانهای فنی و حرفهای و کار و دانش در رشتههای فنی و کشاورزی در سطح استان خوزستان از سهم وزارت خانه آموزش و پرورش مشکلی وجود ندارد، خواستار ورود مراکز سما در این بخش شد.
جمشید کمایی گفت: در خصوص موارد مطرح شده سه عامل نیروی انسانی، تجهیزات و فضا مورد نیاز است که خوشبختانه این موارد در اغلب مراکز سما وجود دارد.
وی با توجه به پیشنهاد مدیرکل آموزش و پرورش استان در خصوص تشکیل شورای نظارت مدارس سما ابراز امیدواری کرد در آینده امور مربوط به مدارس سما به شکل بهتر و سریعتر صورت پذیرد.
انتهای پیام/