دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 اسفند 1399 - 16:13
رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد؛

توزیع بیش از 2400 چادر امدادی در سی‌سخت

رئیس جمعیت هلال احمر از اسکان بیش از 11 هزار نفر و توزیع 2 هزار و 400 چادر امدادی خبر داد و گفت: هلال‌احمر تا زمان اعلام پایان عملیات اسکان اضطراری از سوی استاندار، در کنار مردم حادثه‌دیده سی‌سخت خواهیم بود.
کد خبر : 565638
158621883.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، کریم همتی در تشریح اقدامات هلال احمر در امدادرسانی به زلزله زدگان سی‌سخت، گفت: حدود یک ساعت پس از وقوع زلزله در این شهرستان، مدیرعامل هلال احمر استان کهگیلویه و بویراحمد، معاون امداد و نجات استان، تیم عملیاتی و همچنین استاندار و برخی مقامات محلی به شهرستان سی‌سخت رسیدند.


حضور مسئولان هلال‌احمر در اولین ساعات وقوع حادثه در منطقه


وی با اشاره به حضور دبیرکل و رئیس سازمان امداد هلال احمر در استان‌های یزد و فارس، افزود: بلافاصله پس از اطلاع از وقوع زلزله، از این عزیزان خواستیم وارد منطقه شوند. در اولین ساعات بامداد پنجشنبه، معاون عملیات سازمان امداد و نجات و معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی هلال احمر نیز با توجه به شناختی که نسبت به منطقه داشتند وارد شهرستان شده و جلسه با استاندار تشکیل شد که این جلسه برای بررسی و ارزیابی وضعیت منطقه زلزله زده، تا سه و نیم صبح ادامه داشت.


آغاز عملیات امداد، نجات و اسکان اضطراری


رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: همزمان با برگزاری جلسات مدیریت بحران در استان، تیم‌های ارزیاب هلال‌احمر در منطقه زلزله زده حضور داشتند همچنین موضوع امداد و نجات افراد آسیب دیده با تلاش تیم‌های عملیاتی آغاز شد.


همتی گفت: تا پنج صبح روز پنجشنبه، 30 دی‌ماه، مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده و با توجه به اینکه حادثه، تلفات جانی نداشت و همچنین موضوع آواربرداری مطرح نبود، بلافاصله اسکان اضطراری افراد نیازمند در سرمای هوا آغاز شد و با توجه به اینکه بارندگی و برف در روز بعد هم در این شهرستان ادامه داشت، اسکان اضطراری حادثه دیدگان نیز ادامه پیدا کرد.


حضور 9 تیم عملیاتی در مناطق 9 گانه شهرستان سی‌سخت


وی ادامه داد: هلال احمر در این حادثه، منطقه زلزله زده را به 9 منطقه، پهنه بندی کرد و عزیزان سپاه، نیروی انتظامی، شورای تامین و نیروهای مردمی در کنار هلال احمر، کار توزیع اقلام امدادی و زیستی میان حادثه دیدگان را آغاز کردند. در حال حاضر 9 تیم عملیاتی مختلف با توجه به پهنه بندی انجام شده در  شهر حضور دارند و خدمت رسانی همچنان ادامه دارد.


رسیدگی به اعتراضات حادثه‌دیدگان


رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه به برخی اعتراضات حادثه دیدگان در منطقه زلزله زده نیز اشاره و تاکید کرد: مردم در این حادثه همچون هر بحران و حادثه دیگر تحت فشار هستند و زندگی حادثه دیدگان در حال حاضر وضعیت مناسبی ندارد، بنابراین علیرغم تلاش‌های انجام شده از سوی هلال‌احمر، این اعتراضات به حق است. برهمین اساس به همراه دبیرکل هلال‌احمر به منطقه زلزله زده و برخی محلات شهر رفته و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتیم. توزیع چادر، پتو، نایلون و ... به صورت کامل مردم را راضی نکرده بود. حادثه دیدگان به دلیل سردی هوا و بارندگی نمی توانستند در حیاط منازل چادر برپا کنند و از طرفی به دلیل مسائل امنیتی به سوله‌های هلال‌احمر که چادر برپا شده بود هم مراجعه نمی کردند. بنابراین مقرر شد برای رفع مشکل، اقلام غذایی و امدادی بیشتری با مراجعه همکاران هلال احمر به درب منازل حادثه دیدگان، توزیع شود.


توزیع اقلام زیستی و امدادی


همتی با اشاره به لکه گیری شهرها و روستاها با حضور رئیس سازمان امداد و نجات و معاون عملیات این سازمان تا ساعت 5:30 صبح امروز، گفت: تا این ساعت هلال احمر در منطقه زلزله زده، 11 هزار و 125 نفر را به صورت تحویل چادر و نصب در نزدیکی منازل به تعداد 2400 دستگاه چادر، اسکان اضطراری داده است.


وی افزود: تاکنون 4500 کیلوگرم نایلون، 200 تخته پتو، 70 تخته موکت، 1013 بسته غذایی 72 ساعته، 184 شعله وسایل گرمایشی (50 شعله والور، 134 شعله هیتر برقی) در میان حادثه دیدگان توزیع شده همچنین 289 نیروی عملیاتی (کهگیلویه و بویراحمد: 175 نفر، اصفهان 69 نفر، تیم مدیریتی و ستادی 15 نفر، استان چهارمحال بختیاری: 10 نفر، فارس: 10 نفر، خوزستان: 10 نفر) در منطقه حضور داشته و در حال خدمت رسانی هستند.


رئیس جمعیت هلال احمر گفت: در این عملیات تاکنون 71 دستگاه خودروهای امدادی (خودروی سبک و سنگین امدادی) و یک فروند بالگرد به کارگیری و 147 روستا (کهگیلویه و بویراحمد ۱۲۱ روستا و اصفهان ۲۶ روستا)، ارزیابی شده است.


ایجاد 2 اردوگاه اسکان اضطراری در منطقه


همتی در ادامه با اشاره به جلسه با وزیر راه، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، تاکید کرد: برای اسکان حادثه دیدگان در 2 اردوگاه ایجاد شده توسط هلال احمر آمادگی داریم. سایر دستگاه ها در حال حاضر به عنوان پشتیبان در منطقه حضور دارند و تا این لحظه تحویل اقلام زیستی و امدادی، امداد و نجات و اسکان اضطراری برعهده هلال احمر بوده، بقیه امور نیز توسط سایر دستگاه‌ها از جمله وزارت راه و شهرسازی، بنیاد مسکن و ... قطعا در حال پیگیری است.


تجربه مراجعه به درب منازل حادثه دیدگان برای توزیع اقلام زیستی و امدادی


رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه به شرایط وقوع این حادثه با توجه به شیوع ویروس کرونا، گفت: با پهنه بندی 9 گانه، اقلام به درب منازل حادثه دیدگان برده می شود تا هم وجود ویروس کرونا بررسی شود و هم اطمینان پیدا کنیم اقلام به دست مردم می رسد. در چنین شرایطی افراد بیشتری باید با ما همکاری داشته باشند. از طرفی این اقدام باعث شد روند توزیع و نظارت بر این روند، به خوبی اجرایی شود.


همتی گفت: موجودی انبار استان برای پوشش این حادثه کافی بود و در روزهای آینده نسبت به جایگزینی اقلام توزیع شده اقدام می کنیم.


وی افزود: در این حادثه، کار تیمی منسجم و به موقع انجام شد و در اولین ساعات وقوع حادثه، شورای عالی جمعیت در منطقه حضور پیدا کردند. در واقع بعد از زلزله بم، اولین باری است که به دلیل تجربه ای که از شرایط منطقه وجود داشت، همچنین تاکید و دستور ویژه رئیس جمهوری؛ رئیس جمعیت، دبیرکل و رئیس سازمان امداد و نجات همزمان در منطقه حضور پیدا کردند.


رئیس جمعیت هلال احمر با ابراز امیدواری برای رفع مشکلات مردم حادثه دیده با توجه به اقدامات انجام شده، تاکید کرد: تا زمانی که استاندار اعلام کند بحث اسکان اضطراری پایان یافته، ما در کنار مردم حادثه دیده خواهیم ماند.


انتهای پیام/4076/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب