دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفت‌وگو با آنا:

ناظران آموزش و پرورش در مورد سند ۲۰۳۰ کوتاهی کردند/ مستنداتی در مورد اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ وجود دارد

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی می‌گوید، در بدنه وزارت آموزش و پرورش مواردی وجود دارد که نشان می‌دهد سند ۲۰۳۰ اجرا شده و می‌شود.
کد خبر : 587789
احمدحسین فلاحی

احمد حسین فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش گروه جامعه خبرگزاری آنا، درباره پیگیری آموزش و تحقیقات مجلس در زمینه سند ۲۰۳۰ گفت: در حال حاضر وزارت آموزش و پرورش به صورت رسمی سند ۲۰۳۰ را اجرایی نمی‌کند، بارها هم که از طرف کمیته فرهنگ تعلیم و تربیت کمیسیون آموزش و تحقیقات، با وزیر مربوطه جلسه داشتیم، که حاجی میرزایی هم در جلسه کمیته و هم در جلسه کمیسیون گفت مخالف این سند است و اجازه اجرایی شدن آن را نمی‌دهد. اما در سه جلسه و مستنداتی که در مورد اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ در مدارس به وزیر ارائه شد، او گفت که ممکن است در جاهایی تخلفی و تخطی سر زده باشد، اما این اقدامات خارج از نظر وزارت خانه صورت می‌گیرد.


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اجرای غیر رسمی سند ۲۰۳۰ در برخی مدارس افزود: با این وجود در بدنه وزارت آموزش و پرورش مواردی وجود دارد که نشان می‌دهد سند ۲۰۳۰ اجرا شده و انجام دادند، نکته قابل توجه این است که روند اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ به صورت رسمی از طرف وزارت خانه صورت نمی‌گیرد بلکه جریان نفوذی و افراد خودسر چنین اقداماتی را انجام می‌دهند که در مدارس این سند را اجرایی کردند.


فلاحی با اشاره به پیگیری مجلس در مورد گزارشات مبنی بر اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ تصریح کرد: در حال حاضر کمیسیون آموزش و تحقیقات توسط کمیته فرهنگ تعلیم و تربیت پیگیر گزارشات و مستنداتی است که نشان می‌دهد سند ۲۰۳۰ در برخی موارد اجرا شده است. در مجموع اگر مستنداتی دال بر اجرایی شدن سند مذکور به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برسد، مجددا وزیر آموزش و پرورش را در این مورد بازخواست می‌کنیم.


این نماینده مجلس شورای اسلامی در واکنش به اینکه بنابراین سند ۲۰۳۰ در عمل اجرا می‌شود؟ اظهار کرد: اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ به این ترتیب است که در حال حاضر سند مذکور به صورت گسترده اجرایی نمی‌شود، اما در برخی از موارد اجرا می‌شود.


فلاحی با اشاره به راهکارهای جلوگیری از اجرایی شدن سند ۲۰۳۰ خاطرنشان کرد: برای جلوگیری از اجرای سند ۲۰۳۰ دستگاه نظارتی و اجرایی وزارت آموزش و پرورش باید آن را پیگیری کند و از آنها خواسته شود که جلوی اجرایی شدن این سند را بگیرند اما اینکه بازرسان با چه شیوه‌ای بخواهد سازوکار را کنترل کند، ابزارش در دست خود بازرسان و ناظرین است. البته علاوه بر آنها مجلس بر اقدامات آنها نیز بازرسی می‌کند.


به گفته سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ناظرین آموزش و پرورش تاکنون در حوزه نظارت بر سند ۲۰۳۰ کوتاهی کردند.


انتهای پیام/۴۱۵۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب