دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
پیرمحمدزاده مطرح کرد؛

تبیین ۸ شاخص جایزه جوان نوآور ماندگار/ به دنبال حل مسائل کشور به دست جوانان خلاق هستیم

دبیر جایزه جوان نوآور ماندگار گفت: محوریت این جایزه، نوآوری اجتماعی است و در حل مسائل بومی و کشور و تحقق شعار سال رهبر انقلاب می‌تواند نقش‌آفرینی نوآورانه کند.
کد خبر : 552790
جایزه_جوان_نوآور_ماندگار.png

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نشست خبری جایزه جوان نوآور ماندگار و رونمایی از نشان عالی شهید سید مصطفی موسوی، جوانترین شهید مدافع حرم و دانشجوی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب صبح امروز در مجتمع پیامبر اعظم (ص) این واحد دانشگاهی برگزار شد.


امین پیرمحمدزاده، دبیر جایزه جوان نوآور ماندگار در این نشست گفت: جایزه جوان نوآور در نخستین سال برگزاری خود مزین به شهید موسوی، جوان‌ترین شهید مدافع حرم است تا در آغاز گام دوم انقلاب رویکردی مبتنی بر فرهنگ ایثار و مقاومت را دنبال کند. در واقع مسئولانه تلاش می‌کنیم تا بستری برای بازتولید اندیشه شهید موسوی و شهدای جوان مدافع حرم فراهم شود.


وی افزود: مولفه‌های جوان انقلابی از منظر رهبر انقلاب را گردآوری و در برنامه‌ریزی برای برگزاری ایده جایزه جوان نوآور ماندگار لحاظ کردیم. محوریت این جایزه، نوآوری اجتماعی است و در حل مسائل بومی و کشور و تحقق شعار سال رهبر انقلاب می‌تواند نقش‌آفرینی نوآورانه کند.


دبیر جایزه جوان نوآور ماندگار با بیان اینکه جایزه جوان نوآور ماندگار دارای ۳ رکن است، گفت: آقامیری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به‌عنوان رئیس شورای سیاستگذاری این جایزه تعیین شده است و هفته گذشته دبیرخانه جایزه جوان نوآور توسط رئیس‌دفتر رئیس‌جمهور، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شد.


پیرمحمدزاده ادامه داد: جوانان مختلف می‌توانند اقدامات نوآورانه خود را که منجر به حل مشکلات اجتماعی شده است، در سایت جایزه جوان نوآور ماندگار به نشانی www.javanprize.org ثبت کنند و بررسی و در چهار مرحله توسط داوران ارزیابی می‌شود.


وی خاطرنشان کرد: یک نشان ویژه برای جوانان نوآور ۲۰ ساله به خاطر ۲۰ ساله بودن شهید موسوی در جایزه جوان نوآور ماندگار لحاظ کرده‌ایم. همچنین جوانان ۱۹ تا ۳۵ سال در دو سطح دانشجویی و آزاد می‌توانند در این جایزه بدون محدودیت دین و مذهب شرکت کنند. ویژگی سطح دانشجویی این است که دانشجویان خارجی نیز می‌توانند در آن شرکت کنند.


دبیر جایزه جوان نوآور ماندگار گفت: ما آثار ارسالی افراد را در ۸ شاخص ارزیابی می‌کنیم و این شاخص‌ها شامل "خلاقیت و نوآوری"، "معنویت و اخلاق"، چشم‌انداز انقلابی، "پایداری"، "کیفیت زندگی"، "مشارکت و شبکه‌سازی"، "علمی و محتوایی" و "قانون‌پذیری" است. در واقع خلاقیت نوآوری و ابتکار ایرانی را در ایده طرح مورد سنجش قرار می‌دهیم. همچنین مشارکت و شبکه‌سازی، مشارکت جامعه را در امور مسئولیت اجتماعی دنبال می‌کند. مهلت ارسال آثار از ۲ دی تا ۲ اسفند ۹۹ است و ۳ اسفتد داوری‌ها شروع می‌شود. ۱۳ اسفند داوری استانی کار خود را آغاز می‌کند و برندگان استانی در روز ولادت حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان معرفی می‌شوند و ۲۹ فروردین سال آینده برندگان نهایی معرفی خواهند شد.


پیرمحمدزاده بیان کرد: شما خبرنگاران به‌عنوان حامیان رسانه‌ای جایزه جوان نوآور ماندگار در کنار ما باشید تا فراخوان این جازه به گوش همه جوانان برسد و جوانان نوآور را به خوبی شناسایی کنیم؛ جایزه ملی جوان نوآور ماندگار دارای یک شورای راهبری، یک دبیرخانه مرکزی به نمایندگی سرای نوآوری واحد تهران غرب و یک دبیرخانه استانی است که فرآیند داوری افراد را در سطح استان برعهده دارد.


انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب