هوش مصنوعی تحقیق در مورد ژنومهای انسان را تسهیل میکند
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از اینگجت، بهتازگی محققان دانشگاه هاروارد با همکاری مهندسان شرکت انویدیا توانستهاند با استفاده از فناوری هوش مصنوعی زمان و هزینه لازم برای انجام آزمایش روی ژنومهای انسان را به شکل قابل توجهی کاهش دهند.
دانشمندان در تلاش هستند تا با استفاده از نتایج این آزمایشها روش درمانی برای بیماریهای آلزایمر و سرطان معرفی کنند. هوش مصنوعی اطلاعات موجود در ژنومهای انسان را تجزیه و تحلیل کرده و راهحل مناسب برای مقابله با منشأ بیماری را ارائه میدهد. در واقع هوش مصنوعی گلبولهای سفید و قرمز خون را برای هجوم به ناحیه درگیر بیماری تحریک میکند.
اکنون متخصصان امیدوارند با شناخت منبع بیماریهای سرطان و آلزایمر موفق به تولید داروهای مؤثر شده و با روش درمان قطعی جان میلیونها مبتلا به بیماریهای لاعلاج را نجات دهند. سالهاست که دانشمندان در خصوص ژنومهای انسان تحقیق میکنند ولی تاکنون نتوانستهاند جزئیات دقیقی از این اجزای ساختاری بدن انسان پیدا کنند حالا به لطف فناوری هوش مصنوعی مرزهای دانش پزشکی تقریباً از بین رفته است و محققان به سرعت راهکارهایی جدید برای مبارزه با بیماریها را ارائه میدهند.
کارشناسان معتقدند اگر اطلاعات دقیقی در مورد ژنوم انسان بهدست آید در آینده دیگر بسیاری از بیماریهایی که اکنون هیچ روش درمانی برای آن وجود ندارد به سادگی قابل درمان هستند و هیچ فردی دیگر به علت بیماری دچار مرگ تدریجی نمیشود.
انتهای پیام/4144/پ
انتهای پیام/