دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 فروردين 1400 - 12:05
جهان‌بین در گفت‌وگو با آنا:

ظرفیت‌های معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی پای کار تحقق شعار سال است

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از ظرفیت‌های فکری، فرهنگی و اجرایی ای معاونت برای تحقق شعار سال می‌گوید.
کد خبر : 570996
جهان بین

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دانشگاه به عنوان نهاد فکری فرهنگی یکی از مؤثرترین بخش‌ها در تحقق برنامه‌های کلان کشور از جمله حمایت از تولید و تلاش برای رفع موانع آن است.


فرزاد جهان‌بین، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به این سؤال که دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه تحقق شعار سال و حمایت از تولید چه ظرفیت‌هایی را می‌تواند پای کار بیاورد؟ گفت: یکی از ظرفیت‌هایی که در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی است کرسی‌های آزاداندیشی هستند که مرحله کشوری آن با حدود 300 تیم برگزار خواهد شد و به طور قطع یکی از موضوعاتی که در کرسی‌ها مطرح خواهد شد موضوع پشتیبانی‌ها و رفع موانعی است که بر سر راه تولید قرار دارند و دانشجویانی که در قالب تیم‌های موافق و منتقد بحث خواهند کرد، می‌توانند دیدگاه‌ها و راهکارهای‌شان را در این زمینه ارائه کنند.


 جهان‌بین گفت: ظرفیت دیگر کرسی‌های ترویجی هستند که در سطح استادی تعریف شده‌اند و مجوز آنها در معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شده است و استادان محترم می‌توانند دیدگاه‌های خودشان درباره پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید مطرح کنند و در معرض نقد و ارزیابی قرار دهند. خروجی مجموع این کرسی‌ها می‌تواند ذخیره فکری و دانشی خوبی در زمینه تولید، پشتیبانی و مانع‌زدایی از آن باشد.


وی درباره برنامه‌های معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تحقق شعار سال گفت: یکی از مباحث مهم در تولید، بحث صنایع خلاق و فناوری‌های فرهنگی است، گردش مالی مربوط به این کار در دنیا حدود 2500 میلیارد دلار و سهم ایران از این گردش مالی به طور تقریبی صفر است.


معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در سال 2016 حدود 35 میلیون نفر در این صنایع مشغول بوده‌اند یکی از کارهایی که معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از سال قبل آغاز کرده و ان‌شاءالله ادامه خواهد داد شناسایی و حمایت از ایده‌های ارزشمند در زمینه صنایع خلاق و فناوری فرهنگی است.


وی در مورد نحوه حمایت دانشگاه آزاد اسلامی از صنایع خلاق و فناوری فرهنگی گفت: بخشی از این حمایت‌ها به شکل وام و تسهیلات بانکی و بخشی دیگر امکان منتورینگ و پخش تلویزیونی برای این واحدها است و کمک خواهیم کرد که ایده‌های برتر به مرحله تجاری‌سازی برسند.


جهان‌بین گفت: علاوه بر آن معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی طرح هر دانشجو یک مهارت را هم که در 30 رشته از صنایع نقره تا طراحی سایت، صفحه‌آرایی و ...  تعریف شده، جلو می‌برد که دوره‌های آموزشی در واحدها با استفاده از ظرفیت موجود در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار خواهد شد.


وی گفت: معتقدیم که اگر دانشجویان کنار درسی که می‌خوانند حداقل یک مهارت معطوف به اشتغال یاد بگیرند به افزایش تولید در سطح کشور کمک خواهد کرد. ذهن ما در زمینه تولید همیشه به سمت کارهای بزرگ و پر هزینه می‌رود اما تجربه کشورهای پیشرفته نشان می‌دهد که صنایع و فعالیت‌های اقتصادی خورد نقش مهمی در ایجاد اشتغال و کسب درآمد داشته باشد لذا صنایع خورد مورد توجه دانشگاه آزاد اسلامی برای ایجاد اشتغال است.


جهان‌بین در پایان گفت: فعالیت دیگر معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در حمایت از تولید مربوط به فرهنگ کار است، چرا که هر مقدار که فرهنگ کار و خلاقیت افزایش پیدا کند به همان میزان هم فعالیت‌های اقتصادی مردمی و نوآوری‌ها افزایش خواهد داشت، لذا برنامه‌هایی برای واحدهای مختلف در این زمینه تعریف خواهد شد.


انتهای پیام/4107/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب