دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 دی 1399 - 15:23
خسروی خبر داد؛

فعالیت 74 انجمن علمی و دانشجویی در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مرکزی

دبیر انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک عنوان کرد: 74 انجمن علمی و دانشجویی در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان مرکزی مشغول فعالیت بوده و از این تعداد 44 انجمن در واحد اراک مستقر هستند.
کد خبر : 552793
0000.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک به‌عنوان برترین انجمن علمی استان مرکزی برگزیده شد و به هشتمین جشنواره کشوری فرهیختگان راه یافت.


دبیر انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره برگزیده شدن این انجمن به‌عنوان برترین انجمن علمی استان مرکزی اظهار کرد: این انجمن علمی با تلاش و خردجمعی مجموعه گروه آموزشی زیست‌شناسی واحد اراک شامل استادان و دانشجویان و حوزه پژوهشی، برنامه‌های متنوع علمی را در دانشگاه برگزار کرده است.


محمد خسروی اضافه کرد: ازجمله این برنامه‌ها می‌توان به وبینارهای آموزشی، کارگاه‌های علمی و تخصصی، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی، 20 طرح پژوهشی و ... اشاره کرد.


وی بیان کرد: اکنون 74 انجمن علمی و دانشجویی در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان مرکزی مشغول فعالیت بوده و از این تعداد 44 انجمن در واحد اراک مستقر هستند.


انجمن‌های علمی نقش بازویی محرک دانشگاه‌ها را دارند


دبیر انجمن علمی زیست‌شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک متذکر شد: گزارش فعالیت‌های این انجمن را از سال 1397 تاکنون گردآوری و به‌منظور ارزیابی سالانه در اختیار شورای پژوهشی استان قرار داده‌ایم که پس از بررسی شاخص‌های علمی و آموزشی توانستیم به‌عنوان انجمن علمی برتر استان مرکزی انتخاب شویم.


خسروی متذکر شد: انجمن علمی زیست‌شناسی با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی، وبینارهای ملی و استانی، نشست‌های تخصصی، شرکت در نمایشگاه‌های استانی، ساخت پروژه‌های آزمایشگاهی، بازدیدهای علمی درون و برون‌استانی، سخنرانی علمی و در راستای توانمندسازی مهارت‌های دانشجویان گروه زیست‌شناسی واحد اراک که بالغ بر 350 دانشجو فعال و علاقه‌مند دارد، فعالیت داشته است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک نیز در این باره به خبرنگار آنا گفت: انجمن‌های علمی در ساختار یک دانشگاه نقش بازویی محرک برای ارتقای دانش علمی و عملی دانشجویان را ایفای  می‌کنند و در عرصه مهارت‌های فردی می‌توانند دانشجویان را برای ورود به بازار کار پس از دانش‌آموختگی آماده و مهیا کنند.


فرشید خجسته تبیین کرد: قطعاً شکوفایی این ظرفیت در دانشگاه نیازمند تعامل دوطرفه بین دانشجویان و دانشگاه است که باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان  واحد اراک در این راستا اعلام کمال همکاری را خواهد داشت.


انتهای پیام/4078/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب