دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 بهمن 1399 - 15:55
کامرانی:

استفاده از ظرفیت دریا در اولویت دانشگاه آزاد اسلامی است/ تلاش برای راه‌اندازی دانشکده علوم و فنون دریایی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: استفاده از ظرفیت دریا در اولویت اقدامات و برنامه‌ریزی‌های این دانشگاه است تا بتواند با تکیه بر علم و پژوهش به تولید ثروت برسد.
کد خبر : 559749
علوم انسانی.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بندرعباس، احسان کامرانی در نشست عبدالحسین خسروپناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با هیئت اندیشه‌ورز  و مدیران گروه‌های آموزشی دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباش پیگیری و تلاش برای اخذ مجوز دانشکده علوم و فنون دریایی را یادآور شد.


وی گفت: با توجه به نیاز استان ساحلی هرمزگان به مطالعات علمی دریایی و اقتصاد دریامحور  و استفاده از ظرفیت مغفول مانده دریا  و توسعه علوم و فنون دریایی در حوزه علوم اقتصادی، علوم دریایی، منابع طبیعی، گردشگری و...  تلاش برای کسب مجوز نهایی برای راه‌اندازی دانشکده علوم و فنون دریایی در استان  یکی از نیاز‌های ضروری این منطقه است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه ظرفیت‌های گسترده استان هرمزگان به‌دلیل موقعیت سوق‌الجیشی و استراتژیک و قرارگرفتن آن در تنگه هرمز و وجود صنایع بزرگ، مناطق آزاد تجاری، پالایشگاه‌های نفت وگاز و مهم‌تر از همه ظرفیت استفاده‌نشده دریا، افزود: امروز استفاده از ظرفیت دریا در اولویت اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان است تا بتواند با تکیه بر علم و پژوهش به تولید ثروت برسد.


این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه امروز باید وابستگی خدمات و فعالیت‌ها، از خشکی به سمت دریا سوق پیدا کند، اضافه کرد: بهره‌مندی از ظرفیت اقتصاد دریا‌محور، حمل‌ونقل و ترابری دریایی، گردشگری، تجارت، شیلات، محیط‌زیست با تأکید بر حفظ استانداردهای زیست محیطی  یک نیاز مبرم و ضروری است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.


مطالعه فناوری‌های نوین دریایی با ایجاد دانشکده مطالعات علوم و فنون دریایی


رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز با تشریح چرایی راه‌اندازی دانشکده علوم‌ و فنون دریایی گفت: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری در توجه به حوزه‌های آموزش علوم دریایی به‌واسطه اهمیت دریا و آب‌های سرزمینی و منطقه انحصاری اقتصادی دریایی موجود در استان هرمزگان، طرح ایجاد دانشکده مطالعات علوم و فنون دریایی که به‌طور تخصصی به مطالعه و توسعه فناوری‌های نوین دریایی و انسانی می‌پردازد، مورد بررسی و تحقیق قرار می‌گیرد.


محسن دهقانی افزود: ارائه خدمات علمی برای بهره‌برداری بهینه از دریاها و سواحل و جزایر، مدیریت فعالیت‌های علمی و پژوهشی دریامحور و هدایت هدفمند این فعالیت‌ها به سمت بهره‌برداری مطلوب‌تر و حفاظت و توسعه و مدیریت پایدار از آب‌های دریایی  از اهداف این طرح است و در نهایت ایجاد چنین دانشکده‌ای می‌تواند نقش بسیار مهمی در رونق علوم انسانی و علوم دریایی و توسعه منطقه ایفا کند.


وی با تشریح سایر اهداف این دانشکده در حوزه تولیدات دریایی و بهره‌وری از اقتصاد دریا‌محور، بیان کرد: امید است بتوان با فراهم‌کردن زیر‌ساخت‌های لازم و تشریک مساعی به کمک همه دانشگاهیان، این دانشکده راه‌اندازی تا در راه توسعه همه‌جانبه گام‌های مهمی برداشته شود.


انتهای پیام/4117/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب