خرمشهرهای پیش رو و انتخابات حداکثری
گروه استانهای خبرگزاری آنا، امروز برای نظام اسلامی، جنگ نظامی، احتمال ضعیفی دارد؛ اما جهاد باقی است و بین جهادها، جهادی وجود دارد که خداوند آن را «جهاد کبیر» نام نهادهاند: «و جاهدهم به جهاداً کبیراً». جهاد کبیر یعنی تبعیت نکردن از دشمنی که با او در میدان مبارزه قرار گرفتهایم؛ تبعیت نکردن از دشمن در میدان اقتصاد، سیاست، فرهنگ و هنر، جهاد کبیر بوده و این تبعیت نکردن آنقدر مهم است که خدا مرتباً پیغمبر را به آن توجه میدهد.
صحنه نابرابر دوران دفاع مقدس که همه قدرتهای جهان در یک طرف و ملتی مورد ظلم؛ اما مقتدر و آزادیخواه در طرف دیگر صحنه، همه مدعیان عدالت و آزادی و سازمانهای به اصطلاح حقوق بشری را به قضاوت نشاند، صحنه تمامنشدنی جبهه حق مقابل باطل است، این صحنه در فتح خرمشهر تجربهای گرانبها برای ملت بزرگ ایران به ارمغان میآورد و در ادامه تاکنون بارها تکرار شده است؛ از این به بعد هم تا ظهور دولت یار صحنههای عظیم خرمشهر در پیش روست و البته نه فقط در عرصه نظامی که در همه عرصهها مانند انتخابات ادامه دارد.
امروز دشمنان نظام که روزگاری قصد داشتند با اشغال خرمشهر سهروزه نظام نوپای انقلاب اسلامی را از هستی ساقط کنند، بعد از ۴۳ سال همه توان خود را بهکار گرفتهاند تا با استفاده از ابزارهای خود در فضای مجازی این نظام را ناکارآمد جلوه دهند؛ بنابراین توقع داریم آنهایی که دل در گرو انتخابات دارند پایکار آمده و مردم را به حضور پرشور در انتخابات ترغیب کنند. با این وجود انتظار میرود صاحبان اندیشه؛ قلم و فرهیختگان دانشگاهی با تبیین رویدادهای مهمی مانند فتح خرمشهر و تأثیر آن در ایجاد روحیه خودباوری، مردم را دلگرم به حضور در عرصههای سرنوشتساز نظام مثل شرکت در انتخابات کنند.
نکته کلیدی که دانشگاهیان امروز که دل در گرو انقلاب اسلامی دارند باید از خود بپرسند خرمشهرهایی که رهبر انقلاب از آنها یادکردند چه مختصاتی دارد؟ چگونه برای آزادسازی آنها باید برنامه ریخت؟ اینها بحثهای جدی است که نیازمند مبانی نظری-تحلیلی درست بوده که دقیقاً بفهمیم خرمشهرها کجاست که اراده قوی برای آزادسازی آن لازم است.
موضوع مهمی که در گام دوم انقلاب از جانب امام امت مطرح شده، آن است که برای پیشرفت، نیازمند جهش هستیم و این بیانیه به همین دلیل خطاب به جوانان بوده و این جهش دارای الزاماتی است که یکی از آنها تعیین نقش خود در این مسیر بوده که تعیین جهت نهادها برای نقشآفرینی در انتخابات پیش رو بهمنزله خرمشهری دیگر نیز از دیگر الزامات حرکت در گام دوم است.
با این توصیف انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۱۴۰۰ در صورتی گرهگشا خواهد بود که دانشگاهیان انقلابی گفتمانی را ایجاد کنند که مردم با حضور پرشور بهپای صندوقهای رأی بیایند و فردی که ولایتمدار، در تراز انقلاب اسلامی، باایمان، بهواقع خدمتگزار مردم، عدالتخواه، معتقد به مبارزه با فساد و دارای رویکرد انقلابی و جهادی برای اداره امور کشور باشد را انتخاب کنند.
در این زمانه خطیر اقطاب تأثیرگذار دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور باید مردم را به حضور حداکثری در مهمترین انتخابات تاریخ جمهوری اسلامی به سبب شرایط خاصی که ایران، غرب آسیا و جهان دارد، تشویق کنند.
در پایان سخن امید آن داریم تا جشن حماسی انتخابات، بار دیگر گوهر درخشان عزم و اراده ملی را در برابر چشم جهانیان جلوهگر شده و انقلاب اسلامی ایران به انقلاب جهانی حضرت حجت (عج) متصل شود. به امید آن روز.
عیسی اسماعیلی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/