شورای ائتلاف فهرست حاصل از اتاقهای دربسته را به مردم ارائه نکرد
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، ظهر امروز (۲۳ خرداد ۱۴۰۰) نشستی با حضور حداد عادل و ۲۱ کاندیدای شورای ائتلاف برای انتخابات شورای شهر تهران برگزار شد. در ابتدای این نشست غلامعلی حداد عادل پیرامون شورای ائتلاف گفت: شورای ائتلاف تجربهای برآمده از ۴۲ سال کار سیاسی و انتخاباتی است. ما توانستیم در انتخابات اسفند ۹۸ با استفاده از تجربیات که در جمنا به دست آوردهایم، کار خودمان را در شورای ائتلاف شروع کنیم. جامعه ما از نظر قوه مجریه در نقطه عطفی قرار گرفته و عموم مردم با تجربه تلخ ۸ سال گذشته خواهان تغییر و تحول هستند. این مسئله در مناظرات هم کاملاً مشخص است؛ حتی کسانی که در دولت فعلی مسئول بودهاند، مسئولیت آن را نمیپذیرند.
وی ادامه داد: شورای ائتلاف هم در انتخابات مجلس و هم شورای اسلامی شهر و روستا، بنا ندارد فهرستی که حاصل اتاقهای دربسته بوده است را به مردم ارائه کند. این روش برای دههها پیش بوده است و هماکنون باید شیوههای جدید اتخاذ شود. ما معتقدیم باید فهرستی را به مردم ارائه دهیم که خود آنها هم در آن نقش داشته باشند. ما با ثبتنام افراد، ۳۱۳ نفر را برای انتخاب به مردم ارائه دادیم. درنهایت ۸۴ نفر منتخب مردم، پس از بررسیهای هیئت انتخاب به ۲۱ نفر لیست اصلی رسیدند.
وی پیرامون افراد لیست شورای ائتلاف اذعان کرد: ۴ نفر از بانوان در لیست حضور دارند و اکثریت لیست با جوانان زیر ۴۵ سال است. ما سعی کردیم از متخصصان با سابقه و کارآمد در این لیست استفاده کنیم.
حداد عادل پیرامون افراد مورد حمایت شورای ائتلاف برای سایر انتخابات شهر تهران اظهار کرد: نامزد ما برای ریاست جمهوری آیتالله رئیسی است. در انتخابات خبرگان ما نامزدهای مورد حمایت جامعه مدرسین را داریم و معتقدیم در این زمینه باید کار را به متخصصین امر سپرد. آیتالله سعدی، آیتالله مؤمن و آیتالله اعرافی کاندیداهای مورد حمایت ما و جامعه مدرسین در انتخابات مجلس خبرگان هستند. در انتخابات میان دوره مجلس ما از سردار محمد کوثری حمایت میکنیم.
سخنگوی شورای ائتلاف در خصوص حضور فرزند شهید سلیمانی در لیست این شورا گفت: پس از آنکه اعلام شد نرجس سلیمانی فرزند شهید سلیمانی، در لیست ما حضور دارد انتقاداتی به ما وارد شد. واقعیت این است که نرجس سلیمانی خودش مستقلاً برای نامزدی شورای شهر تصمیم گرفته بود و ما هم از آن اطلاع نداشتیم. ما چند روز پیش از ثبتنام او مطلع شدیم. درک او از وصیتنامه و کلام پدرش این بود که افراد وابسته به حاج قاسم منعی برای ورود به فضای اجتماعی کشور ندارند هرچند که برخی از افراد در خانواده او، با این نظر مخالف هستند.
وی افزود: او قصد داشت که مستقل در انتخابات شرکت کند؛ ما احتمال دادیم که به دلیل عدم حضور او در لیست، او رأی نیاورد و این مورد سوءاستفاده دشمنان حاج قاسم باشد. به همین دلیل با رأی شورای ائتلاف او در فهرست قرار گرفت. در بین ما هم افرادی بودند که احتمال این هجمه رسانهای را میدادند، به همین دلیل پیشنهاد کنارهگیری به او دادیم ولی شخص او کاملاً مصمم برای شرکت در انتخابات بود.
حداد عادل در پاسخ به این پرسش خبرنگار آنا که چرا شورای ائتلاف و شورای وحدت به لیست واحدی نرسیدند، گفت: نظر ما این بود که مانند انتخابات مجلس سال ۹۸، نیروهای انقلاب به یک لیست واحد برسند ولی این اتفاق صورت نگرفت. ما اختلافسلیقه با سایر دوستان داریم و اختلاف عقیدهای نداریم. در این خصوص ما انتخاب را به مردم تهران سپردیم. من خطاب به مردم میگویم که کارنامه افراد حاضر در تمام فهرستها مشخص است و آنها میتوانند با بررسی سوابق این افراد، کاندیداهای لایق را انتخاب کنند. من متأسف هستم که نتوانستیم به لیست واحدی برسیم.
وی پیرامون نامزدهای انقلابی در انتخابت ریاست جمهوری اذعان کرد: انتظار مردم از تمام نامزدهای جبهه انقلاب این است که تصمیمی بگیرند که باعث پیروزی جبهه انقلاب شود. اگر کنار نرفتن هریک از نامزدها باعث عدم پیروزی جبهه انقلاب شود، مردم او را نخواهند بخشید. این تصمیم خطیری است که باید در ۴ روز آینده نامزدها جهت پیروزی فردی که پرطرفدارتر باشد، اتخاذ کنند؛ این مسئله تابع نظرسنجیها است.
رئیس شورای ائتلاف پیرامون شایعات مطرحشده در خصوص انتخاب شهردار آینده تهران گفت: انتخاب شهردار وظیفه شورای شهر است و هر سخنی پیش از اعلام نتایج قطعی نیست. ما سعی داریم یک شورای با کیفیت بالا تشکیل شود تا در آن مشورت شود که چه کسی مناسب انتخاب است.
حداد عادل پیرامون تخریبهای صورت گرفته توسط نامزدهای وابسته به دولت در مناظرات تصریح کرد: معتقدم که مردم ما میدانند که بداخلاقی انتخابات سال ۹۲ و ۹۶ چه عواقب بدی داشت. این تاکتیک نخ نما شده، دیگر پاسخگو نیست و پس از این سه مناظره هم تغییری در نظرسنجیها صورت نگرفت.
انتهای پیام/
انتهای پیام/