دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 ارديبهشت 1400 - 22:34
قوی:

از حضور بانوان در عرصه کاندیداتوری استقبال می‌کنیم

جانشین سخنگوی شورای وحدت گفت: سیاست اصلی شورای وحدت نظر قانونی و نظر شورای نگهبان در باب صلاحیت کاندیداهاست و ما در مرحله احراز صلاحیت ها و معرفی نامزدها که وظیفه قانونی شورای نگهبان است ورود و دخالتی نداریم  اما از حضور بانوان در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری استقبال می‌کنیم.
کد خبر : 577818
شورای وحدت

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، به گزارش کمیته رسانه و ارتباطات شورای وحدت نیره قوی، جانشین سخنگوی شورای وحدت طی گفتگویی با اشاره به اهمیت و منزلت انتخابات در نظام مردم‌سالاری دینی و تعیین سرنوشت جامعه و مردم گفت: ما در آستانه اولین انتخابات ریاست جمهوری در گام دوم انقلاب قرار داریم که به‌واسطه آن ۸ سال سکان امور اداری و اجرایی کشور به فردی سپرده خواهد شد که از ابعاد مختلفی از اهمیت و حساسیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.


جانشین سخنگوی شورای وحدت همچنین با اشاره به نقش احزاب، گروه‌ها و تشکل‌های سیاسی به‌منظور ایجاد یک فضای واقعی و لزوم تلاش برای بسط اعتماد عمومی در میان افکار عمومی افزود: نقش احزاب و تشکل‌های سیاسی بسیار سازنده است چراکه آن‌ها باید تلاش کنند از ایجاد هیجان‌های کاذب و بروز هرگونه بی‌اخلاقی و بی‌اعتمادی در جامعه جلوگیری کنند.


قوی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه ما در یک نظام ولایی زیست سیاسی و اجتماعی داریم که در آن نقش روحانیت و فقها بسیار بی‌بدیل بوده است، افزود: شورای وحدت بر اساس یک پیشینه و منظومه‌ای از دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و الزامات گوناگون فرهنگی و سیاسی و اجتماعی ایجاد و فعال شد. شورای وحدت با این رویکرد که روحانیت نقش هدایت گرانه و راهبری خود را در تدبیر امور به خصوص در گام دوم انقلاب نیز باید انجام دهند  ایجاد شده و ما به دنبال سازوکاری هستیم که بر اساس آن به انتخاب اصلح کمک کنیم. شورای وحدت یک سازوکار پایدار است و نه موسمی و انتخاباتی و می‌خواهیم در کنار مردم در مقاطع مختلف حضور داشته باشیم. در این بین جامعه روحانیت مقوم شورای وحدت و نخ تسبیح وحدت اضلاع جریان ارزشی و ولایی و انقلابی است و به دنبال این است که از رأی مردم و حقوق مردم و شانیت نظام جمهوری اسلامی صیانت به عمل بیاورد.


عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تأکید بر ضابطه‌مندی و اجرای قانون در همه مراحل فرایند انتخابات گفت: ما بر اساس چنین رویکردی نامه‌ای برای دستگاه‌های نظارتی، اجرایی و تبلیغاتی و رسانه‌ای کشور تنظیم کردیم که در آن به دغدغه‌ها و پیشنهادات خود در خصوص اجرای انتخابات هم اشاره کردیم و این نامه به مراجع چهارگانه یعنی برای حضرت آیت‌الله جنتی دبیر محترم شورای نگهبان و برای آقایان قالیباف، رحمانی فضلی و علی عسگری ارسال شد که متن کامل آن در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است.


 قوی همچنین با تأکید بر اینکه  در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، کنشگری دستگاه‌های حاکمیتی باید صرفاً متوجه این باشد که به برگزاری انتخاباتی سالم، شفاف و متکی بر رأی مردم و نهایتاً انتخاب شایستگان بیانجامد اضافه کرد: رحیمی شورای وحدت: هر گونه تنگ‌نظری و یا جنبه‌های رانتی و رفتارهای کاذب و هیجانی موجب واگرایی در مردم خواهد شد و آن‌ها را از صندوق‌های رأی دور خواهد کرد.  در مقابل ما دغدغه مند این مسئله هستیم که با عنایت به آیه شریفه «واعتصموا بحبل الله جمیعا ولا تفرقوا» همواره باید به دنبال وحدت و همگرایی و هم‌افزایی در نیروهای درون نظام باشیم.


جانشین سخنگوی وحدت همچنین با اشاره به مفاد بیانیه گام دوم انقلاب گفت: در این بیانیه یک چشم‌انداز نگاری برای دولت و نهادها و همه ارکان و اجزای نظام ترسیم شده و شورای وحدت فعالیت‌ها و اقدامات و سیاست‌گذاری‌های خود را بر مبنای همین مفاد طراحی کرده و آن‌ها را دنبال می‌کند. نگاه شورای وحدت در مسئله انتخابات نیز این‌گونه است که ما می‌خواهیم ابعاد گوناگون بیانیه گام دوم انقلاب را عملیاتی کنیم.


قوی با تأکید بر اینکه شورای وحدت آماده گفت‌وگو و هم‌اندیشی با همه نامزدها و گروه‌های ارزشی و انقلابی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری است افزود: به این منظور سازوکاری را طراحی کردیم و بر اساس آن در مرحله اول به ۱۰ نفر از کاندیداهای مطرح  که اعلام حضور کرده بودند نامه‌ای ارسال  شد و از آن‌ها برنامه و تیم و رویکردهای مدیریتی خواسته شد. البته ممکن است طی روزهای آینده به افراد دیگری نیز این نامه ارسال شود.


وی در پایان با اشاره به اینکه اگر خانمی هم اعلام کاندیداتوری کند شورای وحدت به او هم برای اعلام برنامه‌ها و معرفی تیم و رویکردهای سیاسی نامه ارسال خواهد کرد، گفت: سیاست اصلی شورای وحدت نظر قانونی و نظر شورای نگهبان در باب صلاحیت کاندیداهاست و ما در مرحله احراز صلاحیت‌ها و معرفی نامزدها که وظیفه قانونی شورای نگهبان است ورود و دخالتی نداریم  اما از حضور بانوان در عرصه کاندیداتوری ریاست جمهوری استقبال می‌کنیم.


جانشین سخنگوی شورای وحدت در پایان با اشاره به اینکه بیماری کرونا برگزاری انتخابات را با برخی محدودیت‌ها و چالش‌ها مواجه ساخته گفت: ما در نامه‌ای که به‌عنوان نامه انتخاباتی به مراجع چهارگانه ارسال کردیم پیشنهاداتی به‌عنوان اجرای انتخابات در وضعیت کرونایی ارائه دادیم: مثلاً الکترونیکی شدن انتخابات، برگزاری انتخابات در فضای باز، تکثر مراکز اخذ رأی و یا بیشتر شدن زمان اخذ رأی و همچنین اطلاع‌رسانی کافی و انجام آموزش‌های لازم برای مردم و رأی‌دهندگان از جمله مواردی بود که ما در این نامه آن‌ها را پیشنهاد دادیم.


انتهای پیام/۴۱۲۹/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب