چرخهایی که خوب نمیچرخد/ فدراسیون دوچرخهسواری با کوهی از مشکلات
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، دوچرخهسواری چندسالی است که با افت بسیار زیادی مواجه شده و دیگر از رکابزنانی که در مسابقات آسیایی میدرخشیدند و مدالهای رنگارنگ کسب میکردند خبری نیست. این روزها به قدری دوچرخهسواری ضعیف شده است که دیگر حتی وزارت ورزش و جوانان هم روی این رشته حساب باز نمیکند، به طوری که در المپیک توکیو یک سهمیه نصیب دوچرخهسواری ایران شد. در بازیهای آسیایی جاکارتا در سال 2018 هم ضعیفترین نتیجه رقم خورد و از 72 مدالی که در رشته دوچرخهسواری توزیع شد یک مدال سهم دوچرخهسواری ایران نشد.
بدون شک ضعف امروز دوچرخهسواری به مدیریت گذشته این رشته ورزشی برمیگردد؛ اگر دوچرخهسواری دیگر جایی در بین اهالی ورزش ندارد و ورزشکاران آن روز به روز بیانگیزهتر از گذشته میشوند علت آن را باید در عملکرد مدیران این فدراسیون جستوجو کرد، در هشت ساله گذشته که مدیریت فدراسیون برعهده خسرو قمری بود اتفاقات زیادی افتاده است، مشکلات مالی و سخت افزاری اصلیترین دغدغه فدراسیون دوچرخهسواری بوده و این روزها ساختمان نیمهکاره فدراسیون هم که هزینه 4 میلیاردی دارد به تمامی آن مشکلات اضافه شده است.
نکته جالب توجه اینکه دوچرخهسواری در دوره سرپرستی هم اوضاع و احوال خوشی ندارد. افشین داوری که میتوان گفت در دوره سرپرستی هر فدراسیونی حضور دارد و همیشه سودای ریاست در یک فدراسیون را در سر دارد، بهعنوان سرپرست فدراسیون دوچرخهسواری انتخاب شد، اتفاقاً او برای ریاست فدراسیون شطرنج هم ثبتنام کرده است!
داوری در روزهای پنجشنبه و جمعه 14 و 15 اسفند در مشهد گردهمایی برگزار کرد که حواشی بسیار زیادی داشت چرا که این احتمال وجود داشت که در این جلسه با روسای هیئتها در مورد نامزد خاص صحبت شود که البته این موضوع از سوی رشیدیان سرپرست دبیری فدراسیون دوچرخهسواری رد و اعلام شد که در مورد انتخابات هیچ صحبتی نشده است، اما به هر حال برگزاری این گردهمایی در شرایط کرونایی یکی از موضوعات عجیب بود که در فدراسیون دوچرخهسواری رقم خورد. البته این پایان ماجرای اتفاقات عجیب و غریب در این فدراسیون نیست، محسن سلگی دبیر فدراسیون که به واسطه ثبتنام در انتخابات از سمت خود کنارهگیری کرد و در حالی که انتظار میرفت داوری برای انتخاب دبیر جدید فدراسیون از پیشکسوتان دوچرخهسواری کسی را انتخاب کند، اما یک رزمیکار در کنار داوری قرار گرفت و مسئولیت دبیری این فدراسیون را برعهده رشیدیان گذاشت. البته گفته میشود رشیدیان و داوری در تلاش برای رسیدن به فدراسیون شطرنج هستند.
فدراسیون دوچرخهسواری؛ نیازمند یک مدیر مدبر و کاربلد
با توجه به افتی که دوچرخهسواری در این چند سال اخیر داشته است، قطعاً به یک مدیر مدبر و کاربلد نیاز دارد تا این رشته ورزشی را از شرایط بحران خارج کند؛ ثبتنام از نامزدهای این فدراسیون در چند هفه گذشته به پایان رسید و هماکنون 5 نفر تأیید صلاحیت شدند، نفراتی که از خانواده این رشته نیستند و سوال اصلی اینجاست با شرایط فعلی فدراسیون دوچرخهسواری و مشکلات زیر و درشت این افراد چطور میتوانند از پس آن بربیایند؟! اولین قدم رئیس آینده فدراسیون دوچرخهسواری تأمین 4 میلیارد برای ساختمان نیمهکاره این فدراسیون است و آیا آنها از پس این کار برمیآیند؟!
ضمن اینکه نباید فراموش کنیم مشکلات پیدرپی دوچرخهسواری در این سالها سبب شده که خیلی از رکابزنان ناامید و بیانگیزه شوند و حتی تعداد زیادی از آنها قید حضور در این رشته ورزشی را زدند و قطعاٌ مدیر آینده این فدراسیون باید شرایطی برای بازگشت آنها فراهم کنند و قطعاً این کار زمانی محقق میشود که فردی از خانواده دوچرخهسواری روی کار بیاید که درد جامعه دوچرخهسواری را درک کند و آنها را برای بازگشت دوباره ترغیب کند. یکی از مشکلات اصلی فدراسیونهای ورزشی حضور افراد غیرمتخصص است که متأسفانه سالهاست شاهد آن هستیم.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/