لزوم پیگیری منظم تدوین پیشنویس برنامه ششم توسعه دانشگاه آزاد اسلامی/ نیاز استان گلستان به توسعه رشتههای پزشکی و پیراپزشکی
به گزارش خبرنگار آنا، دکتر آرین ساطعی گفت: چشمانداز برنامه راهبردی ششم توسعه دانشگاه سالهای ۹۵تا ۹۹ را در برخواهد گرفت و در تدوین این برنامه واحدهای استان موظفند علاوه بر توجه به طرح آمایش سرزمینی دانشگاه آزاد اسلامی و اسناد بالادستی توسعه کشور، استان و شهر نگاهی بومی را نیز در برنامه لحاظ کنند.
وی مهمترین بخش این برنامه را توجه به افزایش منابع درآمدی دانشگاه دانست و افزود: نتایج حاصل از اجرای برنامه پنجم میتواند کلید راه تدوین برنامه ششم قرار گرفته و با رویکرد اقتصاد دانش بنیان برنامه توسعه برای واحدهای استان تدوین شود.
دبیر هیات امنای استان گلستان با توجه به ضرورت اصلاح هرم هیات علمی از جذب هیات علمی با مدارک مربی و استادیار به سمت جذب دانشیار و استاد افزود: در برنامه ششم باید توجه ویژهای به رنکینگ و جایگاه دانشگاه در تولید مقالات به جهت کمی و کیفی صورت گرفته و واحدها در تولیدات علمی با شاخص ارجاع پژوهشگران به مقالات تولیدی فعال تر شوند.
ساطعی بر لزوم پیگیری منظم تدوین پیش نویس برنامه تاکید کرد و افزود: در تدوین پیش نویس این برنامه برای ارائه آن به کمیسیون دائمی هیات امنای استان، واحدها نهایت تلاش را به کار گرفته و در این مسیر از توجه به برنامههای کلان تجاری سازی دانشگاه که محصول اقتصاد دانشبنیان خواهد بود، غافل نباشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان توسعه فعالیتهای ساها (خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی) را برای ارایه خدمات و توانمندیها به مردم مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: رویکرد این طرح در برنامه توسعه خدمات دهی خواهد بود و در کنار طرح شهرکهای فن آور (شفا) با رویکرد کشاورزی در استان گلستان میتواند در تامین بخشی از درآمدهای غیر شهریه ایی دانشگاهها را تقویت کند.
ساطعی افزود: استان گلستان خصوصا در بخش ساحلی از توان توسعه فعالیتهای گردشگری و پرورش ماهیان خاویاری نیز بهرهمند است که این موضوع میتواند بستر فعالیت طرح شفا در واحدهای دارای این ظرفیت قرار گیرد.
دبیر هیات امنای استان گلستان با توجه به افق توسعه رشتههای تحصیلی در برنامه ششم به موضوع نیاز استان گلستان به توسعه رشتههای پزشکی و پیراپزشکی پرداخت و افزود: واحدهای دارای ظرفیت مناسب، ایجاد این رشتهها را با توجه به نیاز استان در برنامه مورد توجه قرار دهند.
طرحهای ماندگار فرهنگی و تدوین برنامه برای فعالیتهای بین المللی با رویکرد جذب دانشجویان خارجی و برقراری ارتباطات فرهنگی و علمی بخش دیگری از تاکیدات ایشان جهت تدوین برنامه ششم دانشگاه آزاد اسلامی گلستان بود.
انتهای پیام/