مفاد متعدد آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی نشانه همهجانبهنگر بودن آن است
حجتالاسلاموالمسلمین علی تقوی، معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در گفتوگو با خبرنگار حوزه فرهنگ گرودانشگاه خبرگزاری آنا درباره آییننامه ارتقای اعضای هیئت علمی گفت: این آییننامه نیز مانند خیلی از آییننامهها بعد از مدتی قوتها و ضعفهایش مشخص میشود. یکسری انتقادات نسبت به آییننامه وجود دارد مانند اینکه آییننامه موجب کنشگری در بخش فرهنگی نمیشود و مسئولان هم در وزارت علوم و هم در وزارت بهداشت و جهاددانشگاهی این موضوع را بررسی میکنند و پیشنهادات اجرایی و کاربردی خود را ارائه میدهند تا ضعفهای آییننامه برطرف شود.
حجتالاسلاموالمسلمین تقوی در پاسخ به این سوال که آیا مفاد فرهنگی-اجتماعی آییننامه مطول و پر حجم به نظر نمیرسد و همین امر یکی از علل اجرایی نشدن آییننامه به شمار میآید یا نه؟ گفت: مفاد متعدد آییننامه نشانه همهجانبهنگر بودن و نقطه قوت آن است و اتفاقا انگیزه بخشی میکند که استادان در حوزههای مختلف فعالیت کنند و آییننامه محدود به دو بند نباشد بلکه بخشها و بندهای مختلفی دارد و حوزههای متنوعی دارد که برای استادان انگیزهبخشی میکند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها ادامه داد: این آییننامه هماکنون ۳۰ امتیاز به بخش فعالیتهای فرهنگی اجتماعی استادان اختصاص داده و در اصلاحیه ممکن است به ۴۰ امتیاز افزایش پیدا کند، لذا وقتی ۳۰ تا ۴۰ امتیاز به این حوزه اختصاص داده میشود لازم است که فعالیتهای متعددی هم در این زمینه تعریف شود از تدریس و هماندیشی گرفته تا مشاوره فرهنگی و تالیف کتاب دینی مذهبی و ... . اینکه نقش محوری در این حوزهها با استادان باشد نه تنها ضعف نیست که نقطه امتیاز استاد هم محسوب میشود.
وی در پایان گفت: اینکه در آییننامه آتی بیشتر فرآیندها از ذهنی به عینی تبدیل شوند و تاثیر فعالیتها در محیط دیده شود ناشی از نگاه کیفی است و نمیتوان نمره صفر یا صد به آن داد بلکه نمرهای بین صفر تا صد اختصاص داده شده ومیخواهیم با اصلاحآییننامه این نمره فعلی بهتر از گذشته شود.
انتهای پیام/۴۱۶۲/
انتهای پیام/