دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 دی 1399 - 08:00

کمبود تراشه‌های هوشمند،صنعت خودروسازی را زمین‌گیر کرد

کاهش تراشه‌های هوشمند در بازار منجر به پایین آمدن تولید انواع مدل‌های خودرو شده است.
کد خبر : 556025
تراشه 1.jpg

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، شیوع بیماری کرونا در سال 2020 میلادی سبب شد میزان تولید خودرو در سراسر دنیا تا حد قابل توجهی کاهش یابد و بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت خودروسازی باتوجه به کمتر شدن فروش محصولات، محدودیت‌های اقتصادی سخت‌گیرانی را برای فعالیت‌های خود در نظر گرفتند. این محدودیت‌ها شامل خرید تراشه‌های هوشمند نیز شد.


با کاهش تمایل شرکت‌های خودروسازی برای خرید تراشه‌های هوشمند شرکت‌های سازنده این قطعات الکترونیکی نیز برای جلوگیری از پایین آمدن درآمد خود مشتریان جدیدی از صنایع مختلف پیدا کرده و تقریباً تمامی محصولات خود را به آن‌ها فروختند. اکنون با کمتر شدن نسبی تعداد بیماران کرونا و تولید واکسن این بیماری شرکت‌های خودروسازی قصد دارند دوباره تولید اتومبیل‌های خودران را گسترش دهند ولی تراشه‌های هوشمند به میزان مورد نیاز آن‌ها در بازار موجود نیست.



شرکت‌های فولکس واگن، فورد، فیات، تویوتا و نیسان از جمله شرکت‌های شناخته شده‌ای هستند که اکنون با کمبود تراشه‌های هوشمند برای ساخت خودرو مواجه شده‌اند. تراشه‌های هوشمند تقریباً در تمامی مدل‌های اتومبیل‌های کنونی جهان استفاده شده و این قطعات تنها منحصر به خودروهای خودران نیستند. یکی از موارد استفاده این قطعات در سیستم صوتی و تصویری خودرو است.


بسیاری از شرکت‌های صاحب نام خودروسازی به دلیل کمبود درآمد، نیروی انسانی خود در اقصی نقاط جهان را کاهش دادند و این موضوع نگرانی‌های زیادی را برای شاغلان در صنعت خودروسازی ایجاد کرده است. اگر همه‌گیری بیماری کرونا همچنان ادامه داشته و میزان فروش در بازار خودرو افزایش نیابد شرکت‌ها احتمالاً سیاست تعدیل نیرو را ادامه خواهند داد. به نظر می‌رسد کرونا نه تنها سلامتی انسان بلکه اقتصاد عموم مردم را نیز به شدت تحت تأثیر قرار داده است.


انتهای پیام/4144/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب