آمادگی دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با «انستیتو صلح، رسانه و حکومتداری» افغانستان
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، شورای تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی به ریاست علی سروری مجد مشاور و رییس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور اعضای مؤسسه «انستیتو صلح، رسانه و حکومتداری افغانستان» برای انجام همکاریهای مشترک علمی و فرهنگی درزمینهٔ تقریب مذاهب، صبح امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.
سروری مجد در این جلسه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در دوره جدید بهعنوان یک دانشگاه حل مساله و اجتماعی تلقی میشود، گفت: این دانشگاه امروز صرفاً یک دانشگاه آموزش و پرورش محور نیست، بلکه در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و... در حوزههای داخلی و خارجی ایفای نقش میکند.
وی با تأکید بر اینکه معاونت بینالملل و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی نقش اساسی در حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایفا خواهد کرد، اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی کامل دارد تا با انستیتوی صلح، رسانه و حکومتداری خوب در افغانستان در حوزه علمی و فرهنگی همکاری کند.
رییس مرکز حوزه ریاست، روابط عمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی ضمن استقبال از پیشنهادها اعضای انستیتوی صلح، رسانه و حکومتداری افغانستان برای همکاریهای مشترک، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی در بهمنماه همایش قیام تاریخی عاشورا را در زاهدان برگزار خواهد کرد.
وی افزود: در این همایش علمای اهل سنت و شیعه به ارایه مقاله و سخنرانی خواهند پرداخت. اعضای انستیتو صلح، رسانه و حکومتداری افغانستان میتوانند با شرکت در این همایش، زمینههای همکاریهای مشترک را افزایش دهند.
سروری مجد با تأکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی با آغوش باز پذیرای فعالیتهای علمی و فرهنگی مشترک در حوزه تقریب مذاهب است، تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی، شورای عالی راهبری تقریب مذاهب به ریاست رییس دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده و در ذیل آن، شوراهای تخصصی دیگری وجود دارد که جلسات آنها بهطور منظم و بهمنظور تحقق اهداف تقریب مذاهب برگزار میشود.
سروری مجد خاطرنشان کرد: درواقع فعالیت گستردهای درزمینهٔ تقریب مذاهب در دانشگاه آزاد اسلامی شکلگرفته و امیدواریم این فعالیتها با همکاری انستیتوی صلح، رسانه و حکومتداری خوب در افغانستان، ابعاد گستردهتری پیدا کند.
در ادامه این جلسه، مولوی محمد اسحاق مدنی مشاور رییس دانشگاه آزاد اسلامی در امور اهل سنت با تأکید بر اهمیت لزوم فعالیتها در حوزه تقریب مذاهب، گفت: جهان امروز نیاز به همکاری گستردهتری در این حوزه دارد. جمهوری اسلامی ایران از اوایل انقلاب به دنبال تقریب مذاهب بود و در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این زمینه فعالیتهای جدی دارد.
وی ادامه داد: مردم افغانستان بسیار فهیم، اصیل و آگاه هستند و بدون شک همکاری بسیار مثبتی بین دانشگاه آزاد اسلامی و انستیتو صلح، رسانه و حکومتداری افغانستان شکل خواهد گرفت.
در ادامه، دکتر عباس گنجی قائممقام معاونت بینالملل و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر استفاده از ظرفیت و توانمندی انستیتوی صلح، رسانه و حکومتداری خوب در افغانستان، خاطرنشان کرد: در کشور افغانستان، ادیان و مذاهب مختلف بدون حساسیت به زندگی و فعالیتهای خود میپردازند. باید از این ظرفیت عظیم استفاده شود.
وی بابیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در زمینهٔ تقریب مذاهب، فعالیتهای بسیار مثبتی انجام داده است، گفت: همکاریهای مشترک علمی و فرهنگی خوبی میتواند بین دانشگاه و انستیتو در خصوص برگزاری همایشها، درس گروهیها، اجلاس و نشستهای مشترک، جلسات پژوهشی مشترک و... صورت گیرد.
در پایان این جلسه، احمد کمیل میرشادبیگ رییس انستیتوی صلح، رسانه و حکومتداری خوب در افغانستان تأکید کرد: این انستیتو درزمینهٔ صلح فعالیتهای زیادی انجام داده است.
وی با اشاره به برگزاری کنفرانسی در خصوص امام جعفر صادق(ع) و امام محمدباقر(ع) از دیدگاه اندیشمندان اهل تسنن در کشور افغانستان، گفت: برگزاری این کنفرانس اقدام آینده انستیتو صلح، رسانه و حکومتداری افغانستان درباره تقریب مذاهب است.
قائممقام معاونت بینالملل و امور دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه آزاد اسلامی از همکاریهای مشترک علمی و فرهنگی با دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کرد.
انتهای پیام/4139/
انتهای پیام/