آخرین مهلت ثبتنام وامهای دانشجویی اعلام شد/ جزئیات شرایط بازپرداخت
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، صمد حاججباری، معاون امور دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به زمان ثبتنام وامهای دانشجویی در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ گفت: دانشجویان متقاضی وامهای دانشجویی (تحصیلی، ضروری، دکتری، مسکن، شهریه) تا ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه صندوق نسبت به ثبتنام وامهای دانشجویی اقدام کنند.
وی ادامه داد: ثبت درخواست برای متقاضیان وام ویژه دکتری از منابع صندوق رفاه دانشجویان تا ۲۵ اردیبهشت و برای متقاضیان از بانک طرف تعهد صندوق تا ۱۵ تیر ۱۴۰۰ اعلام شده است.
معاون امور دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با اشاره به افزایش وام ویژه دکتری گفت: امسال وام دکتری از ماهانه ۷۰۰ هزار تومان به یک میلیون در ماه افزایش یافت که بهصورت فصلی به دانشجویان متقاضی پرداخت میشود.
وی تأکید کرد: لازم است متقاضیان تا تاریخ فوق نسبت به تشکیل پرونده و یا در صورت داشتن پرونده نسبت به ثبت درخواست وام و ارسال مدارک لازم اقدام کنند بدیهی است تاریخ فوق نهایی بوده و قابل تمدید نخواهد بود.
شرایط بازپرداخت وامهای دانشجویی
یادآور میشود شرایط بازپرداخت وامهای دانشجویی به شرح زیر است.
پایان دوره دریافت وام دانشجویان در مقطع کارشناسیارشد ناپیوسته ۴ نیمسال و دکتری ناپیوسته ۸ نیمسال است.
پایان دوره دریافت وام دانشجویانی که مطابق قوانین در اولین نیمسال اضافی وام دریافت کردهاند، یک نیسال تحصیلی اضافه میشود.
بازپرداخت وام تحصیلی، ویژه دکتری، ضروری، شهریه: دانشجو ملزم است حداکثر ۹ ماه پس از پایان دوره دریافت وام با مراجعه به امور دانشجویی و پرداخت ۱۰ درصد مجموع وامها، نسبت به تقسیط آن اقدام نماید.
بازپرداخت وام مسکن حداکثر ۹ ماه پس از پایان دوره دریافت وام بهصورت یکجا و قبل از صدور دفترچه قسط سایر وامها است.
آن دسته از دانشجویان و دانشآموختگانی که در زمان مقرر نسبت به تعیین وضعیت بدهی خود و دریافت دفترچه اقساط اقدام ننمایند، مجموع بدهی آنان به دین حال تبدیل شده و دانشجو ملزم به پرداخت یکجای کل بدهی خود است.
صندوق مجاز است از زمان دریافت وام تا شروع اولین سررسید بازپرداخت، ۴ درصد کارمزد به صورت روزشمار از وامهای دانشجویی اخذ کند.
حداقل مبلغ قسط ۲۰۰ هزار تومان است که این مبلغ میتواند هر سال با تشخیص رئیس صندوق افزایش یابد.
مدت بازپرداخت، متناسب با میزان باقیمانده بدهی حداکثر تا ۵ سال (۶۰ قسط) است.
بهرهمندان از وامهای دانشجویی صندوق در صورتی که یک یا بیش از یک قسط معوق داشته باشند و یا در زمان تعیین شده نسبت به تعیین وضعیت بدهی و اخذ دفترچه اقساط اقدام ننمایند در فهرست بدهکاران بانک مرکزی قرار خواهند گرفت.
در صورتی که بیش از ۱۰ قسط متوالی در پرداخت اقساط تأخیر ایجاد شود، کل بدهی (اعم از اصل، کارمزد و خسارات متعلقه) به دین حال تبدیل شده و باید به صورت یکجا در یک مرحله پرداخت گردد.
صدور هرگونه تأیید یه و جواب استعلامهای سازمانها و گواهی فراغت از تحصیل با احراز عدم وجود اقساط معوق و بدهی صادر خواهد شد.
تسلیم اصل مدرک تحصیلی (نه گواهی موقت) و ریزنمرات، بعد از پرداخت کل بدهی و انجام تعهدات قانونی دیگر امکانپذیر است.
دانشجویانی که بر اساس مقررات تحصیلی در مقطع تحصیلی پذیرششده امکان ادامه تحصیل را نداشته باشند (انصراف و اخراج)، ملزم به تسویه کل بدهی به صورت یکجا به صندوق هستند.
دانشآموختگان فاقد بضاعت مالی که بدهی آنان به دین حال تبدیل شده است در صورت ارائه دلایل، مدارک و مستندات کافی مبنی بر عدم بضاعت مالی، به تشخیص رئیس صندوق مجموع بدهی آنان (اعم از اصل، کارمزد و خسارات متعلقه) حداکثر تا ۳۶ قسط متناسب با میزان بدهی قابل تقسیط مجدد است.
در صورت قبولی دانشآموخته در مقطع بالاتر با توجه به شرایط دانشجو (مطابق صفحه ۱۵ آئیننامه) پرداخت اقساط و بدهی دفترچه تغییر خواهد کرد.
دانشجویان جهت اطلاع از سایر شرایط خاص و ویژه بازپرداخت وامهای دانشجویی میتوانند به صفحات ۱۵ تا ۱۸ آییننامه مراجعه کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/