سازمان لیگ قاطعانه پشت تصمیم خود بماند/ 16تیم لیگ برتر دنبال برنامهریزی باب میلشان هستند
گروه ورزشی خبرگزاری آنا، حمیدرضا نقیبی: موج اعتراضها به برنامهریزی کمیته مسابقات سازمان لیگ برای رقابتهای لیگ برتر گسترده شده و این شائبه ایجاد شده که این سازمان از یک یا دو تیم خاص حمایت میکند و در حق دیگر تیمها اجحاف شده است.
تصمیمگیری مناسب برای بازیهای پرسپولیس نشد
مجید جلالی درباره اعتراض تیمهای لیگ برتری به برنامهریزی سازمان لیگ به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: چند سال بود که برنامه لیگ برتر از ابتدا اعلام میشد و حتی ساعت و ورزشگاه مسابقه هم اعلام میشد. معمولاً مسابقات هم از اواخر تیر یا اواسط مرداد آغاز میشد اما امسال از آبان شروع شد. تکلیف تیم پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا به خاطر حضور در دیدار فینال کمی برنامهها را مختل کرد. باید خیلی جلوتر برای تاریخ 29 آذر که فینال برگزار میشد، تصمیمهای لازم را میگرفتند.
اعتراض تیمها به برنامهریزی سازمان لیگ
وی ادامه داد: نگرانی از مسافرت به دلیل همهگیری ویروس کرونا و پس از آن ابتلای بیش از حد ذوبآهنیها به ویروس کرونا باعث لغو دو مسابقه سرخپوشان شد. در شرایطی که همه ارکان فوتبال ایران دوست داشتند پرسپولیس طلسم قهرمانی در آسیا را پس از ۲۷ سال بشکند اما نماینده کشورمان به هدف خود نرسید و در بازگشت به رقابتهای لیگ برنامهریزی صورت گرفت که اعتراضهایی را به همراه داشته است.
شائبه حمایت از یک تا دو تیم خاص
کارشناس فوتبال افزود: اظهارنظرها با ادبیات خاص مدیران برخی تیمها این شائبه را ایجاد کرد که سازمان لیگ از یک یا دو تیم حمایت میکند و در تصمیمگیریهای خود از آنها مشورت می گیرد که این موضوع مشکلاتی را ایجاد کرده است و راهحل آن در اختیار مدیران این سازمان قرار دارد.
نمیتوان همه را راضی نگه داشت
وی افزود: سازمان لیگ باید برنامهریزی خود را انجام دهد و این کار را هم به شکل عادلانه اجرا کند و پس از اعلام هم از برنامهای که ریخته شده، حمایت کند. هر 16 تیم دوست دارند مسابقات باب میلشان برنامهریزی شود و بدون شک هرگز نمیتوان همه را راضی نگه داشت. برنامهریزی باید به شکلی باشد که همراه با قاطعیت باشد و تمام ارکان فدراسیون هم پشت تصمیم سازمان لیگ بماند.
برنامهریزی آشفته لیگ برتر
جلالی خاطرنشان کرد: در ماجرای برنامهریزی آشفته رقابتهای لیگ برتر نباید سعی کنیم دنبال مقصر باشیم چرا که ناهنجاریهای بسیار زیادی ایجاد میشود. مشابه چنین اتفاقی را یک مسابقه فوتبال ببینیم که در هرج و مرج برگزاری یک مسابقه مربیان، داوران را مقصر میدانند. سراغ داوران که برویم باشگاهها را تقصیرکار اعلام میکنند و مدیران باشگاهها نیز سازمان لیگ را به خاطر برنامهریزیاش مقصر میدانند.
جلوی شکلگیری باورها گرفته شود
وی افزود: در حقیقت فضایی باب شده که اگر جلوی آن گرفته نشود به باور تبدیل میشود. همانند شلوغ کردن مربیان و دیگر اعضای کادر فنی در کنار زمین که این به باور تبدیل شده که اگر این کار را انجام ندهیم حق تیم ما خورده میشود و باید چنین باورهایی توسط سازمان لیگ از بین برود. در گذشته اگر داوری برای تیم بزرگ اشتباه میکرد رئیس دپارتمان داوری به نوعی از این اشتباه عذرخواهی میکرد ولی اگر برای تیم من نوعی که معمولی بود داور ۱۰ اشتباه میکرد خبری از عذرخواهی نبود.
قاطعیت برای رفع هرج و مرج
جلالی خاطرنشان کرد: سازمان لیگ برای اینکه آشفتگی حاصل از برنامهریزی را از بین ببرد باید هماهنگیهای لازم را انجام دهد و پشت تصمیمات خود بایستد تا هرج و مرج از بین برود. اگر یک مسابقه را در نظر بگیریم و داور آن مسابقه قاطعیت نداشته باشد هر دو تیم به خود اجازه میدهند که روی هر تصمیم داور اعتراض کنند و عنان کار از دست داور خارج میشود. وظیفه تصمیمگیرندگان سازمان لیگ برنامهریزی عادلانه همراه با قاطعیت است تا شاهد بی نظمی و اعتراضهای شدید تیمها نباشیم که در برخی موارد هم درست است.
باشگاهها میخواهند کم نیاورند
وی تأکید کرد: در هر صورت فضایی ایجاد شده که همه باشگاهها میخواهند کم نیاورند. درواقع اعتراض در پوشش بیانیه یا روشهای دیگر تبدیل به یکی از ارکان مدیریتی شده و تا حد زیادی هم این روش را تأثیرگذار میدانند. باشگاهها به این باور رسیدهاند که اگر بیانیه ندهند و اعتراض نکنند در حقیقت نتوانستهاند به هدف خود برسند و از قافله جا ماندهاند. این باور هم به خاطر آن صورت گرفته که در اجرای برنامهها قاطعیت دیده نمیشود و شاهد تغییرات متعدد در برنامههای اعلام شده هستیم.
صداهای بلند تأثیرگذار است
جلالی یادآور شد: شاید ۱۰ یا ۱۵ سال پیش بود که گفتم باید نگران روزی باشیم که همه میخواهند با صداهای بلند به هدفشان برسند و الان همان اتفاق افتاده است. باشگاهها و عوامل آن به این باور رسیدهاند که صداهای بلند تأثیرگذار است و با داد و فریاد خیلی اتفاقات اجرایی میشود. الان همه فکر میکنند فقط فریاد و صدای بلند شنیده میشود و با این روش به اهداف خود میرسند. تنها راه مقابله با این طرز فکر که آسیبهای شدیدی به پیکره فوتبال ایران خواهد زد، قاطعیت در اجرای تصمیمات گرفته است. مطمئن باشید اگر فرصت فضاسازی به تیمها داده شود هر 16 تیم ساکت نمیمانند و شرایط را به سمتی میبرند که نابهنجاری ضربههای جبرانناپذیری به ساختار فوتبال باشگاهی ایران میزند و عالیترین سطح مسابقات لیگ دستخوش حوادث نگرانکنندهای میشود.
انتهای پیام/4048/پ
انتهای پیام/