انحصار در صندلی مدیرعامل بانکها
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی آنا، اواخر آبان ماه بود که مدیرعامل یکی از بزرگترین بانکهای دولتی یعنی بانک کشاورزی ایران تغییر کرد. در این تغییر مرتضی شهیدزاده که پیش از آن عضو هیات مدیره بانک گردشگری بود، به جای محمد طالبی مدیرعامل بانک کشاورزی شد.
این تغییر کمی پس از رفتن غلامرضا مصطفی پور از بانک قرض الحسنه مهر ایران رخ داد. اسماعیل لـله گانی که مدیرعامل تازه بانک قرض الحسنه مهر ایران بود، پیش از آن ریاست هیات مدیره بانک رفاه کارگران را بر عهده داشت.
تغییرات نظام بانکی به همین عده محدود نشد، چون به تازگی خبر رسیده که علی دیواندری از مدیریت بانک پارسیان کنارهگیری کرده است. او پیش از این مدیرعامل بانک ملت بود. اما رفتن دیواندری از بانک پارسیان که علت آن بیماری او عنوان شدهاست، به نشستن کوروش پرویزیان بر صندلی مدیریت این بانک منجر شد. پرویزیان پیش از آن مدیرعامل بانک سینا بود.
این تغییرات که صدای برخی فعالان نظام بانکی را هم درآورد متوقف نشد، به طوری که هفته گذشته خبر رسید بر اساس تصمیم هیات مدیره بانک صادرات ایران، اسماعیل لـله گانی به عنوان مدیرعامل جدید این بانک منصوب شدهاست. این در حالی است که مدت مدیریت او بر بانک قرض الحسنه مهر ایران بیش از چند ماه نبود.
با رفتن محمدرضا پیشرو از بانک صادرات ایران، گمانهزنیها این بود که دست کم گزینه تازهای برای مدیریت بانک سینا در نظر گرفته میشود، اما این گزینه کسی نبود جز خود محمدرضا پیشرو! اتفاقا اوایل امسال بود که با رفتن محمدابراهیم مقدم از بانک ایران زمین به بانک تجارت، تغییرات داخلی مدیران بانکها کلید خورد.
این تغییرات نشان داد که ظاهرا نظام بانکی ایران مدیر تازهای تربیت نکرده و پس از تصمیم به تغییر، صندلیهای مدیریتی فقط میان همین چند نفر دستبهدست میشود.
انتهای پیام/