فعالیت بیش از 200 مجموعه تولیدکننده در حوزه اسباببازی در کشور
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامرضا دیزجی در مراسم رونمایی از کتاب «اسباببازی ایران» که امروز ۶ اسفند در مجتمع فرهنگی سرچشمه برگزار شد، گفت: در ابتدا خوشحالی خودم را از اعضای کوچک صنعت اسباببازی ابراز کنم که جلساتی به این شکل برگزار میشود تا درباره تأثیر اسباببازی گفتوگو کنیم و این یکی از بزرگترین اتفاقات در این عرصه است.
وی بیان کرد: یکی از تأثیرگذارترین محصولات اسباببازی است، این محصولات حتی از کتاب هم تأثیر بیشتری در شخصیت کودکان دارد. یکی از راههای دائمی این محصولات است که تحلیل رفتار و شکلگیری شخصیت از همان ابتدای سالهای اولیه تولد کودک شکل میگیرد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباببازی اظهار کرد: محصولات این هنر صنعت را باید بیشتر کنیم و در این راستا بهدنبال آن هستیم نت محل دیگری را برای نمایشگاه دائمی اسباببازی راهاندازی کنیم تا بتوانیم در توسعه مرکز فرهنگی و ظرفیت موردنیاز صنعت فعالیت ثمربخشی را در تولید و توزیع اسباببازی داشته باشیم.
وی درباره تغییر زندگی از زندگی غربی به ایرانی و اسلامی گفت: در آینده انسان محصولات اسباببازی تأثیرگذار است و باید سعی کنیم با تولید محصولات این امر را گسترش دهیم این کتاب در ارائه جمعآوری فعالیتهای اسباببازی بسیار توانا و مؤثر است و امیدوارم زحمتشان نمود پیدا کند.
دیزجی افزود: ابعاد صنعت اسباببازی بسیار بزرگ است اما برخی مراکز در چارچوب خودشان محدود میکنند متأسفانه این کار ضعف در این صنعت است باید همه سازمانها و مراکز با همدلی در کنار هم این حوزه را در تمام زنجیرهها توسعه دهند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان اسباببازی گفت: بیش از ۲۰۰ مجموعه تولیدکننده در این حوزه فعالیت دارند که امیدوارم فعالیت آنان در این زمینه کارساز خواهد بود.
همچنین در ادامه این مراسم محمد نخچی، یکی تولیدکنندگان اسباببازی اظهار کرد: ما برای اولین بار نمایشگاه دائمی را راهاندازی کردیم و تولیدکنندگان را گرد هم جمع کردیم تا در توزیع کالاها و محصولات فعالیتهایی را انجام دهیم و همچنین در زمینه صادرات هم فعالیتهایی داشتیم تا در این سیاستگذاریها آمار و دادههای خوبی را ارائه دهیم.
نخچی درباره کتاب اسباببازی گفت: در این کتاب از برند، هوش و مهارت، بستهبندی، دیتا، کاتالوگ اسباببازی چوبی و محصولات دیگر در این مجموعه آمده است. همچنین در زمینه شبکهسازی با کمک انجمن تولیدکنندگان اسباببازی این پروسه بهخوبی انجامشده است تا بتوانیم ظرفیتهای اسباببازیهای ایرانی اسلامی را گسترش دهیم.
محمد سرشار رئیس شبکه کودک و نوجوان در ادامه این مراسم گفت: بهعنوان پدر استفادهکننده اسباببازی هستیم و در حال حاضر محصولات ایرانی را در برنامههایمان بیشتر استفاده میکنیم.
وی افزود: ما در شبکه کودک دو کانال نهال و پویا داریم که برنامههایی را در حوزههای مختلف ارائه داده است. ما در برنامهها تصمیم گرفتیم که آزمایشگاه اسباببازی را راهاندازی کنیم تا خانوادهها با خیال راحتتری خریدهایشان را در حوزه اسباببازی داشته باشند.
رئیس شبکه کودک و نوجوان بیان کرد: البته محدودیت بازرگانی نیز وجود دارد که خیلی نمیتوانیم اسباببازی محدود را به نمایش بگذاریم.
وی گفت: بحث مجوزها و استاندارها هم در این حوزه است اگر مجوز نداشته باشد محصول را نمیتوانیم در برنامهها داشته باشیم و معرفی کنیم. همچنین پربحث فرهنگی است که الفاظ گوناگون را نمیتوانیم استفاده کنیم و در معرفی محدودیت داریم. بستهبندیهایی که لغات خارجی دارند نمیتوانیم در شبکه استفاده کنیم.
سرشار تأکید کرد: استفاده از لغات آداب و فرهنگی دارد و در حیطه پویانماییها هم بازار ایرانی این موضوع را گرفته است کار طبعی، نقاش کوچولو بسیار پربیننده است.
انتهای پیام/۴۱۵۹/
انتهای پیام/