تمامی لحظات معلمی خاطره است
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا از مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، محسن حاجی میرزایی با حضور در ویژهبرنامه «سپاس معلم» که به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم در شبکه آموزش سیما برگزار شد، اظهار داشت: شهید مرتضی مطهری در ساخت بنیادهای اعتقادی و فکری جامعه نقش تأثیرگذاری داشته است و در شرایطی که جامعه ما به این شهید بزرگوار و اندیشههای نابش نیازمند بود، وی را به شهادت رساندند، اما شهادتش نیز نقطهای برای آشنایی بیشتر جامعه با این مرد فرهیخته شد.
وی ادامه داد: معلمی شغلی است که تمام لحظات آن خاطره است. ارتباط با انسانها بالاترین و نابترین ارتباط است، معلمان با روح و روان دانشآموزانشان ارتباط دارند و معتقدم معلمان بیش از آنکه به دانش آموزان بیاموزند، خودشان میآموزند و میتوانند با هر دانشآموز و در کنار هر دانشآموز تجربههای جدیدی را یاد بگیرند.
وزیر آموزشوپرورش گفت: معلمان غنیترین و رفیعترین جایگاه را در جامعه دارند. شخصیت و هویت هر فرد، با معلمش رقم میخورد و همه ما مدیون معلمان هستیم.
حاجی میرزایی افزود: انسانها در شرایطی به دنیا میآیند که هیچ نمیدانند و نقطه آغاز زندگی، یادگیری و نقشآفرینی، معلمان هستند. معلمان از ابتدای کودکی، تا تمام لحظات زندگی، در کنار ما هستند.
وی با یادآوری مسئولیت سخت آموزش در دوره کرونا، تصریح کرد: در این دوران، هنرنمایی، مسوولیت پذیری، سختکوشی و خلاقیت معلمان مثالزدنی شد و باوجود تمام مشکلات، به همت معلمان، «ایران سراسر مدرسه شد». ما توانستیم با کمک صداوسیما و در پرتو تلاش همکاران فرهنگی، مدرسه تلویزیونی و شبکه شاد را تولید کنیم و همه اینها دستبهدست هم دادند تا آموزش تعطیل نشود و هیچ دانش آموزی از مسیر آموزش بازنماند.
وزیر آموزشوپرورش با یادآوری به هوشمندی و هوشیاری جامعه فرهنگی و معلمان در مقابله با پدیده کرونا، گفت: تا قبل از کرونا، معلم در یک کلاس بسته، تنها در معرض دید تعداد محدودی از دانش آموزان قرار داشت، ولی بعد از کرونا، کلاسها بهصورت ملی برگزار شد و مخاطب هر معلم، تنها تعداد محدودی از دانش آموزان کلاس نبودند، بلکه کل کشور و خانوادهها بودند.
حاجی میرزایی ادامه داد: بهطور یقین، کار در این عرصه بسیار سختتر از قبل بود، ولی معلمان نشان دادند که در این اقیانوس بزرگ هم توانستند آموزش را باکیفیت، ادامه دهند. این موضوع، نشاندهنده هنر معلمی، هوشمندی و هوشیاری معلمان کشور در برخورد با پدیدههای ناگهانی است.
وی ضمن تقدیر از شبکه آموزش و صداوسیما در ارائه آموزش به دانش آموزان از طریق مدرسه تلویزیونی ایران، گفت: هر تغییری با ابهام روبرو است و عدم اطمینان میآورد، اما در کنار تمام کاستیها، فرصتهایی هم ایجاد میکند. صداوسیما از این فرصت بهخوبی استفاده کرد و توانست از همان هفته اول با برنامهریزی و بدون فاصله زمانی به استمرار آموزش ادامه دهد.
وزیر آموزش و پرورش یادآور شد: استراتژی و تصمیم درست صداوسیما در برخورد با شیوع کرونا، باعث برقراری عدالت آموزشی و بیش از گذشته در کشور شد.
وی تصریح کرد: پانزده و نیم میلیون دانشآموز و یکمیلیون معلم، تا قبل از کرونا در ۱۰۵ هزار مدرسه کشور مشغول به فعالیت بودند که با شیوع کرونا از حضور آنها در مدارس جلوگیری شد.
حاجیمیرزایی خاطرنشان کرد: در این شرایط، حضور بهموقع آموزشوپرورش و از طریق تلویزیون توانست فرصت یکسان و برابری در جامعه برای دانش آموزان، حتی در دورترین و محرومترین نقاط کشور فراهم آورد که از این بابت قدردان صداوسیما هستیم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: معلم در همه حال، مسئول آموزش دانشآموزانش است و در این مسیر امکانات و ابزارهای مختلفی ازجمله، آموزشهای «تلویزیونی»، «شبکه شاد» و «بستههای آموزشی» را برای ارایه آموزش باکیفیت، در اختیار معلمان قراردادیم و اجازه نمیدهیم هیچ دانشآموزی در هیچ کجای کشور، از آموزش محروم بماند.
در پایان این برنامه، از معلمان منتخبی که در دوره کرونا در عرصه آموزشهای تلویزیونی و مجازی فعالیت داشتند، از سوی وزیر آموزشوپرورش، تقدیر شد.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/