تشخیص سرطان پوست به روش جوجه اردک زشت
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از نیواطلس، استفاده از روشهای مبتنی بر هوش مصنوعی در گوشیهای هوشمند بیشتر و بیشتر میشود و این امر تأثیرات عمیقی بر نحوه نظارت انسان بر سلامت دارد. برای مثال در حال حاضر با استفاده از گوشی هوشمند میتوان تغییرات حجم خون در بیماران دیابتی را ردیابی کرد یا با فیلمبرداری از حرکات چشم ضربه مغزی را تشخیص داد.
حال محققان دانشگاه دانشگاه هاروارد و امآیتی موفق به توسعه سیستم یادگیری عمیقی شدهاند که میتواند ملانوم(خطرناکترین نوع سرطان پوست) را در مراحل اولیه شناسایی کند. این سامانه با استفاده از روشی به نام «جوجه اردک زشت» ملانوم را تشخیص میدهد. معمولاً متخصصان پوست از این روش برای شناسایی سرطان پوست استفاده میکنند.
ایده استفاده از گوشی هوشمند برای شناسایی سرطانهای پوستی بیش از یک دهه پیش به وجود آمد. در سال 2011 اپلیکیشنی برای گوشیهای آیفون توسعه یافت که با استفاده از دوربین گوشی و نرمافزار تشخیص الگو خالها و ککومکهای خطرناک را شناسایی میکرد. سیستم گروه تحقیقاتی هاروارد و امآیتی از الگوریتم یادگیری عمیق برای شناسایی سرطان پوست استفاده کردهاند.
الگوریتمهای یادگیری عمیق آموزش داده میشوند تا ویژگیهای عجیب و غریب ضایعات پوستی را آنالیز کنند. سیستم جدید از روش جوجه اردک زشت استفاده میکند. براساس این مفهوم، اکثر خالهای یک فرد شبیه به هم هستند و آنهایی که شبیه به اکثریت نباشند جوجه اردک زشت به شمار رفته و به عنوان نشانهای از ملانوم شناسایی میشوند.
انتهای پیام/4021/
انتهای پیام/