دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1399 - 17:30

چشم خندان معیار مناسبی برای ارزیابی احساسات فرد نیست

چشمان خندان یا لبخندهایی که باعث بالا آمدن گونه‌ها و چین خوردن چشم‌ها می‌شود، دریچه‌ای به سوی احساسات فرد نیست.
کد خبر : 558700
fffffffffffffffffff.PNG

به گزارش خبرنگار گروه علم و  فناوری خبرگزاری آنا از فیوچریتی، نتایج بررسی‌های جدید محققان دانشگاه کارنگی ملون نشان می‌دهد لبخندهای چشم خندان که لبخند دوشن نام دارد شاخصی برای خوشحال بودن یا نبودن فرد نبوده و درواقع با شدت لبخند ارتباط دارد.  ارزیابی شدت احساسات مثبت شخص براساس لبخند وی امکان‌پذیر است اما کار ساده‌ای نیست. لبخند دوشن همان لبخند اصیل و واقعی است که با لبخند تصنعی تفاوت دارد.


گروه تحقیقاتی دانشگاه کارنگی ملون رویکرد جدیدی برای کنترل و نظارت رفتار توسعه داده که از فرضیه لبخند دوشن حمایت می‌کند. در این مطالعه 136 داوطلب مورد مطالعه قرار گرفتند. دانشمندان وظایفی را به داوطلبان دادند که باعث بروز احساساتی چون خجالت، درد، ترس و سرگرمی می‌شد تا حالات مختلف چهره آنها را ضبط کنند. همچنین پس از هر کار از داوطلبان خواسته می‌شد تا شدت احساسات خود را گزارش کنند.


محققان ویدئوهایی از داوطلبان را که حین انجام وظایف، لبخند می‌زنند به یک گروه از افراد نشان دادند تا میزان احساسات مثبت داوطلبان در هنگام لبخند زدن را حدس بزنند. براساس یافته‌های این مطالعه، لبخند دوشن 90 درصد از لبخندهایی را تشکیل می‌دهد که فرد در هنگام تجربه احساسات مثبت گزارش کرده است. با این حال 80 درصد از لبخندها نیز زمانی ثبت شدند که فرد هیچ احساس مثبتی گزارش نکرده است. 


انتهای پیام/4021/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب