در محافل سیاسی دنیا جزئیات انتخابات ایران را بررسی میکنند
جواد منصوری در گفتوگو با خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با تأکید بر اهمیت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات گفت: در عرف بینالمللی یکی از مهمترین عوامل تاثیرگذار در امنیت، اقتدار و توان بازدارندگی یک کشور، میزان وحدت، پایگاه مردمی و فرهنگ مقاومت در آن کشور است. معمولا در روابط دو یا چندجانبه و حتی در سطح بینالمللی برای تشخیص اینکه یک کشور چقدر میتواند در بلند مدت برمبنای اقتدار و توان خودش با انواع تهدیدات داخلی و خارجی مقابله کند، به چند مورد توجه میکنند که مهمترین آن میزان مقبولیت و مشروعیت نظام سیاسی حاکم بر آن کشور است.
وی ادامه داد: یکی از عناصر تعیین کننده مقبولیت یک نظام، میزان حضور مردم در مسائل مربوط به کشور خواهد بود. به همین خاطر یکی از مهمترین محورهای تبلیغاتی بر ضد کشورها از جمله تبلیغات دشمنان ما بر ضد جمهوری اسلامی ایران، تحریک مردم به عدم مشارکت در فعالیتهای عمومی مانند راهپیمایی، انتخابات و فعالیت اجتماعی است.
سفیر سابق ایران در چین با بیان اینکه امام خمینی (ره) تعریف جدیدی از قدرت در عرصه سیاسی جهان شکل دادند، اذعان کرد: این تعریف مبنی بر وحدت مردم با رهبری بود. جمله معروف ایشان که فرمودند: «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد» قدرت جدیدی را در صحنه سیاسی جهان به وجود آورد که همچنان هم علیرغم فراز و نشیبها و مشکلات پیش آمده ادامه دارد.
منصوری ادامه داد: هر اقدامی که به تفرقه، ناامیدی و جدایی مردم از رهبری بینجامد، قطعاً بر خلاف مصالح ملی، امنیت عمومی، حیثیت و اعتبار ایران و قدرت بازدارندگی کشور است. فلذا همه ما باید با هر گرایش و موقعیتی، بر حفظ وحدت ملی، ارتباط با رهبری و حضور فعال در صحنههای مختلف جدی باشیم. این مسئله به فرد یا گروه و تاریخ خاصی ارتباط ندارد.
نخستین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به تأثیرگذاری نتیجه انتخابات ایران در محافل سیاسی دنیا، اظهار کرد: ما تصور میکنیم که بعد از انتخابات همه چیز تمام میشود در حالی که در محافل سیاسی دنیا تا مدتها بعد اتفاقات مختلف و جزئیات انتخابات ایران را تجزیه و تحلیل میکنند. اگر مشارکت مردم در انتخابات حداکثری باشد، آنها نتیجهگیری میکنند که جمهوری اسلامی بازدارندگی، وحدت ملی و امنیتش قوی است و اقتدار لازم برای بقای خودش را دارد.
وی افزود: رئیس جمهور منتخب مردم اگر میزان رأی بالایی در انتخابات داشته باشد، اعتبار بیشتری خواهد داشت. از ابتدای انقلاب تاکنون از نظر درصد مشارکت مردم در انتخابات کم نظیر هستیم و دولتهای گذشته از این نظر مشکلی نداشتند که امیدوارم این قضیه تکرار شود.
سفیر سابق ایران در پاکستان در واکنش به سخنان مضحک اعضای گروهک تروریستی مجاهدین خلق، مبنی بر به آتش کشیدن ایران در صورت مشارکت پایین مردم در انتخابات، تصریح کرد: صحبتهای منافقین بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد و به نوعی سعی دارند که خودشان را همچنان حاضر در صحنه و تأثیرگذار نشان دهند. واقعیت این است که حتی در قضایای گذشته، بعد از اینکه به دلایلی حرکتهای ضدامنیتی توسط بخشی از مردم شکل گرفت، آنها سوار بر این موج شدند و برایشان امکان ندارد که آغازکننده چنین حرکتهایی باشند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/