دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 ارديبهشت 1400 - 10:53
در گفت‌وگو با آنا تشریح شد؛

اپلیکیشن «ورزش و تندرسی» چگونه برتر کشوری شد؟/ ویژگی‌ها و قابلیت‌ها

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم از درخشش اپلیکیشن «ورزش و تندرسی» این واحد دانشگاهی در مسابقات طراحی و ساخت اپلیکیشن کشور خبر داد.
کد خبر : 582126
رضا هاشمی ماد

رضا هاشمی‌ماد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم از درخشش اپلیکیشن «ورزش و تندرسی» دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در مسابقات طراحی و ساخت اپلیکیشن کشور خبر داد و اظهار کرد: تیم نرم‌افزاری IFIT نماینده دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در مسابقات کشوری طراحی و ساخت اپلیکیشن تندرستی و ورزش جزء دو اپلیکیشن برتر انتخاب شد.


 وی از حضور فعال تیم نرم‌افزاری IFIT در نمایشگاه دستاوردهای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان قم خبر داد و افزود: تیم نرم‌افزاری IFIT توانست حمایت سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی را برای توسعه و انتشار عمومی اپلیکیشن خود جذب کند.


مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم تیم نرم‌افزاری IFIT را متشکل از محمدرضا صفری، محمدمهدی زحمت‌کش و ابوالفضل قربانی برشمرد و گفت: نیاز اصلی توسعه اپلیکیشن حمایت مسئولان در راستای انتشار و توسعه همگانی اپلیکیشن است. سلامتی و ورزش روزمره مردم جزء جدانشدنی از زندگی، حتی در شرایط قرنطینه کرونایی بوده که با انتشار این اپلیکیشن نیاز مردم به باشگاه‌ها و مربیان ورزشی تا حد قابل توجهی کاهش می‌یابد.


هاشمی‌ماد درباره اپلیکیشن «ورزش وتندرسی» بیان کرد: این اپلیکیشن با استفاده از به‌روزترین متدهای طراحی نرم‌افزار، کدنویسی و پیاده‌سازی می‌تواند جامعه مخاطب زیادی را دربرگرفته و نیازهای مرتبط با رژیم غذایی هر شخصی را با توجه به سلایق وی برای او سفارشی‌سازی کند. کاربر می‌تواند با مشخص کردن وزن هدف برای خود، رژیم غذایی سالم و مناسب خود را دریافت و با ورود اطلاعات غذایی خود به‌صورت روزانه در اپلیکیشن، وضعیت جسمانی خود را به‌صورت لحظه‌ای رصد کند.


وی قدم شمار لحظه‌ای، کتابخانه آنلاین، بررسی سایز شاخص‌های مختلف بدن، نمودار آنالیز هفتگی و سیستم کسب درآمد را از دیگر قابلیت‌های اپلیکیشن «ورزش و تندرسی» برشمرد و ادامه داد: ظرفیت  دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی استان قم در طراحی و تولید نرم‌افزارهای مختلف که بخشی از نیاز جامعه محسوب می‌شوند به قدری قابل توجه بوده که با کمی حمایت مسئولان می‌توان جرقه‌ای در راستای شکوفایی کشور و حتی دنیا محسوب شود.


به گزارش آنا، حجت‌الاسلام حسن خیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قم در مراسم تجلیل از تیم نرم‌افزاری این دانشگاه که موفق به ساخت اپلیکیشن «ورزش و تندرسی» شده‌اند و در عرصه مسابقات کشوری درخشیدند در سخنانی رویکرد فعلی این دانشگاه را حمایت از طرح‌های خلاقانه و نوآوری‌ها در عرصه علمی و دانشگاهی و کمک به تجاری‌سازی محصولات تولیدشده دانست.


غلامرضا نجفی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قم نیز در این مراسم بیان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور این دانشگاه در راستای استفاده از ایده‌های فناورانه، نوآورانه و خلاقانه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان تاکنون ۳۰ عنوان ایده فناورانه را به مرحله ارزیابی رسانده است.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب