آیتالله قمی: فطرت پاک انسانی، زبان نامههای مقام معظم رهبری به جوانان جهان
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، آیتالله محسن قمی در مراسم سوگواری رحلت نبی مکرم اسلام(ص) گفت: همه اقوام عالم، با هر زبان و فرهنگی یک زبان را میفهمند و آن زبان، زبان سرشتی است که خداوند در نهاد انسانها قرار داده است. زبان فطرت پاک انسانی که توسط همه ملل عالم فهم میشود و این همان زبانی است که مقام معظم رهبری در نامه اول و دوم خود بر اساس آن با جوانان دنیا سخن گفتهاند.
وی ادامه داد: هر چند هدایت سردمداران نظام سلطه از احتمال ضعیفی بر خوردار است اما وضعیت جوانان غربی تفاوت اساسی دارد.
حامیان تفکر تکفیری، بانیان حادثه منا
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی مسئله تروریسم را درد مشترک امروز بشر دانست و تصریح کرد: امروز داعش در جهان جنایت میکند و در ایران نیز تفکر داعشی که همان منافقین هستند دست به جنایتهای وسیع زدهاند و دستشان به خون 17 هزار نفر از فرزندان این آب و خاک آلوده است و منطق داعش و منافقین یکی است.
وی با یادآوری فاجعه تأثر برانگیز منا تاکید کرد: حامیان همین تفکر تکفیری و تروریستی بودند که با بیتدبیری باعث شدند هزاران نفر از حجاج مظلوم با لب عطشان در حریم حرم امن الهی که باید حتی برای گیاهان و حیوانات نیز امن باشد به خاک و خون کشیده شوند.
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری همچنین در خصوص بیعدالتی حاکم بر جامعه جهانی که درد دیگر امروز بشر است بیان کرد: روزانه هزاران نفر بر اثر گرسنگی در دنیا میمیرند اما هم زمان عدهای آنچنان ثروتمند هستند که تنها بخشی از داراییشان میتواند مشکل فقر را در جهان بر طرف کند .
سرمایه سالاری به جای مردم سالاری
نماینده شواری عالی انقلاب فرهنگی در هیئت نظارت بر مطبوعات با خطر بزرگ دانستن تزویر رسانهای برای فریب مخاطب خاطر نشان کرد: تزویر رسانههای جهان برای فریب مخاطب درد جامعه امروز جهانی است که انسانهای آزاده را رنج میدهد. انسانها نیاز به آزادی در تصمیمگیری دارند. انسانها حق دارند سرنوشت خود را از طریق صندوقهای رأی انتخابات رقم بزنند نه اینکه صاحبان ثروت و رسانه برای مردم تعیین تکلیف کنند. این وضعیت به جای اینکه مردم سالاری باشد سرمایهسالاری به شمار میرود.
اقامه قسط، محور مشترک همه ادیان ابراهیمی
معاون ارتباطات بینالملل دفتر مقام معظم رهبری در تبیین زبان مشترک همه مردم جهان برای ورود به گفتوگو تصریح کرد: در کنار فطرت پاک انسانی ، زبان دین ابراهیمی زبان دیگری است که میتواند زمینه بحث و گفتوگو ما بین ادیان الهی را فراهم کند .
وی در ادامه افزود: در میان ادیان ابراهیمی مشترکات فراوانی وجود دارد. به عنوان مثال ، آنقدر که در قرآن از حضرت مسیح و معجزات ایشان تمجید شده است در تورات و انجیل این کار صورت نگرفته است. در قرآن از حضرت مسیح با تعبیر کلمه الله یاد شده است .
آیتالله قمی عدالت خواهی و اقامه قسط را محور مشترک همه ادیان ابراهیمی دانست و تصریح کرد: همه انبیای الهی از آدم تا خاتم با هدف اقامه قسط مبعوث شدهاند و البته پیامبر بزرگوار اسلام تکمیل کننده راه همه انبیای الهی و به تعبیر دقیق مهیمن است.
وی گفت: امامان شیعه نیز عدالت گستری را سر لوحه برنامههای خویش قرار دادهاند . نهج البلاغه رنج نامه مظلومیت و داد نامه عدالت است . این سیره عدالت محوری پیامبر اسلام و امیرالمومنین و ائمه را اگر برای جوانان جهان بیان کنیم خودشان به دنبال این پیام نجات بخش میآیند .
خشم پیامبر بر علیه ظالم و برای منافع مردم بود
نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری با یادآوری موج اسلام هراسی و اسلام ستیزی در غرب افزود: امروزه چرا بر علیه پیامر اسلام جو سازی میکنند؟ چرا از طریق کاریکاتور ، فیلم و کتاب ارزشهای اسلامی را زیر سوال میبرند ؟ زیرا اگر مردم دنیا بفهمند ماهیت و ارزشهای مکتب اسلام و پیامبر چیست به نظام سلطه پشت خواهند کرد .
وی ادامه داد : برای شناخت پیامبر اسلام، بهترین روش شناخت اباعبدالله الحسین است. آن حضرت خطبهای در وصف پیامبر دارد و ایشان را دارای صفاتی همچون اهل تفکر بودن ، داشتن غم عدالت و ارزش قائل نبودن برای منافع شخصی میداند . پیامبر اسلام هیچگاه برای منافع شخصی خشمگین نشد و خشمش بر علیه ظالم و برای منافع مردم بود.
معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، امام خمینی(ره) را رهرو راستین مکتب پیامبر اسلام دانست و تصریح کرد: بنیانگذار انقلاب اسلامی ما نیز به پیروی از سیره پیامبر، همیشه حامی منافع مظلومان بود و میفرمود من یک موی شما کوخ نشینان را با همه کاخ نشینان عوض نمیکنم. در نهایت دیدیم که همین قشر کوخ نشین و مستضعف جامعه بودند که نقش اصلی را در انقلاب و جنگ به عهده داشتند و برای حفظ انقلاب جان فشانی کردند. امروز نیز باید توجه کنیم که مبادا به خاطر خوش آمد آمریکا از حزبالله چشم بپوشیم یا برای خرسندی سرمایهداران از حمایت بچه مذهبیها بگذریم .
انتهای پیام/