کیت تعیین جنسیت از خون مادر بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، یکی از شرکتهای مستقر در پارک علم و فناوری تربیت مدرس کیت تعیین جنسیتی ساخته که با استفاده از خون مادر کار میکند. تا به حال در کشور کیت تعیین جنسیتی که بتواند با دقت و صحت بالا جنسیت جنین را تشخیص دهد، تولید نشده بود. نمونههای خارجی این کیت در بازار موجود است اما قیمت بسیار بالایی دارد.
کیت ایرانی ژنهای کدکننده پروتئین اختصاصی کروموزوم Y مانند DYS، DAZ و SRY را در خون مادر شناسایی میکند و بدینترتیب جنسیت جنین را در هفتههای ابتدایی (هشت هفتگی به بعد) بارداری مشخص میکند. این کیت با دقت و صحت بسیار بالایی پروتئینهای اختصاصی کروموزوم Y را شناسایی میکنند.
این شرکت همچنین کیت استخراج دیانای از قارچ نیز تولید میکند که قابلیت بالایی در خالصسازی دیانای دارد. این کیت شامل موادی برای تهیه دیانای خالص از سلولهای مخمری و قارچی است و یکی از مزیتهای اصلی آن عدم نیاز به استفاده از فنل یا کلرفرم در فرایند استخراج است. دیانای به دست آمده با استفاده از این روند را میتوان در روشهای مولکولی مانند پیسیآر، کلونینگ، توالییابی دیانای و... به کار برد.
کیت AZF یکی دیگر از محصولات این شرکت است که ریزحذفهای بازوی بلند کروموزوم Y را شناسایی میکند. ریزحذفهای بازوی کروموزوم Y از مهمترین نقصهای ژنتیکی دخیل در اسپرماتوژنز و عامل آزواسپرمی (فقدان یا کمبود اسپرم) به شمار میرود، بنابراین تشخیص آن میتواند به بیماران در انتخاب روش درمانی مفید و موثر کمک کند.
انتهای پیام/۴۰۲۱/
انتهای پیام/