پژوهشهای دانشگاهی میتواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند/ لزوم کاربردی شدن پایاننامهها
به گزارش خبرنگار حوزه تشکلهای دانشجویی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه نمایشگاه تا ثریا در جمع خبرنگاران گفت: وزارت علوم برای ترویج علم و فناوری اقدامات مؤثری در کشور انجام داده است. ترویج علم و فناوری، دو بخش مهم دارد. نخست اینکه مخاطب ما کیست؟ ما قاعدتاً در بحث ترویج علم مخاطب عام داریم.
وی افزود: در سالهای اخیر خوشبختانه ظرفیت آموزش عالی بیش از متقاضیان و داوطلبان بوده است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به علم نافع بیان کرد: ما در این جهت سعی کردهایم با معرفی توانمندیها و ظرفیتهایی که در محیطهای علمی وجود دارد به سمت کاربردی کردن پژوهشها اعم از کاربردی کردن نتایج پایاننامهها و پژوهشها حرکت کنیم.
غلامی گفت: پژوهشهای علمی دانشگاهها در جهت یافتههای جدید علمی است و میتواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند. بسیاری از ایدههای پژوهشی شاید در همان زمان و در مقطع کوتاه کاربرد نداشته باشند؛ اما حتماً پایه علوم دیگر، تحقیقات دیگر و پایه فناوریهایی است که بر مبنای تجمیع چندین زمینه و حوزه علمی شکل میگیرند، خواهند بود.
وی خاطر نشان کرد: ظرفیت جامعه ما به دلیل بالا بودن میزان تحصیلکردههای کشور هم در حوزه تحصیلات دانشگاهی و هم سواد عمومی ایجاب میکند که عموماً با آسانی و با رویکرد مثبت از دستاوردهای علمی بهره ببریم.
انتهای پیام/۴۱۱۸/
انتهای پیام/