مراقب پیامکهایی با عنوان بسته معیشتی ماه مبارک رمضان باشید
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا از پایگاه خبری پلیس، داود معظمی گودرزی در ارتباط با دریافت پیامکهایی با عنوان بسته معیشتی ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: تعدادی از شهروندان در روزهای گذشته پیامکی با عنوان «جهت مشارکت در طرح تأمین بسته معیشتی ویژه ماه رمضان به لینک ارسالی مراجعه کنید» دریافت کردهاند که این پیامکهای جعلی، ترفند کلاهبرداران برای به دام انداختن شهروندان و سرقت اطلاعات بانکی آنها است.
وی ادامه داد: باید توجه داشت لینکهای ارسال شده در این پیامکها، کاربران را به یک درگاه بانکی جعلی (فیشینگ) هدایت کرده و پس از دریافت اطلاعات بانکی، اقدام به برداشت وجه به صورت غیرمجاز از حساب بانکی افراد میکند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ افزود: باتوجه به اینکه یکی از ترفندهای مجرمان سایبری، ارسال پیامک با لینکهای جعلی میباشد، کاربران با رعایت نکات سادهای میتوانند از خالی شدن حساب بانکی خود توسط کلاهبرداران جلوگیری کنند. همچنین انجام کمک جهت بستههای حمایتی و معیشتی را تنها از طریق خیرین و اشخاص شناخته شده محلی یا مراکز خیریه معتبر و نیز رسانه ملی دنبال کنند و فریب تبلیغات اغوا کننده مجرمین اینترنتی را نخورند.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: شهروندان به لینکهای دریافتی پیامکهای ناشناس به هیچ عنوان اعتماد نکرده و بر روی آن کلیک نکنند و هنگام واریز وجه با استفاده از درگاههای پرداخت الکترونیکی پروتکلهای امنیتی، آدرس صحیح درگاه بانکی مورد نظرو دیگر ملزومات امنیتی را به طور کامل بررسی کرده تا در دام کلاهبرداران سایبری قرار نگیرید.
معظمی گودرزی به شهروندان توصیه کرد: پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان بوده و کاربران درصورتیکه با چنین مواردی برخورد کردند میتوانند موضوع را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir با کارشناسان پلیس فتا در میان بگذارند.
انتهای پیام/۴۱۰۵
انتهای پیام/