کلاهبرداری 2 میلیاردی در فضای مجازی از 11 شهروند تهرانی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، داود معظمی گودرزی اظهار کرد: شخصی با مراجعه به پلیس فتا بیان کرد بیش از 480 میلیون ریال به صورت غیرمجاز در چند مرحله از حساب بانکیاش برداشت شده است که در همین خصوص پرونده اولیه تشکیل و بررسی موضوع در اختیار تیمی از ماموران قرار گرفت.
وی عنوان کرد: شاکی در اظهاراتش به مأموران پلیس فتا گفت که قصد انجام عملیات بانکی از طریق اینترنت بانک خود را داشتم که با جستجوی واژه اینترنت بانک در موتور جستجوگر گوگل نام اینترنت بانک مورد نظر خود را جستجو کردم و وارد اولین سایتی که مشاهده کردم شدم، هرچه تلاش کردم موفق به انجام عملیات بانکی خود نشدم و پس از دقایقی متوجه کلاهبرداری و برداشت غیرمجاز در چند مرحله به مبلغ مجموعا 480 میلیون ریال از حساب شدم.
رئیس پلیس فتا تصریح کرد: کارشناسان پلیس فتا با بهرهگیری از روش های علمی و سایبری موفق به شناسایی مجرم و دستیابی به اطلاعات هویتی وی شده و متوجه شدند سارق با ایجاد یک سایت شبیه اینترنت بانک اصلی مورد نظر اطلاعات حساب بانکی کابران فضای مجازی را سرقت می کند.
این مقام مسئول توضیح داد: با محرز شدن هویت مجرم برای پلیس و جمع آوری مستندات کامل و جامع،پرونده وارد مرحله عملیاتی شد و پس از تشریفات قضائی متهم در محل اختفای خود در یکی از شهرهای حومه تهران دستگیر و به همراه تجهیزات الکترونیکی به پلیس فتا منتقل شد.
گودرزی خاطرنشان کرد: این شیاد سایبری پس از حضور در پلیس فتا پایتخت و روبه رو شدن با مدارک و مستندات انکارناپذیر پلیس لب به اعتراف گشود و معترف شد، یک سایت جعلی شبیه ساز اینترنت بانک طراحی کردم و با این روش از بیش از 11 نفر از شهروندان با ارزش ریالی بیش از 2میلیارد ریال کلاهبرداری کردم که توسط پلیس دستگیر شدم.
رئیس پلیس فتا به کابران فضای مجازی توصیه کرد: برای ورود به اینترنت بانک خود حتی المقدور از سرچ در موتورهای جستجوگر خودداری کنید و حتما از صحت آدرس وارد شده اطمینان حاصل کنید و به نتایج موتورهای جستجوگر اکتفا نکنبد، شهروندان همچنان می توانند هرگونه مورد مشکوک را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir به صورت آنلاین با کارشناسان ما درمیان بگذارید.
انتهای پیام/4076/
انتهای پیام/