دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 ارديبهشت 1400 - 06:07
درلاین:

مادامی که همه ایمن نشوند، هیچکس در امان نیست

رئیس کمیسیون اروپا گفت: تا زمانی که همه در برابر این همه‌گیری جهانی، ایمن نشوند، هیچکس، ایمن نخواهد بود
کد خبر : 576605
اورزولا فن در لاین

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا،  اورزولا فن درلاین، رئیس کمیسیون اروپا در پیامی ویدئویی، خطاب به برگزار کنندگان اجلاس سران جهانی بهداشت که قرار است ماه آینده میلادی، بیست و یکم مه (جمعه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰) با مشارکت کمیسیون اروپا در ایتالیا برگزار شود، گفت: نخست وزیر ماریو دراگی عزیز! خانم‌ها و آقایان محترم! به خاطر آنکه از جاها و مکان‌های مختلف به ما محلق شده اید، از شما بسیار متشکرم! ما باید با هم باشیم و با هم کار کنیم.


چون همان طور که همگان می‌دانیم تا زمانی که همه (در برابر این همه گیری جهانی)، ایمن نشوند، هیچکس، ایمن نخواهد بود. باید برای مبارزه با این عالم گیری ویروسی و یک احیاء پایدار و طولانی مدت، از هر زاویه‌ای به هم بپیوندیم. کار درست برای مقامات و دستگاه‌های بهداشتی و کلیه سطوح دولت هم همین است.


این وظیفه برای دانشمندان، دانشگاه‌ها و شرکت‌های داروسازی نیز صدق می‌کند و البته برای جامعه مدنی نیز همین طور. سازمان‌های مردم نهاد (NGO)‌ها و بنیادها و موسسات، نیکوکاران و خیران و نهادهای بین المللی و همچنین مردم؛ مردمی که به طور روزانه با چالش‌های جهانی بهداشت در ارتباطند. این عالم گیری ویروسی به ما نشان داد که مقوله بهداشت و سلامت، یک کالای عمومی و جهانی واقعی است. به همین علت است که ایتالیا به عنوان ریاست دوره‌ای اجلاس سران گروه بیست به همراه کمیسیون اروپا تصمیم به میزبانی اجلاس بیست و یکم مه سران جهانی بهداشت در شهر رم گرفتند.


مایلیم پیش از آنکه راجع به پیشگیری از وقوع بحران‌های جدید با هم بحث کنیم و اینکه چطور آمادگی بهتری در مواجهه با آن‌ها داشته باشیم و در عصر عالم گیری‌ها (ی بیماریزا) چطور انعطاف پذیرتر باشیم از (فعالیت های) شما بشنویم. سئوالات مهمی در این باره وجود دارند: اینکه به طور مثال در زمانی که با یک بحران جهانی بهداشتی روبروییم، دیگر، چه نیازی است که از وجود یک همکاری چندجانبه موثر اطمینان حاصل کنیم و اساسا چطور می‌توانیم خاطرجمع شویم که تمامی کشورها اعم از بزرگ یا کوچک، بادرآمد بالا یا کم درآمد از ظرفیت‌های لازم برای حل بحران‌های آتی برخوردارند؟ و آخرین موضوعی که در این باره وجود دارد و البته موضوع کم اهمیتی هم نیست آن است که چطور می‌توانیم منابع ضروری را در یک سطح جهانی، بسیج کنیم؟ میلیاردها نفر در سراسر جهان، اکنون در انتظار دریافت جواب این پرسش‌ها هستند که تنها مربوط به مبارزه با این عالم گیری هم نیستند بلکه برخی از آن‌ها برای آمادگی بهتر در مواجهه با یک بحران جدید دیگرند.


ما در اتحادیه اروپا در حالی که داریم دروس این مساله را طراحی می‌کنیم، آماده سازی برای این رو در رویی‌ها را آغاز کرده ایم. ما با طراحی «انکوباتور هیرا» (یک زیست بوم و محیط تخصصی با عبارت کامل «طرح آمادگی دفاع زیستی اروپا در برابر انواع سویه‌های کووید-۱۹») برآنیم از منحنی مرحله بعدی شیوع این ویروس به طور مثال با تقویت هر چه بیشتر ظرفیت تولیدمان در اروپا جلوتر بیفتیم.


نه فقط برای اروپا بلکه برای جهان با واکسن‌هایی که به اروپا تحویل می‌شود و نیز واکسن‌هایی که به اطراف و اکناف جهان صادر می‌شود، هم اکنون در حال انجام این کار درست هستیم؛ ضمن آنکه در حال شتاب دهی توسعه واکسن‌ها (ی کرونا) هم هستیم.


این است که در حال حاضر در حال تقویت تحقیق و تبادل اطلاعات، میان دو عرصه علم و صنعت و همین طور در حال تقویت رویه‌های مصوب هستیم. چرا که زمان در هر بحرانی، عنصری بسیار اساسی و ضروری است. در نتیجه اینکه از یکدیگر بیاموزیم، نکته مهمی است.


این بلندپروازی مشترک ما باید بتواند سطح یکسانی از ایجاد آمادگی را در یک وضعیت جهانی خلق کند. به همین خاطر است که ما نیازمند مشارکتتان هستیم. همین طور نیازمند ایده هایتان، تخصصتان و میل اشتیاقتان هستیم. از این رو یک بار دیگر! خوشحالم همه شما را در کنار خود داریم.


انتهای پیام/

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب