امید برای بینایی بخشیدن به نابینایان قوت گرفت/ اختراع سیستمی برای درمان خشکی چشم
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، گروهی از متخصصان رشته مهندسی پزشکی موفق شدند نوعی سیستمی را اختراع کنند که با استفاده از لنزهای مخصوص و ایجاد ارتباط آنها با مغز توانایی دیدن را برای افراد نابینا فراهم کند. محققان حاضر در این پروژه به دلیل تلاشهای خود تاکنون چند جایزه بینالمللی را دریافت کرده و میکوشند تا فناوری خود را بهزودی در اختیار مردم قرار دهند.
بر اساس مطالعات انجامشده و بررسیهای اولیه این فناوری بر قدرت بینایی افراد که دچار خشکی چشم هستند تأثیر مثبتی دارد و تقریباً تمام مشکلات آنها برای دیدن را برطرف میکند. در حقیقت این فناوری نوعی تصویر مصنوعی از محیط را به افراد کاملاً نابینا ارائه میدهد ولی در افراد کمبینا علاوه بر دید مصنوعی قدرت بینایی چشم را نیز تقویت میکند. لنزهای مورد استفاده برای افراد کمبینا و نابینا کاملاً هوشمند است و امکان برقراری ارتباط شبکه عصبی چشم با مغز را فراهم میکند. سازندگان این فناوری مدعی هستند اختراع آنها تحولی بزرگ در زندگی نابینایان و کمبینایان رقم خواهد زد.
هم اکنون در سراسر دنیا ۲۸۵ میلیون نفر از کمبودهای بینایی رنج میبرند و از همین تعداد بیش از ۳۹ میلیون نفر نابینا کامل هستند. از بین افرادی که به بیماریهای چشم مبتلا هستند، بیش از ۲۰۰ میلیون نفر از خشکی چشم رنج میبرند. همانطور که گفتیم فناوری لنزهای هوشمند تأثیر شگفتانگیزی در درمان بیماری خشکی چشم دارد. کارشناسان فناوری معتقدند با کمک فناوریهای پیشرفته در آیندهای نزدیک امکان درمان بیماریهایی که تاکنون بدون علاج به نظر میرسیدند فراهم میشود و حتی افراد نابینای کامل نیز قادر به دیدن محیط اطراف خود خواهند شد.
انتهای پیام/۴۱۴۴/پ
انتهای پیام/