طرح شفافیت آرای نمایندگان باعث کاهش تهمت و بحث میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شیراز، فرهاد طهماسبی در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی که در ناحیه بسیج دانشجویی استان فارس برگزار شد، درباره ردشدن فوریت طرح شفافیت آرای نمایندگان اظهار کرد: با فوریت طرح موافق بودم؛ اما نمایندگانی که سابقه داشتند با استدلال مطرح کردند که این طرح در کمیسیون آییننامه کارشناسیتر شده و بعد در صحن رأیگیری شود.
وی ادامه داد: اصلاح طرح، مربوط به مسائلی بود که ممکن است برای مردم دردسرساز شود مانند شفافیت در رأیگیری وزیران، در حالی که شفافیت مالی خودمان را انجام میدهیم؛ زیرا اگر شفافیت باشد، تهمت و بحث کمتر است. این آمادگی را دارم که حقوق و مزایا و آرای خود را در اختیار عموم قرار دهم.
حق بهرهبرداری از معدن واگذار میشود
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: مالکیت معدن، ملی است و حق بهرهبرداری از آن واگذار میشود. دولت با ارائه مجوز به شخص این اجازه را میدهد که در زمان و محدوده مشخص اکتشاف کند و اگر به ماده معدنی رسید، پروانه بهرهبرداری صادر میشود. با توجه به اینکه شانس موفقیت معدن فقط دو درصد است، احتمال دریافت رشوه کمتر میشود. مرجع ابطال مجوز اکتشاف معدن نیستیم و اجازه ابطال آن را نداریم. برای پیگیری مشکلات کنار مردم هستیم و اعتراضات را منتقل میکنیم؛ اما خلاف قانون عمل نمیکنیم.
نماینده مردم نیریز و استهبان و بختگان در مجلس یازدهم درباره مطالبات مردم روستای ده فاضل گفت: در بازدیدی که آبان ۹۹ از روستای دهفاضل داشتم، مطالبات مردم درباره معدن را از مسئولان مربوط پیگیری کردم که پاسخ آنها این بود: «قانون است و قانون را اجرا کردیم». فعلاً باید به این قانون احترام بگذاریم؛ اگر نقص از قانون است، اصلاحش کنیم.
طهماسبی درباره احیای دریاچه بختگان از سد درودزن هم مطرح کرد: سد درودزن آب شرب کلانشهر شیراز را تأمین میکند و هر روز درخواست تأمین آب افزایش مییابد. هرگاه مسئله دریاچه بختگان را مطرح کردیم، نمایندگان دغدغهمند شیراز و مرودشت گفتند آب شرب مردم مهمتر از دریاچه است؛ اما امیدواریم نزولات آسمانی باشد؛ اگر آب نباشد هرچقدر تلاش کنیم و اعتبارات و بودجه دولتی باشد، آب نمیشود. مسئولان برای دریاچه ارومیه سرشاخههایی از کشورهای مجاور و کوههای اطراف منحرف کردند و دولت اعتبارات ملی و کلانی را تأمین کرد و تا حدودی احیا شد، امیدواریم دریاچه بختگان نیز چنین مسیری طی کند.
وی درباره واگذاری پهنه بهرام گور برای اکتشاف تشریح کرد: در زمان دولت دوم احمدینژاد، مطابق با مسئولیتم در شورای حفظ حقوق بیتالمال و اراضی بهعنوان رئیس دادگستری گزارش تنظیم و مخاطرات زیستمحیطی را گوشزد کردم که از واگذاری بهرام گور جلوگیری شد. در دولت روحانی، وزیر مربوط و رئیس سازمان محیط توافقنامه نوشتند و واگذار کردند که بنده در نیریز نبودم و مسئولیتی هم نداشتم؛ اما بهتازگی در این مسئله ورود و پیگیری کردم که ماحصل این اعتراض و پیگیری هم این شد که فقط حاضر هستند سنگ آهنی که باید از نیریز به شهرستان دیگری میرفت را متوقف و کارخانجات ترابری را در نیریز احداث کنند تا برای جوانان اشتغالزایی شود.
نماینده مردم نیریز و استهبان و بختگان در مجلس یازدهم اضافه کرد: اکتشاف بهرام گور اگر نقاط حساس محیطزیست رعایت شده و در ایجاد شغل مانند گل گهر سیرجان ظاهر شود، آثار و برکات خوبی برای استان فارس و شهرستان نیریز خواهد داشت.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/