دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 دی 1399 - 00:05
گزارش آنا از حال و هوای تهران در آستانه شهادت سردار سلیمانی؛

غربت حاج قاسم در خیابان‌های پایتخت/ شهرداری همچنان بر پروژه شهیدزدایی پافشاری می‌کند

مدیریت شهری پایتخت در اقدامی جدید با نادیده گرفتن سالگرد شهادت سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی در فضای عمومی شهر نشان داد که نه تنها باوری به فرهنگ ایثار و شهادت ندارد بلکه به باور و احساسات مردم در این زمینه هم بی‌توجه است.
کد خبر : 551903
سردا+حاج+قاسم+سلیمانی.jpg

گروه اجتماعی خبرگزاری آنا-میثم خاکپور؛ باز هم شهرداری تهران همزمان با ماه‌های پایانی مدیریت شهری و در پی تکرار رویه ضد دینی و ملی خود که می‌توان به حذف نام شهدا از معابر، حذف سردیس شهدا، حذف واژه «اسلامی» از میدان جمهوری اسلامی و تلاش برای سیاه‌پوش نکردن پایتخت کشور با فرا رسیدن ماه محرم به بهانه‌های واهی اشاره کرد، در آستانه سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی هم با بی‌تفاوتی محض نسبت به این موضوع در تلاش است تا باز هم سیاهه‌ای بر کارنامه ضددینی و ضدملی خود اضافه کند.


در حالی‌که کمتر از یک هفته به سالگرد شهادت حاج قاسم باقی مانده، در و دیوار شهر هیچ رنگ و بویی از یاد و خاطره سردار دل‌ها ندارد و با وجودی‌که در کشورهایی همچون عراق، سوریه، لبنان و یمن با نصب تصاویر این شهید بزرگوار آماده برگزاری مراسم بزرگداشت این سردار رشید اسلام می‌شوند، پایتخت ایران اسلامی که به قول شهردار تهران ام‌القرای جهان اسلام است همچنان خالی از نمادهای مورد نظر برای گرامیداشت سالگرد حاج قاسم بوده و زرق و برق اقلام مصرفی از چیپس و پفک گرفته تا فیلم و سریال‌‌های سرگرم‌کننده بر در و دیوار شهر بیشتر خودنمایی می‌کند.


این اتفاق در حالی رخ می‌دهد که تشییع میلیونی سردار سلیمانی نشان داد که هیچ مرزی برای احترام به این شهید وجود ندارد و هر کسی با هم عقیده‌ای خود را موظف به تکریم و احترام به سردار سلیمانی می‌داند.


عدم توجه شهرداری به آماده کردن خیابان‌ها و معابر پایتخت در آستانه سالگرد شهادت حاج قاسم حتی صدای مدیران شهری و اعضای شورای شهر تهران را هم درآورده است.


یکی از این موارد مربوط به اعتراض روز گذشته علی اعطا سخنگو و عضو ناظر بر حسن اجرای طرح احداث یادمان شهید سردار سلیمانی است، طرحی که با وجود گذشت یکسال از تصویب آن همچنان شهرداری هیچ اقدامی در ارتباط با آن انجام نداده است.


این عضو شورای اسلامی شهر تهران در این‌باره عنوان کرد که  سال قبل در پانزدهم دی ماه مصوبه‌ای به‌منظور طراحی احداث یادمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از طریق فراخوان بین‌المللی مطرح شد و من به‌عنوان عضو کمیسیون معماری و شهرسازی به‌عنوان ناظر موظف به نظارت نسبت به حسن اجرا و ارائه گزارش به شورا هستم که متأسفانه علی‌رغم پیگیری هیچ اتفاقی در این حوزه انجام نشده است.


این عضو شورای شهر تهران در کنایه‌ای به مدیریت شهری پایتخت نیز گفت که تنها مصوبات نامگذاری شورا به‌درستی اجرا می‌شود چون شهرداری کمترین نقش را در اجرای آن دارد.


مشخص نیست دیگر قرار است این بی‌توجهی مدیریت شهری به شعائر ملی و مذهبی تا چه زمانی ادامه داشته باشد و چه نهاد و ارگانی بالاخره نسبت به اصلاح این روند وارد عمل شده و سازمان عریض و طویل شهرداری را به مسیر اصلی و درست رهنمون خواهد کرد؟


البته شهرداری تهران تا سالگرد این شهید والامقام همچنان فرصت دارد تا به نوعی جبران مافات کرده و نسبت به انجام اقداماتی در فضاهای عمومی از سوی بخش‌های متولی امور فرهنگی شهر همچون معاونت اجتماعی و فرهنگی همت گمارد. شاید حداقل نتیجه آن در این بازه زمانی کم این باشد که شهردار تهران برای توجیه کم‌کاریش در ارتباط با گرامیداشت این مناسبت ملی به چند فعالیت هر چند محدود اشاره کند و دست خالی به استقبال رسانه‌های منتقد نرود.


انتهای پیام/4105


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب