شریعتمداری: اعلام نامزدی برخی چهرهها توهین به ملت ایران است/ دهقان: نزاع بین اصلاحطلب و اصولگرا علت مشکلات کشور است
به گزارش خبرنگار حوزه سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، یکی از آسیبهای انتخابات دادن وعده و وعیدهای بدون پشتوانه به مردم از طرف داوطلبان است. نمونه بارز این وعدههای بدون پشتوانه متعلق به پیروز عرصه رقابت یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری است که با تأکید بر حل همه مشکلات کشور طی ۱۰۰ روز، توانست به پاستور برود. حسن روحانی در جریان رقابتهای کاندیداهای ریاست جمهوری در سال ۹۲ گفت:«راهحلهای کوتاهمدت یک ماه و ۱۰۰روزه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی در دولت تدبیر و امید پیشبینی شده است که با این برنامه ما میتوانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم.»
اما با در دست گرفتن زمام ریاست جمهوری رئیس دولت تدبیر و امید وعده حل مشکلات طی ۱۰۰ روز را به فراموشی سپرد و حتی منکر این وعده انتخاباتی شد و آن را ابزاری برای تخریب خود از طرف رقیبان قلمداد کرد، روحانی در نشست خبری خود در سال ۹۶ گفت: «عدهای مخرب آمدند و گفتند که روحانی گفته میخواهد ۱۰۰ روزه مشکلات را حل کند، آن کسی که یکشبه مشکلات را حل میکرد، فرد دیگری بود، ما نیستیم.»
روحانی اولین و آخرین داوطلب ریاست جمهوری نبود که به محض تکیه بر کرسی ریاست جمهوری وعدههای خود را فراموش کرد، پیش از او نیز دولت اول مهر و مهرورزی با شعار آوردن نفت بر سر سفرههای مردم بر سرکار آمد. محمود احمدینژاد که با کاغذ پاره خواندن تحریمها، منکر نقش اقتصاد جهانی بر اقتصاد داخلی بود، دولتی که دلار ۸۰۰ تومانی را تحویل گرفته بود و دلار ۲۵۰۰ تومانی را واگذار کرد.
بررسی رفتارهای انتخاباتی داوطلبان چند دوره انتخابات ریاست جمهوری حاکی از آن است پشت گوش انداختن وعدههای انتخاباتی توسط منتخبین به امری مرسوم تبدیل شده است. بر همین اساس روز گذشته مقام معظم رهبری در منویات خود به داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری توصیه کردند وعدههایی به مردم بدهند که توانایی اجرای آن را داشته باشند، ایشان گفتند: این افراد از سخنان و وعدههای فریبنده و بدون پشتوانه فکری و بدون در نظر گرفتن امکانات و یا بدون اطلاع از آنها حتماً پرهیز کنند.
رهبر انقلاب اسلامی همچنین تأکید کردند: کسانی که وارد عرصه انتخابات میشوند باید یک برنامه واقعی ارائه دهند بهگونهای که کارشناسان با شنیدن این برنامه، آن را تصدیق کنند. البته برخی اوقات هم از برخی افراد حرفهایی صادر میشود که گویا قانون اساسی را قبول ندارند، در حالیکه کسی که می خواهد وارد عرصه انتخابات شود باید معتقد به اسلام، قانون اساسی و رای مردم باشد، لذا مطالبه جدی داریم که این موضوع رعایت شود.
اخبار انتخاباتی امروز (دوشنبه ۱۳ اردیبهشت) به شرح زیر است:
حزب اعتماد ملی برای انتخابات نامزد حزبی معرفی نمیکند
اسماعیل گرامی مقدم،سخنگوی حزب اعتماد ملی گفت: شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با مصوبه جبهه اصلاحات مبنی بر انتخاب گزینهای نهایی با دوسوم آرای اعضای این جبهه مخالف بود، بنابراین برای انتخابات نامزدی از حزب اعتماد ملی معرفی نمیشود و اعتماد ملی نامزد حزبی ندارد.
سروری: در دولت بعدی از نمکی استفاده میکنیم
پرویز سروری، دبیر شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات۱۴۰۰ در یک لایو اینستاگرامی درباره عملکرد سعید نمکی در مقابله با کرونا گفت: اگر به وزیر بهداشت کمک شود میتواند ما را از این وضعیت خارج کند. از دکتر نمکی در دولت اصولگرای بعدی هم میتوان استفاده کرد.
قاضیزاده هاشمی: صوت ظریف عمداً لو رفته است
امیرحسین قاضیزاده هاشمی در واکنش به فایل منتشرشده ظریف گفت: شک نکنید صوت ظریف به صورت تعمدی لو رفت و پخش شد، این صوت برای ایجاد فاصله نظام و مردم منتشر شد و دقیقاً سناریوی انتشار صوت ظریف شبیه سناریوی انتشار صوتی است که قبل از انتخابات سال ۹۶ پیرامون اعدامها منتشر شد.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: با انتشار صوت ظریف دوگانه دیپلماسی و میدان، دوگانه جنگ و صلح طراحی کردند. ظریف با سخنانش در این صوت به خودش بمب بست و به صورت انتحاری خودش را منفجر کرد تا بتواند به اسطوره بزرگی مثل حاج قاسم آسیب بزند.
قاضیزاده هاشمی ادامه داد: باید به نظام لیبرال تبریک گفت که سربازانی فدایی همچون ظریف دارد که حاضر است به خودش بمب ببندد و خودش را منفجر کند تا به حاج قاسم آسیب بزند و ظریف به شکلی خود را فدای سیستم باطل لیبرال و غرب کرد که انسان را یاد یاران معاویه و آن جمله امیرالمومنین علی(ع) میاندازد که ای کاش چند نفر از یاران معاویه را داشتم. این موضوع که میگویند صوت لو رفت بیشتر شبیه یک شوخی ست.
یک پزشک دیگر اعلام کاندیداتوری کرد
شاهین محمدصادقی، نماینده سابق کازرون در مجلس هم اعلام کاندیداتوری کرد و گفت: رئیس جمهور شوم ۶ ماهه کرونا را جمع میکنم. اگر طرح شهید سلیمانی را متوقف نمیکردند این اتفاق میافتاد.
وی افزود: افتخار میکنم که مشاور قاسم سلیمانی بودم.
مدیر مسئول روزنامه کیهان: اعلام نامزدی برخی چهرهها توهین به ملت ایران است
حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان طی یادداشتی گفت: اعلام نامزدی برخی برای انتخابات ریاست جمهوری توهین به ملت ایران است. مگر کشور صاحب ندارد که برخی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری میشوند؟
دهقان: بخش عظیمی از مشکلات جامعه ناشی از نزاع بین اصلاحطلبان و اصولگرایان است
حسین دهقان در واکنش به مذاکرات وین گفت: هیچ مذاکرهای بدون اجازه رهبری انجام نشده است. بستن جامعه زمینهساز بروز کنش و واکنش خشونتآمیز میشود.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: بخش عظیمی از مشکلات جامعه ناشی از نزاع بین اصلاحطلبان و اصولگرایان است. چرا حاضر نیستیم شایستگیها را فارغ از جنسیت، قومیت، مذهب و یا حتی جغرافیا ببینیم.
عضو شورای نگهبان: برنامه کاندیداها با کارنامه سنجیده میشود
هادی طحان نظیف، عضو حقوقدان شورای نگهبان بر ضرورت ارائه برنامههای واقعی و به دور از شعار از طرف کاندیداها متناسب با فرمایش رهبر معظم انقلاب تاکید کرد.
انتهای پیام/۴۱۵۸/پ
انتهای پیام/