پهپادهای یمنی آرامکو را هدف حملات گسترده قرار دادند
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از عملیات گسترده نیروهای این کشور در عمق عربستان سعودی خبر داد. سریع در این بیانیه با اشاره به انجام عملیات ششم شعبان، گفت که در جریان عملیات مذکور، شرکت نفتی آرامکو عربستان سعودی هدف قرار گرفته است.
شبکه خبری المسیره به نقل از سخنگوی نیروهای مسلح یمن گزارش داد، در این عملیات، شرکت آرامکو با شش پهپاد هدف قرار گرفت که با دقت بسیار بالا به هدف اصابت کرده است. وی خاطر نشان کرد: تا زمانی که محاصره و تجاوز ادامه داشته باشد، عملیات نیروهای مسلح [یمن] نیز ادامه خواهد داشت.
سریع از همه شرکتهای خارجی و شهروندان عربستان سعودی خواست که از اهداف نظامی و حساس دوری کنند؛ زیرا این اماکن، اهداف مشروع نیروهای یمنی هستند.
در همین ارتباط، یگان پهپادی ارتش و کمیتههای مردمی یمن در دولت نجات ملی این کشور شامگاه پنجشنبه از عملیات تلافیجویانه به فرودگاهی در عربستان سعودی خبر داد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن در حساب توییتری خود با اعلام این خبر نوشت: با عنایت الهی یگان پهپادی عملیات تهاجمی به فرودگاه بینالمللی ابها انجام داد.
او گفت که در این عملیات یک هدف نظامی مهم با پهپاد از نوع قاصف کی ۲ هدف قرار گرفته و هدف دقیق بوده است.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره علت این عملیات گفت: این حمله در چارچوب پاسخ قانونی به تشدید درگیریها و تداوم محاصره یمن توسط ائتلاف متجاوز صورت گرفته است.
ارتش یمن پیشتر نیز این فرودگاه را که میزبان جنگندههای ائتلاف سعودی است، هدف قرار داده بود. عربستان سعودی از بیم حملات موشکی و پهپادی، در طول جنگ علیه یمن پرندههای مهاجم خود را در مراکز غیرنظامی مستقر کرده است تا یمنیها را به عنوان کسانی که مناطق غیرنظامی مانند فرودگاهها را هدف قرار میدهند، معرفی کند.
ائتلاف سعودی-اماراتی نزدیک به هفت سال است که یمن را زیر بمباران و موشکباران خود گرفته و با محاصره همه جانبه، گرسنگی و کمبود منابع درمانی به مردم یمن تحمیل کرده است و به کشتار زنان و کودکان این کشور ادامه میدهد.
این حملات به نابودی زیرساختهای یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماریهای واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است.
کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف میکنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل میدهند نیازمند نوعی کمکرسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمیدانند وعده غذایی بعدیشان از کجا تأمین خواهد شد.
انتهای پیام/4106/پ
انتهای پیام/